Ja teraz kupuje Tummy Tub więc nie będzie mi to potrzebne
a co to takiego??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz kupuje Tummy Tub więc nie będzie mi to potrzebne
Wiesz ja tez mialam taka gabeczke i to bylo super wygodne, ale jak o zobaczyla moja polozna to kzala mi wyrzucic po po 2 tyg uzywania , wewnatrz tej gabeczki jest mnostwo bakterii. Ale znalazlam inny sposob po kazdej kapieli mokra wsadzalam na minute do mikrofalowki i w ten sposob zabijalam wszystkie mikroby. Bo nie wiem czy wiecie , ze mikrofalowka potarafi wszystko wyjalowic (tak mi poradzila lekarka)tak się mamuśki zastanawiałam nad zestawem kąpielowym dla maleństwa i natknełam się na coś takiego: Materacyk Pluszek do kapieli do wanienki EkstraCen (989551694) - Aukcje internetowe Allegro 9i zastanawiam się czy może się przydać ...