onionek
happy mama
Onionku widzę że mamy takie same gusta jeśli chodzi o wózeczki, pamiętasz też ten wózeczek tu wklejałam noi właśnie ten kolor podobał mi się najbardziej Tyle tylko że mi wlaśnie chodziło o samą spacerówkę, bo głęboki mam po Hubercie. Teraz jeszcze niewiem bo co chwilkę mi się zmienia, jestem strasznie niezdecydowana
Wacham się pomiędzy tym Xlander xa, Xlander xt, Quinny speedi noi mój najnowszy wynalazek Casualplay S4. Mam nadzieję że nic nowego już nie dojdzie i wkońcu zdecyduję się na któryś z tych czterech )
To ciesze sie, ze tez Ci sie taki podoba i jak masz gondole to smialo dokup sama spacerowke.. Ja wybralam model XA z tego wzgledu, ze to jedyny zdaje sie wsrod X-Landerow, gdzie spacerowka rozklada sie do spania.. :-)
onionku spacerówka śliczna ale ta czerwona gondola tez przepiekna, i nie przejmuj się zima się skończy i nasze dzieci juz w spacerówkach beda jezdzic więcfajnie ze sobie troszkę zaoszczedziliscie a kolorek tez fajniutki
maja wizualnie wózeczek super, ja nic o nich nie słyszałam ale skoro mówisz że ma dobre opinie to pewnie tak jest.
Dzieki :-)
Onionku no ja wlasnie tez tak chce zrobic ze kupie spacrowke i chyba nawet w tym samym kolorze bardzo mi sie spodobał a jeslichodzi o gondolke to skoro pasuja ze starszych modeli to kupie na allegro bedzie troszke taniej aa i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie bo ja planuje zakup fotelika maxi-cosi city ,wiesz moze czy mozna go montowac na stelazu za pomoca tych samych adapterow co gondolke i spacerowke??
Tak, ten zielony kolor jest niesamowity - od razu mi sie spodobal, jak go zobaczylam :-)
Mysle, ze fotelik moze pasowac, tylko wystarczy dokupic odpowiednie mocowania. Do gondoli sa inne mocowania, do spacerowki tez. Ale przed zakupem najlepiej zapytac sprzedawce :-) Pamietam, jak w sklepie gdzie moj K. kupowal - koles powiedzial, ze do x-landera xa pasuje wiekszosc fotelikow.