reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no i super ja tez juz zamowiony wozeczek wczoraj dziadkowie byli zamawiac bo beda nam prezentowac:) za 2 tygodnie do odbioru :)

dokaldnie taki jak na zdjeciu plus do tego Spiwor tez firmy Roan Marita z owczej wełny na zimowe spacerki:)

Maja! Super wózio! Ja też kupuję Maritę, tylko granatową. Właśnie czekam na przesyłkę!

reklama
Dzięki Onionek, w takim razie chyba mi styknie, zresztą masz rację, zachowuję się jakbym mieszkała w Kenii a nie stolicy.

Wiem,że nie na tym wątku, ale tak sobie wczoraj myślałm o tej czernince,że by mi nieźle hemoglobinkę podniosła, poszukam jej w knajpach...

Ale ja tez sie tak zachowuje, jakby mial koniec swiata nastapic.. Jak jade do rosmana to robie takie zakupy, jakby wiecznie mialo mi czegos zabraknac.. 7 zeli pod prysznic, papierowych recznikow, szamponow, podpasek... Musze sie opamietac :-)

ja upatrzylam taki wozek i coraz bardziej sie na niego szykuje..w sobote widzialam taki w sklepie ale niebieski i niestety nie mial mozliwosci prowadzenia spacerowki przodem do mnie;/ ten niby ma ta mozliwosc..

Mikado BOSTON - z dwoma kierowanymi kołami przednimi | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości
Bardzo ładny , zgrabny wózeczek...
A my z wózkiem gramy na zwłokę tzn zdecydowani jesteśmy na ten
Maxi Cosi Mura 4
tylko wahamy się między kolorem czarnym (rodzina mnie zlinczuje) a niebieskim ( brakuje mi przekonania) ale 20 września w Kolonii są targi wózków więc będę nowe kolekcje, a po targach produkty moga trafić do sklepów i może będą inne ,ciekawsze kolorki, wydaje mi się ,ze późno wyjdę z Lenką na spacer.

Monia sliczny wozek..a kolor to moj E tez chcial czarny a ja z kolei niebieski..wogole jak zawsze mowil ze sama mam zdecydowac jaki chce a on nie bedzie sie sprzeciwial bo przeciez ja w wiekszosci bede wychodzic na spacery tak w sklepie nagle zaczal sie udzielac ze moze ten a moze tamten..oczywiscie zaden w moim typie nie byl heh.. faceci sa z Marsa..na bank.

Maxi Cosi Mura 4
tylko wahamy się między kolorem czarnym (rodzina mnie zlinczuje) a niebieskim ( brakuje mi przekonania)

Monia u mnie to samo. Jak mama usłyszała ze chcemy czarny wozek, to powiedziała, ze zgłupielismy:rofl2:. Meza w miare przekonałam, a teraz tez cos zdanie zmienia. I wyjdzie tak, ze wozka nie bedzie wcale:no:

Bardzo ładny , zgrabny wózeczek...
Maxi Cosi Mura 4
tylko wahamy się między kolorem czarnym (rodzina mnie zlinczuje) a niebieskim ( brakuje mi przekonania) ale 20 września w Kolonii są targi wózków więc będę nowe kolekcje, a po targach produkty moga trafić do sklepów i może będą inne ,ciekawsze kolorki, wydaje mi się ,ze późno wyjdę z Lenką na spacer.

Monia sliczny wozek..a kolor to moj E tez chcial czarny a ja z kolei niebieski..wogole jak zawsze mowil ze sama mam zdecydowac jaki chce a on nie bedzie sie sprzeciwial bo przeciez ja w wiekszosci bede wychodzic na spacery tak w sklepie nagle zaczal sie udzielac ze moze ten a moze tamten..oczywiscie zaden w moim typie nie byl heh.. faceci sa z Marsa..na bank.

Monia u mnie to samo. Jak mama usłyszała ze chcemy czarny wozek, to powiedziała, ze zgłupielismy:rofl2:. Meza w miare przekonałam, a teraz tez cos zdanie zmienia. I wyjdzie tak, ze wozka nie bedzie wcale:no:
Dziewczyny wszystkie wózki bardzo ładne i funkcjonalne, zgrabne i w ogóle. Ale mnie jakos nurtuje ciagle takie pytanie: co widzicie fajnego w tym CZARNYM kolorze? Ja rozumiem ,ze moda i trendy cool, no ale jakoś tak nie teges co?? nasz kraj taki smutny, powódz, głupi rząd i tusk-cudotwórca, a tu jeszcze wózk czarny....ojoj i to cały łącznie ze środkiem, wyscolka i w ogóle... Czy po rpostu o gustach sie nie dyskutuje?
Tylko mi podajcie argumenty, czemu sie podoba akurat czarny i to wszystkim..................upss no to sie wygadałam.....

Dziewczyny wszystkie wózki bardzo ładne i funkcjonalne, zgrabne i w ogóle. Ale mnie jakos nurtuje ciagle takie pytanie: co widzicie fajnego w tym CZARNYM kolorze? Ja rozumiem ,ze moda i trendy cool, no ale jakoś tak nie teges co?? nasz kraj taki smutny, powódz, głupi rząd i tusk-cudotwórca, a tu jeszcze wózk czarny....ojoj i to cały łącznie ze środkiem, wyscolka i w ogóle... Czy po rpostu o gustach sie nie dyskutuje?
Tylko mi podajcie argumenty, czemu sie podoba akurat czarny i to wszystkim..................upss no to sie wygadałam.....

moze dlatego ze my akurat wiekszosc czasu bedziemy w zime jezdzic z gondolami i dlatego takie kolorki wybralysmy zeby nasze wozeczki sie nie ubrudzily a to wiadomo snieg chlapa itd to zaraz i wozek brudny taki jest moj argument

reklama
HE,he moja mama też tak pewnie zareaguje, boje się ,że na spacer nie wyjedzie taką bryką, mąż jest za ,zresztą on jest liberalny w tej kwestii.
Sama sobie odpisałaś czarne wózki są b. modne i bardzo ładne, pasują do kolorowych ubranek naszych dzieci, a ja bardzo lubię być trendy, w każdej kwestii mody, architektury, kuchni i wózków także, stąd na ulicach tyle czarnych wózków, poza tym pstrokacizna jest w złym tonie i jaskrawe kolory są de mode.

Do góry