reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
Magi śliczna ta twja furka!!!! No to mamy takie same wózki tylko w innym kolorze;-)
onionek
happy mama
Magi - super wozeczek :-) Naprawde extra kolor wybraliscie i widze tez kawalek lozeczka - bardzo fajne :-)
magi sliczny wozekja zastanawiam sie wlasnie pomiedzy x landerem a tako jumper..i nie wiem jeszcze.
ja tez jeszcze nie wiem.
Magi wozeczek super. Kolorek tez mi sie podoba. Ogolnie to z tego modelu kolorki wszystkie mi sie podobaja, i tylko btrzeba sie na ktorys zdecydowac.
A fotelik jaki masz do tego?
Dzieki dziewczyny...ja tez jeszcze nie wiem.
Magi wozeczek super. Kolorek tez mi sie podoba. Ogolnie to z tego modelu kolorki wszystkie mi sie podobaja, i tylko btrzeba sie na ktorys zdecydowac.
A fotelik jaki masz do tego?
Tak fotelik mam, maxi cosi juz go montowałam i tez pasi...jestem normalnie zadowolona, mam nadzieje ze tak bedzie do konca uzytkowania czyli gdzies przez 2-3 lata
Anja78
matka superstar
super wozeczek Magi, ale pewnie za2lata i tak lekka spacerowke kupisz,wygodniej.;-)
ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)
zaczynam miec pikora
te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo
ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)
zaczynam miec pikora

reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
ja też ostatnio właśnie mam takie mysli.. już nie przejmuję się tak bardzo tym, że coś tam nie jest dokończone czy poprasowane, tylko modlę się żeby wszystko z małą było oki i nie przedłużyli nam wizyty w szpitalu!!!.....zaczynam miec pikorate wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo
![]()
Magi wózio super!!!!