Moje łóżko też jeszcze nie ubrane, mało - nawet nie mam go jeszcze w domu, z wózkiem to samo.Mamo wy tu łóżeczka ubrane a moje nawet nie rozłożone
Wózek w polu ale to po porodzie. Bo na co mi wcześniej jak wrócę ze szpitala to przeciez na spacer nie polecę od razu Także z tym poczekam. Zresztą do niczego weny nie mam, cudem wyprałam ciuszki i pościel.
reklama
A do mnie wlasnie przyszla paczka z jeszcze jedna posciela - jest cudna!!! z Drewexu Hippo - normalnie , az serce mieknie jak na nia patrze :-)
Ja też mam Hippo Jest piękna!!! Wsumie to mam 3 komplety i wszystkie Drewexu Hippo, Lew i Krab :-)
Onionek - pierwsza fura super
Asiek - ta sama cena była jakiś mc temu Chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze!
Akderk - pojazd kosmiczny
onionek super ten wózeczek
do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.
do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.
Kasiula1982
Fanka BB :)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
może coś Wam się przyda pozdrawiam, Kasiia (czerwcówka 2010)
może coś Wam się przyda pozdrawiam, Kasiia (czerwcówka 2010)
onionek
happy mama
ja też mam hippo :d jest piękna!!! wsumie to mam 3 komplety i wszystkie drewexu hippo, lew i krab :-)
onionek - pierwsza fura super :d
asiek - ta sama cena była jakiś mc temu chyba często robią tą promocję - dla nas dobrze! :-d
akderk - pojazd kosmiczny
onionek super ten wózeczek
Do biedrony też muszę skoczyc po te skarpetki:-), a tesco u nas nie ma Dopiero w koszalinie, niby nie daleko no i kupilam samochód od szwagra- będe go miałam w poniedziałek tylko jest mały problem- ja nie umiem jeżdzic więc nie pojde, bo na pierwszym lepszym rondzie rozwale się.
dzieexxx !! :-)
Kinia1
Wrześniowa mama '10
A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie )
KInia - pewnie, ze ta druga bedzie najkochansza...maja Babcia, juz teraz nie szyje, bo jej wzrok nie pozwala..ale do dzis wszyscy wspominamy,jakie piekne sukienki nam szyla, a jest na s 7 wnuczek))az sie wzruszylam na samo wspomnienie...
pisalyscie o prasowamiu poscieli, wiec ja mam Milpol i prasuje sie swietnie, zelazko na maksa , para na maksa i idzie jak po masle)))zdjecia wkleje dopiero jak urzadze pokoik w nowym domu, ale z posieli jestem zadowolona..jesli ktoras Mama jeszcze nie kupila to polecam
pisalyscie o prasowamiu poscieli, wiec ja mam Milpol i prasuje sie swietnie, zelazko na maksa , para na maksa i idzie jak po masle)))zdjecia wkleje dopiero jak urzadze pokoik w nowym domu, ale z posieli jestem zadowolona..jesli ktoras Mama jeszcze nie kupila to polecam
A ja pościel jedną mam dziecięcą, a drugą mam szytą przez babcię mojego męża i powiem wam, że ta druga mimo tego, że biała w delikatne kwiatki (czyli taka zwykła) to bardziej się liczy, bo to jednak prababcia mojej córeczce uszyła i to taki sentyment do tego będzie )
Ja mam też 2 komplety pościeli po mnie i moim bracie, mają prawie 30 lat i jedna jest też szyta przez moją babcię, a druga kupna, ale jaka historia Ahhh, łezka się w oku kręci, że to przetrwało tyle lat :-)
lilula8891
widzę dziewczyny że macie fajne babcie ja mam okropną i na dodatek z nami mieszka ale my mieszkamy na górze a ona na dole to się mijamy no ale sam fakt moja babunia ma już jednego prawnuka i prawnuczkę wyobraźcie sobie że małej jeszcze wogóle nie widziała bo nie chciała do niej jechać ani jak kuzynka chciała z nią do babci przyjechać to jej zabroniła a Wiki ma już ponad pół roku jestem ciekawa jak to będzie z moim dzieckiem wydaje mi się że nie za wesoło wogóle jak się dwiedziała że ja jesetm w ciąży to zaczęła mnie wyzywać że wyglądam jak grubas że jak będe tyle jeść to sie w drzwiach nie zmieszcze że nie potrafię się ubierać jak kobieta w ciąży jakieś stare workowate swetry i sukienki mi przynosiła dajcie spokój zazdroszczę wam wiecie też bym chciała taka babcię:-(
reklama
calineczka27
Czy kupujecie cos do przemywania oczu?