reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Calineczko znajoma używała zwykłych wacików i ja też tak będę robić. Jej córeczce nic z tego powodu się nie stało ;-) Nie ma co przesadzać bo można sobie alergika małego zafundować - takie moje zdanie.

waciki albo takie fajne kulki z waty będą chyba ok... gaza jest jednak troche sztywna i ciekawe czy nie będzie podrażniać oczu maluszka...

reklama
u mnie na szkole rodzenia mówili że najlepsze do oczek są właśnie waciki albo te kulki z waty albo nawet sama wata może być i przegotowaną wodą przemywamy od zewnętrznego kącika w stronę noska

Onionku widzę że mamy takie same gusta jeśli chodzi o wózeczki, pamiętasz też ten wózeczek tu wklejałam noi właśnie ten kolor podobał mi się najbardziej ;)Tyle tylko że mi wlaśnie chodziło o samą spacerówkę, bo głęboki mam po Hubercie. Teraz jeszcze niewiem bo co chwilkę mi się zmienia, jestem strasznie niezdecydowana ;)
Wacham się pomiędzy tym Xlander xa, Xlander xt, Quinny speedi noi mój najnowszy wynalazek Casualplay S4. Mam nadzieję że nic nowego już nie dojdzie i wkońcu zdecyduję się na któryś z tych czterech ;))

Dziewczyny ja po dlugim namysle z moim S wybralismy wozek typu Roan Marita slyszalam o nim dobre opinie a jest na prawde wygodny ma duza gondole i jest mieciutki co o tym myslicie?

Załączniki

• 3889.jpg
    3889.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 47
Wózeczek bardzo ładny i ważne, że gondola dużo, bo zimą to ma znaczenie. Jak dojdą kombinezony, kocyki, to maluch chociaż będzie miał miejsce, a nie będzie leżał ściśnięty.
Moja kuzynka miała ten wózek i wydaje mi się, że była z niego zadowolona.

Wózeczek bardzo ładny i ważne, że gondola dużo, bo zimą to ma znaczenie. Jak dojdą kombinezony, kocyki, to maluch chociaż będzie miał miejsce, a nie będzie leżał ściśnięty.
Moja kuzynka miała ten wózek i wydaje mi się, że była z niego zadowolona.

tak a my raczej cala zime przejezdzimy akurat dlatego wazne zeby malutka miala miejsce jak ja ubiore w te cieplutkie ubranka poza tym wozkiem latwo sie steruje jest mieciutki i nie jest tak sztywny jak nie ktore innne zna ktos ten wozek?? moze cos o nim powiedziec?

onionku spacerówka śliczna ale ta czerwona gondola tez przepiekna, i nie przejmuj się zima się skończy i nasze dzieci juz w spacerówkach beda jezdzic więcfajnie ze sobie troszkę zaoszczedziliscie a kolorek tez fajniutki

maja wizualnie wózeczek super, ja nic o nich nie słyszałam ale skoro mówisz że ma dobre opinie to pewnie tak jest.

Onionku no ja wlasnie tez tak chce zrobic ze kupie spacrowke i chyba nawet w tym samym kolorze bardzo mi sie spodobał a jeslichodzi o gondolke to skoro pasuja ze starszych modeli to kupie na allegro bedzie troszke taniej aa i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie bo ja planuje zakup fotelika maxi-cosi city ,wiesz moze czy mozna go montowac na stelazu za pomoca tych samych adapterow co gondolke i spacerowke??

reklama
tak a my raczej cala zime przejezdzimy akurat dlatego wazne zeby malutka miala miejsce jak ja ubiore w te cieplutkie ubranka poza tym wozkiem latwo sie steruje jest mieciutki i nie jest tak sztywny jak nie ktore innne zna ktos ten wozek?? moze cos o nim powiedziec?

Moja znajoma ma i jak narazie ani słowem nie narzekała, a wręcz przeciwnie! :-) Myślę, że będziesz zadowolona :tak:

Do góry