reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Marta lew tez mi sie bardzo podoba - z czasem pewnie jeszcze jakis komplet dokupie , bo sa boskie -az ciezko wybrac - jeszcze maly mis i mis na chmurce mnie rezbraja:-)

Ja też mam Hippo :D Jest piękna!!! :) Wsumie to mam 3 komplety i wszystkie Drewexu Hippo, Lew i Krab :-)

Onionek - pierwsza fura super :D

Asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) Chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-D

Akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

reklama
Sluchajcie bylam w Biedronce zeby kupic skarpetki dzidziowe co to mialy byc i nie znalazlam ich - u Was sa czy tez jeszcze nie ?

Onionek super ten wozeczek..kurde moze tez za takim sie rozejrze.

Calineczka ja tez mam sol fizjologiczna. Aco do lozeczka to mamy kupione ale nie skrecone..moj E stwierdzil ze nie chce w pokoju pustego bo bedzie dziwnie sie czul i z wielka radoscia zlozy je jak juz pojade rodzic..ot takiego mam chlopa:)

Onionek super ten wozeczek..kurde moze tez za takim sie rozejrze.

Calineczka ja tez mam sol fizjologiczna. Aco do lozeczka to mamy kupione ale nie skrecone..moj E stwierdzil ze nie chce w pokoju pustego bo bedzie dziwnie sie czul i z wielka radoscia zlozy je jak juz pojade rodzic..ot takiego mam chlopa:)

onionek

extra wozek tez o nim mysle a ile zaplacilas za swoj?? Masz spacerkwke do niego tez?? Jak bys mogla to prosze napisz jaka jest faktyczne wewn dł materacyka w gondoli dzieki;-)

Dlugosc wewnatrz to jakies 75 cm. Dostalismy w prezencie sama gondole ( ta bude ) a dokupilismy spacerowke. I stelaz od spacerowki pasuje do gondoli ( jest wspolny ). Za spacerowke zaplacilismy 1100 pln. Wiem, ze sama gondola kosztuje dodatkowo 600 pln w sklepie, w ktorym to kupowalismy - dlatego zdecydowalismy sie przyjac prezent w kolorze czerwonym, zeby troche zaoszczedzic.
Ponizej wklejam fotke koloru spacerowki. Marzy mi sie tez taka gondola, no ale coz.. Nie mozna miec wszytskiego hehe :-)

Załączniki

• JUNGLE.jpg
    JUNGLE.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry