reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Dziewczyny a ile macie pieluch tetrowych? ja mam 12 kolorowych ,planuję jeszcze białych dokupić ale nie wiem ile....
To samo dotyczy pampersów, ile na początek bo mi się ciągle wydaje,że mam mało.
ja mam 10 tetrowych - 5 białych i 5 kolorowych, 1 paczke huggies 3-6kg i 1 małą paczke pampersów 2-5kg do szpitala, a potem na bieżąco bedziemy dokupowac

reklama
Dziewczyny wszystkie wózki bardzo ładne i funkcjonalne, zgrabne i w ogóle. Ale mnie jakos nurtuje ciagle takie pytanie: co widzicie fajnego w tym CZARNYM kolorze? Ja rozumiem ,ze moda i trendy cool, no ale jakoś tak nie teges co?? nasz kraj taki smutny, powódz, głupi rząd i tusk-cudotwórca, a tu jeszcze wózk czarny....ojoj i to cały łącznie ze środkiem, wyscolka i w ogóle... Czy po rpostu o gustach sie nie dyskutuje?
Tylko mi podajcie argumenty, czemu sie podoba akurat czarny i to wszystkim..................upss no to sie wygadałam.....

aga niektorym podobaja sie w kwiatki, innym w kwadraty, a mi czarne, ot cała filozofia.
I podobnie jak Monia nie lubie pstrokacizny. I na pewno rzadziej trzeba taki wozeczek prac.

HE,he moja mama też tak pewnie zareaguje, boje się ,że na spacer nie wyjedzie taką bryką, mąż jest za ,zresztą on jest liberalny w tej kwestii.

Monia mama pewnie bedzie zakochana we wnusi, i pewnie na wozek nie bedzie patrzyła. Tylko teraz tak brzecza o tym kolorze, a pozniej to bedzie wazniejsze, zeby tlyko wyjsc na spacerek i sie chwalic Lenka

Mój drugi synek miał czarny wózek i powiem wam że super się spisał, posłałam go dalej i z tego co wiem nikt nie narzekał na kolor, mitem jest też że w lecie jest w środku b. gorąco. Teraz mąż z chłopcami wybrali kolor taki zielony/khaki.

musze sie pochwalic :) wstawiam foteczke jednej ze scian pokoiku malutkiej:laugh2:

Załączniki

• pokoik.jpg
    pokoik.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 107
Cudne Te kąciki Waszych niuniek...ja mojego synka"kącik" wstawie chyba jak juz synek bedzie w domu...bo nie chce ubierac teraz łózeczka bo sie zakurzy...ale juz wsio mam poszykowane i czeka w szafie.
Widze ze macie łózeczka przy oknie i moje tez tak stoi..tak sie zastanawiam czy dobrze?

aga niektorym podobaja sie w kwiatki, innym w kwadraty, a mi czarne, ot cała filozofia.
I podobnie jak Monia nie lubie pstrokacizny. I na pewno rzadziej trzeba taki wozeczek prac.

Monia mama pewnie bedzie zakochana we wnusi, i pewnie na wozek nie bedzie patrzyła. Tylko teraz tak brzecza o tym kolorze, a pozniej to bedzie wazniejsze, zeby tlyko wyjsc na spacerek i sie chwalic Lenka
Pewnie masz rację, ale wiesz mama to mama b. liczę się z jej zdaniem i chciałabym żeby jej się wszystko podobało...no ale niestety różnica pokoleń robi swoje

SŁODKIE

Cudne Te kąciki Waszych niuniek...ja mojego synka"kącik" wstawie chyba jak juz synek bedzie w domu...bo nie chce ubierac teraz łózeczka bo sie zakurzy...ale juz wsio mam poszykowane i czeka w szafie.
Widze ze macie łózeczka przy oknie i moje tez tak stoi..tak sie zastanawiam czy dobrze?
ja też założę pościel w ostatnich dniach przed porodem, bo pedantką nie jestem i kurz u mnie jest.
A moje łóżeczko stoi naprzeciw okna obok naszego łóżka, tak,że będę mogła dzidziusia za rączkę potrzymać przez szczebelki.

reklama
Do góry