reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Lilula - super ciuszki!

Kerna - Ty już jesteś przygotowana! Fajny wózek, śliczne łóżeczko - oryginalne i szafa załadowana po brzegi. Jestem pod wrażeniem!

reklama
KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzep :szok: ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)

lilu ciuszki rewelacyjne !!! A ja się cały czas zastanawiam ile ja tego wszystkiego potrzebuję, czuję taką bezsilnośc że to nie porozumienie bo ja nie mam pojęcia ile i czego się przyda i co praktyczniejsze teraz zaczynam żałować że nie ma w rodzinie ani w śród znajomych żadnej świerzej mamusi :)

kerna Ty to juz chyba na całkowitym luzie żyjesz jeśli chodzi o przygotowanie do przyjścia maleństwa zapasy porobione jak widzę -super!! łóżeczko rewelacja

Lilula- super zdobycze !, sporo masz już tego :-)
Kerna, no, no to jesteś gotowa! Łożeczko cudowne, takie malutkie i poręczne.Wózek dla dwójeczki, jak znalazł, fajny :-)

KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzep :szok: ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)

agata dzieki za opinie. Ja jak juz pisałam nie mam mozliwosci zobaczyc go na zywo, a kupowac za tyle kasy w sumie kota w worku troche bezsensu mi sie wydaje. Ostatnio moja kolezanka tez kupiła jedo fyn, ale który dokładnie to nie wiem. Widziec tez nie widziałam. Ale jest zadowolona.

Wózek w końcu ABC i jestem zadowolona z zakupu:tak: Za taką kase to naprawde nie ma co narzekać. kolor mógłby być mniej niebieski ale trudno. Małą będę kładła na płasko z tyłu, pościele jej tam mięciutko, albo włożę do śpiworka..coś pomyślę. A na spacerek z menżem wybierzemy gondolkępo Miśku a mały na kaczorkach:tak:;-)
Pieluch mam zapas, wkąłdek laktacyjnych na cały okres chyba, podkąłdy i wsio wsio...bo potem głowy nie będę mieć zeby latać po sklepach:-) Lubię mieć zapasy:-D:-D:-D
Łożeczko w spadku, na fotce jakosmało fajnie wyglada ale na żywo jest słodkie..brakuje tylko małej księżniczki w różu:happy:

Kerna ja tez kupilam ABC i musze przyznac , ze sa bardzo ladnie wykonane. Na necie czytalam o nich rozne opinie tzn w Polsce bardzo zle a na niemieckich forach wrecz przeciwnie :-D,ale pozyjemy zobaczymy.

reklama
Nadrabiam zaległości zdjęciowe i wklejam zdjęcia wózka i łóżeczka. :)
dscf3680f.jpg
dscf3662q.jpg
dscf3664.jpg
dscf3667c.jpg

dscf3631x.jpg
dscf3629h.jpg
dscf3623.jpg
na zdjęciach nie ma "odbojników" jak to mówi moja mama :D Te boczki przy główce w łóżeczku :D mam nadzieje ,że wiecie oco chodzi :D Jak zamontuje to wstawie zdjęcie :)

Do góry