reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
Do dziewczyn z poznania i okolic,pod koniec wrzesnia w centrum handlowym m1 w h&m jest totalne wietrzenie magazynów,podobno beda mega wyprzedaże wszystkiego;-)
Wklejam fotki. Brak 2 koszulek, ale spakowałam w karton bo to na przyszłe lato już zakup
Większość to pajacyki, rozpinane na całej długości - albo przez środek, albo z boku.
Jeżeli chodzi o rozmiar 3-6 mc to wyboru nie było już żadnego bo to były ostatnie nie różowe ;-)
Tak samo z body, wzięłam ostatnią paczkę
Większość to pajacyki, rozpinane na całej długości - albo przez środek, albo z boku.
Jeżeli chodzi o rozmiar 3-6 mc to wyboru nie było już żadnego bo to były ostatnie nie różowe ;-)
Beniaminka
O jacie Marta Same piekności, to masz ubranka na prawie cały przyszły rok ! Fajne!!!
Do 6 mc to mam już ich sporo, a na wiosnę/lato częściowo ;P Jak była jakaś okazja to brałam, a co będę sobie żałować!
Kurde poukładałam to w szafie i ledwo dyszę ;P
Akderk - ja śpioszków mam chyba 2 pary, od koleżanki. Sama też głównie pajacyki kupuję - wydają mi się najbardziej praktyczne!
Kurde poukładałam to w szafie i ledwo dyszę ;P
Akderk - ja śpioszków mam chyba 2 pary, od koleżanki. Sama też głównie pajacyki kupuję - wydają mi się najbardziej praktyczne!
monia.gryc
Wklejam fotki. Brak 2 koszulek, ale spakowałam w karton bo to na przyszłe lato już zakup
Zobacz załącznik 274208
Zobacz załącznik 274209
Zobacz załącznik 274210
Zobacz załącznik 274211
Zobacz załącznik 274207
śliczności, też wam jutro cosik wrzucę, bo jutro WIELKIE PRANIE DLA CÓREŃKI.
Mam pytanko:
Zdecydowałam się na zakup wózka maxi cosi mura 4, tylko kolorki ,średnio mi podchodzą, w sumie to gondola może być czarna bo to zima, ale spacerówkę wolałabym jakąś jaśniejszą, sprzedawca powiedział,że we wrześniu są targi tak więc w październiku mogą wyjść nowe kolory, czy ja mogę zakupić najpierw gondolę+stelaż+ fotelik a za jakiś czas spacerówkę?
onionek
happy mama
śliczności, też wam jutro cosik wrzucę, bo jutro WIELKIE PRANIE DLA CÓREŃKI.
Mam pytanko:
Zdecydowałam się na zakup wózka maxi cosi mura 4, tylko kolorki ,średnio mi podchodzą, w sumie to gondola może być czarna bo to zima, ale spacerówkę wolałabym jakąś jaśniejszą, sprzedawca powiedział,że we wrześniu są targi tak więc w październiku mogą wyjść nowe kolory, czy ja mogę zakupić najpierw gondolę+stelaż+ fotelik a za jakiś czas spacerówkę?
Mysle, ze smialo mozesz tak zrobic.. Kazdy wozek powinien miec taka mozliwosc. My dostalismy gondole do x-landera w prezencie ( z ubieglego roku, prawie nieuzywana ) i dokupilismy teraz do niej spacerowke - bo ma wspolny stelaz z gondola :-)
monia.gryc
a no właśnie a czy Onionku moglibyście kupić sam stelaż a spacerówkę na wiosnę?
Bo ja się obawiam,że stelaż ze spacerówką to taki standard, dopiero do tego można dokupić gondolę i fotelik.
Bo ja się obawiam,że stelaż ze spacerówką to taki standard, dopiero do tego można dokupić gondolę i fotelik.
reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Monia przeczytałam o Murze chyba wszystko i wypytałam w sklepach i niestety w Murze nie ma takiej możliwości, ponieważ tutaj stelaż istnieje wyłącznie w komplecie ze spacerówką, a jedynie gondolę możesz kupić osobno, ponieważ jest możliwośc zakupu do spacerówki również miękkiej gondoli i chyba tak sobie ułatwili sprawę. O ile w Mutsy ( z wyjątkiem transportera) masz możliwość kupić każdą część wózka osobno (stelaż+ gondola+ spacerówka+ fotelik), o tyle w Murze nie. Wiem, bo te wózeczki też mnie bardzo interesowały, tylko ja myślałam nad zakupem używanego i wymianą samej spacerówki, bo są dużo ładniejsze w modelach 2010(kolory i budka). A to jest możliwe tylko w serwisie- zakup jako część zamienna.śliczności, też wam jutro cosik wrzucę, bo jutro WIELKIE PRANIE DLA CÓREŃKI.
Mam pytanko:
W X-landerze jest dokładnie tak samo jak w Murze. Tyle,że tu producent polski- częstochowski zresztą (Deltim)
Ostatnia edycja: