reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ja juz myslalam ze bede ostatnia z szykowaniem lozeczka..fakt kupione wszystko i poprane ale moj E jak juz kiedys pisalam nie chce skladac jeszcze a dopiero jak maly sie urodzi bo mowi ze dziwnie by sie czul patrzac na puste lozeczko a ja z nim nie zamierzac sie sprzeczac..dlatego fajnie tak ogladac Wasze kaciki dla maluszkow..

Co do wozka ja czarnego nie kupie ale nie mowie ze mi sie nie podoba..upatrzylam niebieski i taki raczej bedzie.

dziewczyny pomozcie ktory kolor wozka wybrac bo musielismy zmienic koncepcje zastanawiamy sie nad tymi dwoma dolaczam zdjecia licze na pomoc:-( i z gory dziekuje

Załączniki

• 1_8c6172727015.jpg
    1_8c6172727015.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 4770.jpg
    4770.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 68
Mnie się jeden i drugi podoba ze wskazaniem na pierwszy (granat+róż), ale czerwony praktyczniejszy i jak będziesz miała następne dziecko, lub jak będziesz chciała sprzedać to z czerwonym będzie dużo łatwiej bo to uniwersalny kolor ;-)

reklama
Do góry