ja mam dokładnie taki sam i jestem zadowolona wiec polecamMarta, bardzo ładne łóżeczko
Dziewczyny, ja mam następujący problem: nie umiem się za bardzo zdecydować na odpowiedni termometr dla maleństwa. Czy Wy już kupiłyście albo znacie jakiś sprawdzony? I jak najlepiej potem mierzyć temperaturę? Szczerze powiedziawszy, w uszku się trochę boję... Póki co, zastanawiam się nad tym:
NOWOCZESNY TERMOMETR AQUA THERM DLA DZIECI 11W1 (1186540804) - Aukcje internetowe Allegro
Proszę, doradźcie coś, bo jestem kompletnie zielona w tym temacie... Z góry dziękuję!
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
ja mam dokładnie taki sam i jestem zadowolona wiec polecam
a ja się nie mogę zdecydować tyle tego na rynku a ja nie chcę popełnić babola a każda farmaceutka poleca cos innego...
asiek odezwij się do mnie!!
jak bylismy ogladac wozki w hurtowni to jezdzilam kilkoma i moj S rowniez probowal, nie byl zachwycony za bardzo nimi wszystkimi z powodu tego ze byly sztywne i ciezkie a jak mu dalam Roana do poprowadzenia to od razu powiedzial "no i to jest wozek" jemu chodzi tez o to zeby mi lekko bylo bo nie dosc ze te wozki wszystkie ciezkie to jak jeszcze malutka dojdzie do srodka to juz wogole boi sie ze sobie nie poradze. Jak to powiedzial pan sprzedawca "bo teraz mlode mamy patrza na mode, ze wozek ma byc ladny i modny ale nie mysla o wygodzie i bezpieczenstwie dla maluszka np kupujac wozki na 3 kolkach"
chyba cos w tym racji mial
eekkk no ja mam 3 kołówkę i jest lekka i stabilna i łatwo sie składa , ma duże koła w sam raz na te moje wertepy
Kinia1
Wrześniowa mama '10
marbus, ja mam zwykły termometr elektryczny w miękką końcówką z babyono, a takim jak ty pokazujesz musiałam się posługiwać jak opiekowałam się dzieckiem i powiem szczerze, że różnie to było z pokazywaniem tej temperaturki, czasami przekłamywał.
Iwona_J
Zaangażowana w BB
Marta, bardzo ładne łóżeczko
Dziewczyny, ja mam następujący problem: nie umiem się za bardzo zdecydować na odpowiedni termometr dla maleństwa. Czy Wy już kupiłyście albo znacie jakiś sprawdzony? I jak najlepiej potem mierzyć temperaturę? Szczerze powiedziawszy, w uszku się trochę boję... Póki co, zastanawiam się nad tym:
NOWOCZESNY TERMOMETR AQUA THERM DLA DZIECI 11W1 (1186540804) - Aukcje internetowe Allegro
Proszę, doradźcie coś, bo jestem kompletnie zielona w tym temacie... Z góry dziękuję!
Ja też kupiłam ten termometr i jego dokładność mierzyłam na sobie wyszło w porządku. Termometr jest polecany przez wiele osób i przez miesięcznik "Mam dziecko". Podoba mi się w nim to że można mierzyć temperaturę ciała przez uszko i przez czoło więc wydaje mi się że jest to bardzo praktyczne.
Hej dziewczyny, ja jestem z mamusiek grudniowych 2009 ale mam pytanie - dotyczące tego wątku. Może któraś z Was nie ma jeszcze wózka z fotelikiem i chciałaby kupić? Mam model ROAN MARITA spacerówka z gondolą +fotelik, do tego parasolka na słońce, śpiworek ciepły (na zimę) oraz folia przeciwdeszczowa i gratiski. Kolor beżowy w kwiatki (504). Sprzedaję bo gondolki już nie używam ani fotelika, a samej spacerówki przecież nie zostawię sobie bo nikt nie kupi gondoli bez stelaża Zadowolona jestem z wózeczka bardzo. całość sprzedam za 900zł (pokryję koszty wysyłki). Jak ktoś chce to wyślę fotki. Sorki za zajęcie Waszego miejsca, ale może akurat którejś się przyda Pozdrawiam!
Dziweczyny mam do Was wielką prośbę, dokładnie pytanei dla tych, które z Was kupowały wózki przez `internet.
Chodzi mi o przesyłkę. Jeżeli zamawiałyście wuzek wielofunkcyjny, stelaż, gondola, spacerówka, ewentualnie fotelik, to w jaki wposób było to zapakowane. Czy wszystko w osobnych katonach, czy jakoś razem.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Chodzi mi o przesyłkę. Jeżeli zamawiałyście wuzek wielofunkcyjny, stelaż, gondola, spacerówka, ewentualnie fotelik, to w jaki wposób było to zapakowane. Czy wszystko w osobnych katonach, czy jakoś razem.
M
Mysia618
Gość
Dziweczyny mam do Was wielką prośbę, dokładnie pytanei dla tych, które z Was kupowały wózki przez `internet.
anitas_2 ja zamawiałam z allegro wózek i przyszedł kurier z przesyłka z takim płaskim pudłem he he byłam ciekawa gdzie się mieści wózio a tu rozpakowałam i on był złożony po prostu tak jak byśmy go chciały schować do auta , wszystkie części były w jednym pudle. Tylko musiałam koła mu doczepić i gotowe myślałam ze więcej będzie techniki w tym wszystkim ech... myliłam się
Hmmm... ja zamawiałam wózek 2w1: gondola i spacerówka i było to w jednym dużym kartonie.
Aaaaaa i bym zapomniała: cieszę się, że łóżeczko się podoba!!! Ja jestem mega zadowolona - mam nadzieję, że maluch też będzie ;-)
reklama
Anja78
matka superstar