reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
A do mnie wlasnie przyszla paczka z jeszcze jedna posciela - jest cudna!!! z Drewexu Hippo - normalnie , az serce mieknie jak na nia patrze :-) , bo wczesniej kupilismy z Amy - tez sliczna z misiami , ale te z Drewexu maja cos w sobie co mnie rozkleja :-) i pewnie jeszcze z czasem jakis komplet dokupie , a te przewijak i pieluszki flanelowe - wszystko piekne i bardzo fajne jakosciowo . Takze dzidzia ma juz wszystko - no oprocz wozka . A co wanienki to tez kupilismy najzwyklejsza - tylko nie bylo wiekszych wiec kupilismy mniejsza taka do 5 miesiecy - ale nie chcialo nam sie szukac w innym miejscu , bo zakupy robilismyw hurtowni dziecinnej , to poprostu jak bedzie za mala to sie ja wywali i kupi wieksza - bo naprawde grosze kosztuje . Piekne te wszystkie rzeczy -az mi sie gęba śmieje do nich:-))))

wstawiam realna juz fote wozeczka ( x-lander XA ) dla naszego maluszka:

Załączniki

• xlander.jpg
    xlander.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 98
Oj dziewczyny a ja dziś spędziłam 3h przy prasowaniu przy czym parawie 2 prasując pościel!!!! Jest piękna, ale do prasowania to prawdziwy potwór!!!! A i pokoik prawie skończony jeszcze tylko wiszące półki i łóżko trzeba przenieść :)

Dziewczyny piekne wyprawki...ja sie pochwale co nie co jak juz postawie i ubiore zdeczko łózeczko...bo tak to mam poupychane wsio po szafach.
Onionek nooo kareta fajowa, a jak sie prowadzi na sucho po domku?

Asiek1000 to faktycznie dobra cena!!!!,a przecież te chusteczki to będą schodzić w postępie geometrycznym więc chyba skocze po zapas.
Ja właśnie wracam z biedronki tam są bardzo fajne skarpetki dla maluchów i jeszcze fajne bawełniane majtaski dla siebie kupiłam , polecam

Mamo wy tu łóżeczka ubrane a moje nawet nie rozłożone ;)
Wózek w polu ale to po porodzie. Bo na co mi wcześniej jak wrócę ze szpitala to przeciez na spacer nie polecę od razu ;) Także z tym poczekam. Zresztą do niczego weny nie mam, cudem wyprałam ciuszki i pościel.

reklama
Do góry