reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mamo wy tu łóżeczka ubrane a moje nawet nie rozłożone ;)
Wózek w polu ale to po porodzie. Bo na co mi wcześniej jak wrócę ze szpitala to przeciez na spacer nie polecę od razu ;) Także z tym poczekam. Zresztą do niczego weny nie mam, cudem wyprałam ciuszki i pościel.
Moje łóżko też jeszcze nie ubrane, mało - nawet nie mam go jeszcze w domu, z wózkiem to samo.

reklama
A do mnie wlasnie przyszla paczka z jeszcze jedna posciela - jest cudna!!! z Drewexu Hippo - normalnie , az serce mieknie jak na nia patrze :-)

Ja też mam Hippo :D Jest piękna!!! :) Wsumie to mam 3 komplety i wszystkie Drewexu Hippo, Lew i Krab :-)

Onionek - pierwsza fura super :D

Asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) Chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-D

Akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

onionek super ten wózeczek :tak:

do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma :wściekła/y: dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.:baffled:

ja też mam hippo :d jest piękna!!! :) wsumie to mam 3 komplety i wszystkie drewexu hippo, lew i krab :-)

onionek - pierwsza fura super :d

asiek - ta sama cena była jakiś mc temu :) chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-d

akderk - pojazd kosmiczny :laugh2:

onionek super ten wózeczek :tak:

Do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma :wściekła/y: Dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.:baffled:

dzieexxx !! :-)

A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie :))

KInia - pewnie, ze ta druga bedzie najkochansza...maja Babcia, juz teraz nie szyje, bo jej wzrok nie pozwala..ale do dzis wszyscy wspominamy,jakie piekne sukienki nam szyla, a jest na s 7 wnuczek:)))az sie wzruszylam na samo wspomnienie...

pisalyscie o prasowamiu poscieli, wiec ja mam Milpol i prasuje sie swietnie, zelazko na maksa , para na maksa i idzie jak po masle:))))zdjecia wkleje dopiero jak urzadze pokoik w nowym domu, ale z posieli jestem zadowolona..jesli ktoras Mama jeszcze nie kupila to polecam:)

A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie :))

Ja mam też 2 komplety pościeli po mnie i moim bracie, mają prawie 30 lat i jedna jest też szyta przez moją babcię, a druga kupna, ale jaka historia :D Ahhh, łezka się w oku kręci, że to przetrwało tyle lat :-)

widzę dziewczyny że macie fajne babcie ja mam okropną i na dodatek z nami mieszka ale my mieszkamy na górze a ona na dole to się mijamy no ale sam fakt moja babunia ma już jednego prawnuka i prawnuczkę wyobraźcie sobie że małej jeszcze wogóle nie widziała bo nie chciała do niej jechać ani jak kuzynka chciała z nią do babci przyjechać to jej zabroniła a Wiki ma już ponad pół roku jestem ciekawa jak to będzie z moim dzieckiem wydaje mi się że nie za wesoło wogóle jak się dwiedziała że ja jesetm w ciąży to zaczęła mnie wyzywać że wyglądam jak grubas że jak będe tyle jeść to sie w drzwiach nie zmieszcze że nie potrafię się ubierać jak kobieta w ciąży jakieś stare workowate swetry i sukienki mi przynosiła dajcie spokój zazdroszczę wam wiecie też bym chciała taka babcię:-(

reklama
Do góry