reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Marta lew tez mi sie bardzo podoba - z czasem pewnie jeszcze jakis komplet dokupie , bo sa boskie -az ciezko wybrac - jeszcze maly mis i mis na chmurce mnie rezbraja:-)

Ja też mam Hippo :D Jest piękna!!! :) Wsumie to mam 3 komplety i wszystkie Drewexu Hippo, Lew i Krab :-)

Onionek - pierwsza fura super :D

Asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) Chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-D

Akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

reklama
Sluchajcie bylam w Biedronce zeby kupic skarpetki dzidziowe co to mialy byc i nie znalazlam ich - u Was sa czy tez jeszcze nie ?

Onionek super ten wozeczek..kurde moze tez za takim sie rozejrze.

Calineczka ja tez mam sol fizjologiczna. Aco do lozeczka to mamy kupione ale nie skrecone..moj E stwierdzil ze nie chce w pokoju pustego bo bedzie dziwnie sie czul i z wielka radoscia zlozy je jak juz pojade rodzic..ot takiego mam chlopa:)

Onionek super ten wozeczek..kurde moze tez za takim sie rozejrze.

Calineczka ja tez mam sol fizjologiczna. Aco do lozeczka to mamy kupione ale nie skrecone..moj E stwierdzil ze nie chce w pokoju pustego bo bedzie dziwnie sie czul i z wielka radoscia zlozy je jak juz pojade rodzic..ot takiego mam chlopa:)

onionek

extra wozek tez o nim mysle a ile zaplacilas za swoj?? Masz spacerkwke do niego tez?? Jak bys mogla to prosze napisz jaka jest faktyczne wewn dł materacyka w gondoli dzieki;-)

Dlugosc wewnatrz to jakies 75 cm. Dostalismy w prezencie sama gondole ( ta bude ) a dokupilismy spacerowke. I stelaz od spacerowki pasuje do gondoli ( jest wspolny ). Za spacerowke zaplacilismy 1100 pln. Wiem, ze sama gondola kosztuje dodatkowo 600 pln w sklepie, w ktorym to kupowalismy - dlatego zdecydowalismy sie przyjac prezent w kolorze czerwonym, zeby troche zaoszczedzic.
Ponizej wklejam fotke koloru spacerowki. Marzy mi sie tez taka gondola, no ale coz.. Nie mozna miec wszytskiego hehe :-)

Załączniki

• JUNGLE.jpg
    JUNGLE.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry