reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
dzieki dziewczynki jak to cieszy jak komus też się podoba - taka mała próżność :-p

a babka faktycznie jest super jak Julia sie urodziła to dała nam w kopercie 300zl, teraz juz wcześniej sie zapowiedziała że kupi nam posciel... dlatego ja nie szukałam bo wiedziałam ze ona badziewia nie przyniesie;-)
zaznaczyłam tylko że nie chce różowej....

Maja nawet się nie zastanawiaj - bierz czerwony!! Ja mam w sumie podobny po Hubercie i będę go teraz prze zimę używała, pózniej kupię samą spacerówkę.

Asiek pościel bardzo fajniusia!!

Chcę się wam pochwalic moje kochane moim małym zakupkiem, poprostu nie kogłam się oprzec!!
KOŻUSZEK H&M + GRATIS (1198219126) - Aukcje internetowe Allegro

Rozbrajaja mnie takie rzeczy ;)) Uległam pokusie hi hi ;)))

Asiek - miło z jej strony. Rozczulają mnie takie gesty, czasami rodzina o nas tak nie pomyśli jak ktoś właściwie obcy.

Mycha - boski ten kożuszek! Taki stary malutki, uwielbiam takie rzeczy! :-)

reklama
Do góry