reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Pearl07 ja mam zwykłą, najzwyklejszą wanienkę 100cm. Co do takich kompletów to myślałam o tym, ale po pierwsze wanienka mała, więc na krótko się przyda, po drugie nie mam zaufania do takich konstrukcji - znaczy noworodka to utrzyma, a co potem? I po 3 to chyba sprawdza się na dość krótki czas... Ale to tylko moje zdanie ;)

reklama
Pearl07 Na takie stojaczki musisz miec duzo miejsca w domku , wg mnie sa nie praktyczne i na krotko. Z doswiadczenia wiem , ze taki zwykly przewijak jest wygodniejszy.

Z tego co mi wiadomo to takie maskotki symulujące bicie serduszka są rewelacyjne!!! sama nie mam ale koleżanki miały i baardzo polecały!!! Karuzelkę mam taką zwykłą z babyono chyba z pszczółkami i z tego co pamiętam młoda nie wykazywała jakiejś ogromnej radości z jej jestestwa!!! Bardziej interesowała ją potem jako obiekt do gryzienia!!
Ja też mam zwykłą wanienkę 100 i zwykły przewijak!! Młodą kąpałam jak była malusia a potem przeniosłyśmy się do miski w wannie!! Przewijak tez przenoszę z miejsca na miejsce w zalezności jak mi wygodnie!! Taki stelażyk to z pewnością fajna rzecz jak nie ma się gdzie położyć przewijaka i na rózne bajery jest miejsce-potem zawsze można wrzucić na allegro!!

Dzieki dziewczyny za podpowiedz! ja jednak chyba sie zdecyduje na wannienke z fisher price bo przy pierwszym mialami bylam megazadowolona, wiec teraz nie wiem co mi odbilo z tym przewijakiem. a jakie macie przewijaki takie plastikowe?

Witam przyszłe mamusie :-)
Jestem listopadówką 2009 i mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny deltim model Puma beżowo-oliwkowy, gwarantuję, że wózek jest w stanie idealnym i bardzo wygodny dla dziecka, sprzedaję go ponieważ dostaliśmy w prezencie spacerówkę typu "parasolka".
oto link i zapraszam do zakupu :-)
wózek deltim Puma jak nowy + gratis parasolka (1194342916) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!!!

reklama
Do góry