a u mnie w miescie on taki drogi ( świństwo....Toshi sliczny ten wozeczek, ja tez sie do niego przymierzam, tylko, ze on u nas kosztuje niecale 800 zl plus przesylka za darmo.
ABC Design Alu Kinderwagen Astro inkl. Tragewanne bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.04.10 09:19:04 MESZ)
reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
gaja...ja dla Marcelka miałam takie łóżeczko.
Spał w nim od 5 mc (bo wczesniej taki koszyczek miał)do zeszłego tygodnia.Polecam szczerze!
Bardzo wygodny,łatwy w składaniu,lekkie.
My też wszędzie z łóżeczkiem jezdzilismy bo Marcel z tych dzieci co tylko swoje łóżeczko kocha
Naprawde rewelacja.Teraz spakowane stoi i czeka na następcę
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE HAUCK ESPRIT BLACK CZARNE (980668887) - Aukcje internetowe Allegro
Spał w nim od 5 mc (bo wczesniej taki koszyczek miał)do zeszłego tygodnia.Polecam szczerze!
Bardzo wygodny,łatwy w składaniu,lekkie.
My też wszędzie z łóżeczkiem jezdzilismy bo Marcel z tych dzieci co tylko swoje łóżeczko kocha
Naprawde rewelacja.Teraz spakowane stoi i czeka na następcę
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE HAUCK ESPRIT BLACK CZARNE (980668887) - Aukcje internetowe Allegro
Saraa
Fanka BB :)
A tu wklejam tani wozek dla wszystkich mam , ktore maja juz jedno starsze dzieciatko .
Wozek dla rodzenstwa. Cena tez bardzo przystepna ok 450 zl. Wysylaja tez do Polski.
Rotalis Geschwisterwagen Tandem Plus "sand" bei eBay.de: Geschwisterwagen (endet 01.05.10 20:02:01 MESZ)
Wozek dla rodzenstwa. Cena tez bardzo przystepna ok 450 zl. Wysylaja tez do Polski.
Rotalis Geschwisterwagen Tandem Plus "sand" bei eBay.de: Geschwisterwagen (endet 01.05.10 20:02:01 MESZ)
Ostatnia edycja:
Saraa
Ja też nastawiam się na tuniczki. Trochę mam ciuchów ale przy 3 ciąży to zniszczone i trzeba dokupić.
Kerna tutaj jest mały spisik filmików z yotube dt. wiązania. Mi najłatwiej tak się uczyć. Filmiki instruktażowe
A może koleżanka by cię nauczyła?
Kerna tutaj jest mały spisik filmików z yotube dt. wiązania. Mi najłatwiej tak się uczyć. Filmiki instruktażowe
A może koleżanka by cię nauczyła?
Mycha1
widziałyście kiedykolwiek ten wózeczek w realu?
Bardzo podobny jest do xlandera xa, tyle tylko że cena jest dużo mniejsza noi ma więcej dodatków.
http://www.allegro.pl/item985761803_wozek_neo_fotelik_pompowane_kola_i_3_gratisy.html
Bardzo podobny jest do xlandera xa, tyle tylko że cena jest dużo mniejsza noi ma więcej dodatków.
http://www.allegro.pl/item985761803_wozek_neo_fotelik_pompowane_kola_i_3_gratisy.html
Dziewczyny a ja moze tak troche z innej beczki. Mam pytanie do doswiadczonych mam. Ile czego na poczatek musze mieć dla dzidzi, chodzi mi o body ,pajacyki itp., po ile sztuk na poczatek?Generalnie to chodzi mi o ciuszki.
Mycha1
Dziewczyny a ja moze tak troche z innej beczki. Mam pytanie do doswiadczonych mam. Ile czego na poczatek musze mieć dla dzidzi, chodzi mi o body ,pajacyki itp., po ile sztuk na poczatek?Generalnie to chodzi mi o ciuszki.
Magi dziewczyny na stronie 7 tego wątku wszystko dokładnie wypunktowały, także zerknij i wszystko będziesz wiedziała )))
kliknij:
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2010-f331/zakupowo-wyprawkowy-37363/index7.html
Ostatnia edycja:
reklama