reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Calineczko znajoma używała zwykłych wacików i ja też tak będę robić. Jej córeczce nic z tego powodu się nie stało ;-) Nie ma co przesadzać bo można sobie alergika małego zafundować - takie moje zdanie.

waciki albo takie fajne kulki z waty będą chyba ok... gaza jest jednak troche sztywna i ciekawe czy nie będzie podrażniać oczu maluszka...

reklama
u mnie na szkole rodzenia mówili że najlepsze do oczek są właśnie waciki albo te kulki z waty albo nawet sama wata może być i przegotowaną wodą przemywamy od zewnętrznego kącika w stronę noska

Onionku widzę że mamy takie same gusta jeśli chodzi o wózeczki, pamiętasz też ten wózeczek tu wklejałam noi właśnie ten kolor podobał mi się najbardziej ;)Tyle tylko że mi wlaśnie chodziło o samą spacerówkę, bo głęboki mam po Hubercie. Teraz jeszcze niewiem bo co chwilkę mi się zmienia, jestem strasznie niezdecydowana ;)
Wacham się pomiędzy tym Xlander xa, Xlander xt, Quinny speedi noi mój najnowszy wynalazek Casualplay S4. Mam nadzieję że nic nowego już nie dojdzie i wkońcu zdecyduję się na któryś z tych czterech ;))

Dziewczyny ja po dlugim namysle z moim S wybralismy wozek typu Roan Marita slyszalam o nim dobre opinie a jest na prawde wygodny ma duza gondole i jest mieciutki co o tym myslicie?

Załączniki

• 3889.jpg
    3889.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 41
Wózeczek bardzo ładny i ważne, że gondola dużo, bo zimą to ma znaczenie. Jak dojdą kombinezony, kocyki, to maluch chociaż będzie miał miejsce, a nie będzie leżał ściśnięty.
Moja kuzynka miała ten wózek i wydaje mi się, że była z niego zadowolona.

Wózeczek bardzo ładny i ważne, że gondola dużo, bo zimą to ma znaczenie. Jak dojdą kombinezony, kocyki, to maluch chociaż będzie miał miejsce, a nie będzie leżał ściśnięty.
Moja kuzynka miała ten wózek i wydaje mi się, że była z niego zadowolona.

tak a my raczej cala zime przejezdzimy akurat dlatego wazne zeby malutka miala miejsce jak ja ubiore w te cieplutkie ubranka poza tym wozkiem latwo sie steruje jest mieciutki i nie jest tak sztywny jak nie ktore innne zna ktos ten wozek?? moze cos o nim powiedziec?

onionku spacerówka śliczna ale ta czerwona gondola tez przepiekna, i nie przejmuj się zima się skończy i nasze dzieci juz w spacerówkach beda jezdzic więcfajnie ze sobie troszkę zaoszczedziliscie a kolorek tez fajniutki

maja wizualnie wózeczek super, ja nic o nich nie słyszałam ale skoro mówisz że ma dobre opinie to pewnie tak jest.

Onionku no ja wlasnie tez tak chce zrobic ze kupie spacrowke i chyba nawet w tym samym kolorze bardzo mi sie spodobał a jeslichodzi o gondolke to skoro pasuja ze starszych modeli to kupie na allegro bedzie troszke taniej aa i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie bo ja planuje zakup fotelika maxi-cosi city ,wiesz moze czy mozna go montowac na stelazu za pomoca tych samych adapterow co gondolke i spacerowke??

reklama
tak a my raczej cala zime przejezdzimy akurat dlatego wazne zeby malutka miala miejsce jak ja ubiore w te cieplutkie ubranka poza tym wozkiem latwo sie steruje jest mieciutki i nie jest tak sztywny jak nie ktore innne zna ktos ten wozek?? moze cos o nim powiedziec?

Moja znajoma ma i jak narazie ani słowem nie narzekała, a wręcz przeciwnie! :-) Myślę, że będziesz zadowolona :tak:

Do góry