reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Fura Franka, dzis przyszła P1070629.jpg...tylko gondole pokaze bo sama wsio sprawdzałam(mój w pracy) i juz nie mam siły spowrotem montowac spacerówki.

bardzo fajne przeceny w cubusie dla dzieci/niemowlat. jakosc ciuszkow jest bardzo dobra. ja juz nic nie kupuje bo mam za duzo.
jedynie reczniczek zakupilam...

ja tez jeszcze nie wiem.

Magi
wozeczek super. Kolorek tez mi sie podoba. Ogolnie to z tego modelu kolorki wszystkie mi sie podobaja, i tylko btrzeba sie na ktorys zdecydowac.

A fotelik jaki masz do tego?
Dzieki dziewczyny...
Tak fotelik mam, maxi cosi juz go montowałam i tez pasi...jestem normalnie zadowolona, mam nadzieje ze tak bedzie do konca uzytkowania czyli gdzies przez 2-3 lata

super wozeczek Magi, ale pewnie za2lata i tak lekka spacerowke kupisz,wygodniej.;-)

ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)

zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:

reklama
.....zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:
ja też ostatnio właśnie mam takie mysli.. już nie przejmuję się tak bardzo tym, że coś tam nie jest dokończone czy poprasowane, tylko modlę się żeby wszystko z małą było oki i nie przedłużyli nam wizyty w szpitalu!!!

Magi wózio super!!!!:-D też mam xlandka!!:tak::-)i też jeszcze nie przyszykowany..nawet nie wiem gdzie jest gondola czy u mmojej mamy czy u teściowej???:sorry2::rofl2:aaaaa podwozie u teściowej!!!o i wanna gdzie jest???? kurcze musze dzisiaj się za to zabrać i wyjaśnić sytuację bo stary potem nic nie zrobi!!:baffled::dry:

Do góry