reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Onionku widzę że mamy takie same gusta jeśli chodzi o wózeczki, pamiętasz też ten wózeczek tu wklejałam noi właśnie ten kolor podobał mi się najbardziej ;)Tyle tylko że mi wlaśnie chodziło o samą spacerówkę, bo głęboki mam po Hubercie. Teraz jeszcze niewiem bo co chwilkę mi się zmienia, jestem strasznie niezdecydowana ;)
Wacham się pomiędzy tym Xlander xa, Xlander xt, Quinny speedi noi mój najnowszy wynalazek Casualplay S4. Mam nadzieję że nic nowego już nie dojdzie i wkońcu zdecyduję się na któryś z tych czterech ;))

To ciesze sie, ze tez Ci sie taki podoba i jak masz gondole to smialo dokup sama spacerowke.. Ja wybralam model XA z tego wzgledu, ze to jedyny zdaje sie wsrod X-Landerow, gdzie spacerowka rozklada sie do spania.. :-)

onionku spacerówka śliczna ale ta czerwona gondola tez przepiekna, i nie przejmuj się zima się skończy i nasze dzieci juz w spacerówkach beda jezdzic więcfajnie ze sobie troszkę zaoszczedziliscie a kolorek tez fajniutki

maja wizualnie wózeczek super, ja nic o nich nie słyszałam ale skoro mówisz że ma dobre opinie to pewnie tak jest.

Dzieki :-)

Onionku no ja wlasnie tez tak chce zrobic ze kupie spacrowke i chyba nawet w tym samym kolorze bardzo mi sie spodobał a jeslichodzi o gondolke to skoro pasuja ze starszych modeli to kupie na allegro bedzie troszke taniej aa i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie bo ja planuje zakup fotelika maxi-cosi city ,wiesz moze czy mozna go montowac na stelazu za pomoca tych samych adapterow co gondolke i spacerowke??

Tak, ten zielony kolor jest niesamowity - od razu mi sie spodobal, jak go zobaczylam :-)
Mysle, ze fotelik moze pasowac, tylko wystarczy dokupic odpowiednie mocowania. Do gondoli sa inne mocowania, do spacerowki tez. Ale przed zakupem najlepiej zapytac sprzedawce :-) Pamietam, jak w sklepie gdzie moj K. kupowal - koles powiedzial, ze do x-landera xa pasuje wiekszosc fotelikow.

reklama
Ja kupiłam już jakiś miesiąc temu wózek Makalu4 z firmy Quatro. Taki mi polecili w sklepie dla maluszków i powiem wam że jak narazie tak "na sucho" to jest super. Poniżej link do aukcji na której akurat go sprzedają
Wózek MAKALU 4 + fotelik + gondola 3w1 od SS (1191087791) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam ten pomarańczowy bo na żywo właśnie ten nam się najbardziej podobał a i może kiedyś będzie córka to się jeszcze przyda :)

A mi zadzwonili ze Sklepu, ze wózek do odebrania jest , normalnie aż nogami z radości przebieram , bo wreszcie mamy cadillaca dla naszego maleństwa :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-):-):-):-)

dziewczyny a Wy trenujecie z tymi wozkami?
bo ja Wam sie przyznam, ze probowalam wczoraj dijechac do garazu i nie bardzo mi to szlo:)a potem z Kochaniem 10 min. probowalismy go rozlozyc, bo nie pamietalismy co mamy nacisnac:)))a w sumie bardzo prosto...jeden przycisk, zeby wyjac gondole i potem na stelazu, ladnie ponumerowane ruchy 1,2,3,4...pocieszam sie, ze jakbedziemy to robic codziennie, dojdziemy do wprawy...
a wozeczek mam taki http://www.mothercare.com/richContent/B001NLZ0NW, juz sie chyba kiedys chwalilam,, kolor kawa z mlekiem

DSCN4427.jpg
DSCN4423.jpg
DSCN4425.jpg

A oto i łoże mojego Adaśka :D Ubrane tylko w ochraniacz i prześcieradło bo na początku będzie spał w śpiworku lub rożku :-)

nowy materac wlasnie przyszedl, piekny;-)
zostalo kilka drobiazgow w aptece, poprac kilka rzeczy i tyle;-)
jeszcze to nieszczesnie pakowanie torby:nerd:

no u mnie lozeczko juz stoi od jakiegos czasu mteracyk jeszcze w foli by sie nie zakurzyl za bardzo a jutro mama przyjezdza pomoc mi poscielic je w koncu bo nie poradze sobie za bardzo z tym baldachimem itp a mama ma do takich rzeczy dryg:D Zrobie zdjatko i wstawie jak bedzie gotowe:)

reklama
Marta, bardzo ładne łóżeczko :)

Dziewczyny, ja mam następujący problem: nie umiem się za bardzo zdecydować na odpowiedni termometr dla maleństwa. Czy Wy już kupiłyście albo znacie jakiś sprawdzony? I jak najlepiej potem mierzyć temperaturę? Szczerze powiedziawszy, w uszku się trochę boję... Póki co, zastanawiam się nad tym:
NOWOCZESNY TERMOMETR AQUA THERM DLA DZIECI 11W1 (1186540804) - Aukcje internetowe Allegro
Proszę, doradźcie coś, bo jestem kompletnie zielona w tym temacie... Z góry dziękuję! :)

Do góry