reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mamo wy tu łóżeczka ubrane a moje nawet nie rozłożone ;)
Wózek w polu ale to po porodzie. Bo na co mi wcześniej jak wrócę ze szpitala to przeciez na spacer nie polecę od razu ;) Także z tym poczekam. Zresztą do niczego weny nie mam, cudem wyprałam ciuszki i pościel.
Moje łóżko też jeszcze nie ubrane, mało - nawet nie mam go jeszcze w domu, z wózkiem to samo.

reklama
A do mnie wlasnie przyszla paczka z jeszcze jedna posciela - jest cudna!!! z Drewexu Hippo - normalnie , az serce mieknie jak na nia patrze :-)

Ja też mam Hippo :D Jest piękna!!! :) Wsumie to mam 3 komplety i wszystkie Drewexu Hippo, Lew i Krab :-)

Onionek - pierwsza fura super :D

Asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) Chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-D

Akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

onionek super ten wózeczek :tak:

do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma :wściekła/y: dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.:baffled:

ja też mam hippo :d jest piękna!!! :) wsumie to mam 3 komplety i wszystkie drewexu hippo, lew i krab :-)

onionek - pierwsza fura super :d

asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-d

akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

onionek super ten wózeczek :tak:

Do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma :wściekła/y: Dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.:baffled:

dzieexxx !! :-)

A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie :))

KInia - pewnie, ze ta druga bedzie najkochansza...maja Babcia, juz teraz nie szyje, bo jej wzrok nie pozwala..ale do dzis wszyscy wspominamy,jakie piekne sukienki nam szyla, a jest na s 7 wnuczek:)))az sie wzruszylam na samo wspomnienie...

pisalyscie o prasowamiu poscieli, wiec ja mam Milpol i prasuje sie swietnie, zelazko na maksa , para na maksa i idzie jak po masle:))))zdjecia wkleje dopiero jak urzadze pokoik w nowym domu, ale z posieli jestem zadowolona..jesli ktoras Mama jeszcze nie kupila to polecam:)

A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie :))

Ja mam też 2 komplety pościeli po mnie i moim bracie, mają prawie 30 lat i jedna jest też szyta przez moją babcię, a druga kupna, ale jaka historia :D Ahhh, łezka się w oku kręci, że to przetrwało tyle lat :-)

widzę dziewczyny że macie fajne babcie ja mam okropną i na dodatek z nami mieszka ale my mieszkamy na górze a ona na dole to się mijamy no ale sam fakt moja babunia ma już jednego prawnuka i prawnuczkę wyobraźcie sobie że małej jeszcze wogóle nie widziała bo nie chciała do niej jechać ani jak kuzynka chciała z nią do babci przyjechać to jej zabroniła a Wiki ma już ponad pół roku jestem ciekawa jak to będzie z moim dzieckiem wydaje mi się że nie za wesoło wogóle jak się dwiedziała że ja jesetm w ciąży to zaczęła mnie wyzywać że wyglądam jak grubas że jak będe tyle jeść to sie w drzwiach nie zmieszcze że nie potrafię się ubierać jak kobieta w ciąży jakieś stare workowate swetry i sukienki mi przynosiła dajcie spokój zazdroszczę wam wiecie też bym chciała taka babcię:-(

reklama
Do góry