reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Jeju, dziewczyny zakupiłam wsumie 15 pajacyków, 7 body z długim rękawkiem, 2 większe bluzeczki i skarpetki. Mam tego tyle, że nie wiem kiedy to obcykam fotkami ;P

reklama
Do dziewczyn z poznania i okolic,pod koniec wrzesnia w centrum handlowym m1 w h&m jest totalne wietrzenie magazynów,podobno beda mega wyprzedaże wszystkiego;-)

Wklejam fotki. Brak 2 koszulek, ale spakowałam w karton bo to na przyszłe lato już zakup :)

Większość to pajacyki, rozpinane na całej długości - albo przez środek, albo z boku.
Jeżeli chodzi o rozmiar 3-6 mc to wyboru nie było już żadnego bo to były ostatnie nie różowe ;-)
Tak samo z body, wzięłam ostatnią paczkę :D

DSCN4413.jpg

DSCN4415.jpg

DSCN4420.jpg

DSCN4419.jpg

DSCN4416.jpg

Marta2411 cudne kolorki i wzory .
Ja mam ze 3 ogromne kartony ciuszków i wiele na wyrost kupowałam , natomiast przy pakowaniu rzeczy do szpitala odkryłam , że nie mam ani jednej pary śpioszków sam pajacyki !

Do 6 mc to mam już ich sporo, a na wiosnę/lato częściowo ;P Jak była jakaś okazja to brałam, a co będę sobie żałować! :D

Kurde poukładałam to w szafie i ledwo dyszę ;P

Akderk - ja śpioszków mam chyba 2 pary, od koleżanki. Sama też głównie pajacyki kupuję - wydają mi się najbardziej praktyczne! :)

Wklejam fotki. Brak 2 koszulek, ale spakowałam w karton bo to na przyszłe lato już zakup :)

Większość to pajacyki, rozpinane na całej długości - albo przez środek, albo z boku.
Jeżeli chodzi o rozmiar 3-6 mc to wyboru nie było już żadnego bo to były ostatnie nie różowe ;-)
Tak samo z body, wzięłam ostatnią paczkę :D

Zobacz załącznik 274208

Zobacz załącznik 274209

Zobacz załącznik 274210

Zobacz załącznik 274211

Zobacz załącznik 274207

śliczności, też wam jutro cosik wrzucę, bo jutro WIELKIE PRANIE DLA CÓREŃKI.

Mam pytanko:
Zdecydowałam się na zakup wózka maxi cosi mura 4, tylko kolorki ,średnio mi podchodzą, w sumie to gondola może być czarna bo to zima, ale spacerówkę wolałabym jakąś jaśniejszą, sprzedawca powiedział,że we wrześniu są targi tak więc w październiku mogą wyjść nowe kolory, czy ja mogę zakupić najpierw gondolę+stelaż+ fotelik a za jakiś czas spacerówkę?

Mam pytanko:
Zdecydowałam się na zakup wózka maxi cosi mura 4, tylko kolorki ,średnio mi podchodzą, w sumie to gondola może być czarna bo to zima, ale spacerówkę wolałabym jakąś jaśniejszą, sprzedawca powiedział,że we wrześniu są targi tak więc w październiku mogą wyjść nowe kolory, czy ja mogę zakupić najpierw gondolę+stelaż+ fotelik a za jakiś czas spacerówkę?

Mysle, ze smialo mozesz tak zrobic.. Kazdy wozek powinien miec taka mozliwosc. My dostalismy gondole do x-landera w prezencie ( z ubieglego roku, prawie nieuzywana ) i dokupilismy teraz do niej spacerowke - bo ma wspolny stelaz z gondola :-)

a no właśnie a czy Onionku moglibyście kupić sam stelaż a spacerówkę na wiosnę?
Bo ja się obawiam,że stelaż ze spacerówką to taki standard, dopiero do tego można dokupić gondolę i fotelik.

reklama

Mam pytanko:
Monia przeczytałam o Murze chyba wszystko i wypytałam w sklepach i niestety w Murze nie ma takiej możliwości, ponieważ tutaj stelaż istnieje wyłącznie w komplecie ze spacerówką, a jedynie gondolę możesz kupić osobno, ponieważ jest możliwośc zakupu do spacerówki również miękkiej gondoli i chyba tak sobie ułatwili sprawę. O ile w Mutsy ( z wyjątkiem transportera) masz możliwość kupić każdą część wózka osobno (stelaż+ gondola+ spacerówka+ fotelik), o tyle w Murze nie. Wiem, bo te wózeczki też mnie bardzo interesowały, tylko ja myślałam nad zakupem używanego i wymianą samej spacerówki, bo są dużo ładniejsze w modelach 2010(kolory i budka). A to jest możliwe tylko w serwisie- zakup jako część zamienna.
W X-landerze jest dokładnie tak samo jak w Murze. Tyle,że tu producent polski- częstochowski zresztą (Deltim)

Ostatnia edycja:
Do góry