reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

marbus mysle, ze ten termometr jest wart uwagi, ja mam taki dla corci tylko do uszka wkładny i nieraz jak dziecko rozgrzane od poduszki to zawyza temperature i wtedy nie wiadomo czy juz podac lek przeciwgorączkowy. A tu widze mozna dodoatkowo jeszcze na czole sprawdzic, wiec powinien byc przydatny i uzyteczny.

A dzis kupilam taki kocyk, dokladnie taki jak na tej fotce niebieski ( taki jest pod szarawy bardziej wiec chyba cos wesołego na nim naszyję), tylko w hurtowni dzieciecej za 32,50, jest mieciutki i mysle ze na wyjscie ze szpitala bedzie w sam raz, bo te akrylowo-jakies to taki grubasne troszke jak na teraz.
kocchanille_niebieski.jpg

reklama
marbus mysle, ze ten termometr jest wart uwagi, ja mam taki dla corci tylko do uszka wkładny i nieraz jak dziecko rozgrzane od poduszki to zawyza temperature i wtedy nie wiadomo czy juz podac lek przeciwgorączkowy. A tu widze mozna dodoatkowo jeszcze na czole sprawdzic, wiec powinien byc przydatny i uzyteczny.

A dzis kupilam taki kocyk, dokladnie taki jak na tej fotce niebieski ( taki jest pod szarawy bardziej wiec chyba cos wesołego na nim naszyję), tylko w hurtowni dzieciecej za 32,50, jest mieciutki i mysle ze na wyjscie ze szpitala bedzie w sam raz, bo te akrylowo-jakies to taki grubasne troszke jak na teraz.
Zobacz załącznik 276090
Ja taki sam kocyk kupiłam ;) i tez zamierzam w nim małego ze szpitala zabrac ;))

magi a nie wydaje ci sie on taki smutny troszke, bo jego splot bardzo mi sie podoba, wolalabym ten ecru, ale tylko koloru juz innego nie było i dlatego wziełam, bo dokladnie o taki mi chodziło, tylko pomyslałam wlasnie o naszyciu jakiejs fajnej aplikacji.

No ja tez myslałam ze kolor bedzie bardziej intensywny, ale po za tym jest boski i po praniu tez wsio z nim ok. Mozna kupic takie ładne aplikacje do naszywania i bedzie weselszy :)

a ja mam taka posciel kolory takie neutralne dlatego ze jeszcze wtedy nie wiadomo bylo czy bedzie chlopiec czy dziewczynka na zywo kolorki sa bardzo intensywne i bardzo efektownie to wszystko wyglada po praniu nic zlego sie z tym nie stalo:)

Załączniki

• okienka-tkanina.jpg
    okienka-tkanina.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 81
Maja , no te wozki sa popnoc super . My tez sie nad nim zastanawiamy - chociaz ja osobiscie wole Jedo bardzo ale moj M wlasnie Marite - chyba losowanie zrobimy. W hurtowni dziecinnej takiej prowadzonej przez kumatych ludzi bardzo nam polecali wlasnie te dwie firmy ,ze sa najlepsze i wlasnie bardzo wygodne dla maluszka - a Marita jest gleboka i duza - taka na zime super . Mi sie bardzo podoba kolor taki bordo z czarnym i niebieski z ciemno/niebieska buda.

Dziewczyny ja po dlugim namysle z moim S wybralismy wozek typu Roan Marita slyszalam o nim dobre opinie a jest na prawde wygodny ma duza gondole i jest mieciutki co o tym myslicie?

maja ja miałam Roana Cortinę - taki sam tylko gondolka troszkę inaczej wykończona i byłam bardzo zadowolona, jednym palcem szło pobujac maluszka, pod krawężniki bajer sie prowadziło - moja mama to w ogóle zachwycona tym wózkiem była :)

maja ja miałam Roana Cortinę - taki sam tylko gondolka troszkę inaczej wykończona i byłam bardzo zadowolona, jednym palcem szło pobujac maluszka, pod krawężniki bajer sie prowadziło - moja mama to w ogóle zachwycona tym wózkiem była :)

jak bylismy ogladac wozki w hurtowni to jezdzilam kilkoma i moj S rowniez probowal, nie byl zachwycony za bardzo nimi wszystkimi z powodu tego ze byly sztywne i ciezkie a jak mu dalam Roana do poprowadzenia to od razu powiedzial "no i to jest wozek" jemu chodzi tez o to zeby mi lekko bylo bo nie dosc ze te wozki wszystkie ciezkie to jak jeszcze malutka dojdzie do srodka to juz wogole boi sie ze sobie nie poradze. Jak to powiedzial pan sprzedawca "bo teraz mlode mamy patrza na mode, ze wozek ma byc ladny i modny ale nie mysla o wygodzie i bezpieczenstwie dla maluszka np kupujac wozki na 3 kolkach"
chyba cos w tym racji mial;)

reklama
Maja , no te wozki sa popnoc super . My tez sie nad nim zastanawiamy - chociaz ja osobiscie wole Jedo bardzo ale moj M wlasnie Marite - chyba losowanie zrobimy. W hurtowni dziecinnej takiej prowadzonej przez kumatych ludzi bardzo nam polecali wlasnie te dwie firmy ,ze sa najlepsze i wlasnie bardzo wygodne dla maluszka - a Marita jest gleboka i duza - taka na zime super . Mi sie bardzo podoba kolor taki bordo z czarnym i niebieski z ciemno/niebieska buda.

walsnie obejrzalam ten wozeczek i jest zrobiony bardzo podobnie do Roana rowniez mi sie podoba:)

Do góry