reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Niezłe to Tummy Tub Haszi. Pierwsze widzę :szok:To chyba jakaś nowość. Ja pośród swoich bliskich koleżanek prawie jako ostatnia będę miała pierwsze dzieciątko, ale żadna z nich takiego wynalazku nie miała.
Muszę siostrze pokazać bo będzie rodziła w maju, to może pierwsza wypróbuje.

reklama
Fakt wygląda masakrycznie hehehe
Na żywo jeszcze nie widziałam, tylko pisałam z osobami które to mają i są mega zadowolone.
Przekonuje mnie zwłaszcza to, że dzieciaki często gazy puszczają i koli rzadko mają i że ciepło maluszkowi bo zawsze tym się martwiłam.
W Belgii podobno stosują na noworodkowych i w ogóle jest to popularne.
Hehe pewnie rozpakują mnie jako jedna z pierwszych to będę zdawać relacje :]
W Niemczech tez jest popularne , juz 5 lat temu polozna probowala mnie do tego przekonac, ale przy pierwszym dziecku nie mialam odwagi. Kto wie moze teraz sie skusze. Ale cena w Polsce kosmiczna nie powiem, u nas nas kosztuje ok 15 € tj. niecale 60 zl ale bez hockera.

Ostatnia edycja:
Fakt wygląda masakrycznie hehehe
Na żywo jeszcze nie widziałam, tylko pisałam z osobami które to mają i są mega zadowolone.
Przekonuje mnie zwłaszcza to, że dzieciaki często gazy puszczają i koli rzadko mają i że ciepło maluszkowi bo zawsze tym się martwiłam.
W Belgii podobno stosują na noworodkowych i w ogóle jest to popularne.
Hehe pewnie rozpakują mnie jako jedna z pierwszych to będę zdawać relacje :]
moje dwie kumpelki również używały i mega zadowolone były
ja się zastanawiałam ale jednak wybralam tradycyjną wanienkę FISHER PRICE WANIENKA DO KAPIELI (986151381) - Aukcje internetowe Allegro była rewelacyjna dla niemowlaczka szczególnie;)

Ja akurat swoją wanienkę ze stojakiem sprzedałam, nikt nic matce trzeciego dziecka w spadku nie zostawia więc trzeba coś kupić...w sómie wanienka+stojak (bez niego bym nie przeżyła tym razem) a używane toto wychodzi podobnie...
W pełni rozumiem jak ktoś woli tradycyjnie :] Wygląda to hmm....
No ale przy 3 dzidzi żadnych problemów z trzymaniem a nawet żonglowaniem dzidzą nie przewiduje a obserwuje u siebie spory pęd do nowości i negacje tradycyjnych sprzętów które z jakiś względów nie spełniły moich oczekiwań :p Dziewczynki z 3 maluchem w brzuszku- tylko ja tak mam?

....
No ale przy 3 dzidzi żadnych problemów z trzymaniem a nawet żonglowaniem dzidzą nie przewiduje a obserwuje u siebie spory pęd do nowości i negacje tradycyjnych sprzętów które z jakiś względów nie spełniły moich oczekiwań :p Dziewczynki z 3 maluchem w brzuszku- tylko ja tak mam?
haha:)dobre
ja wanienke fishera także sprzedałam i moze sie skusze na tą miske ;)hmm

Wiesz ja tez mialam taka gabeczke i to bylo super wygodne, ale jak o zobaczyla moja polozna to kzala mi wyrzucic po po 2 tyg uzywania , wewnatrz tej gabeczki jest mnostwo bakterii. Ale znalazlam inny sposob po kazdej kapieli mokra wsadzalam na minute do mikrofalowki i w ten sposob zabijalam wszystkie mikroby. Bo nie wiem czy wiecie , ze mikrofalowka potarafi wszystko wyjalowic (tak mi poradzila lekarka)
robiłam dokładnie tak samo :)) mi ta gąbka bardzo sie przydała i napewno teraz znów ją kupie :)) dodam ze do 8m zawsze tatus pomagał nam przy kąpieli- to byl taki czas dla naszej 3 :))

reklama
Do góry