reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Lilula - super ciuszki!

Kerna - Ty już jesteś przygotowana! Fajny wózek, śliczne łóżeczko - oryginalne i szafa załadowana po brzegi. Jestem pod wrażeniem!

reklama
KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzep :szok: ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)

lilu ciuszki rewelacyjne !!! A ja się cały czas zastanawiam ile ja tego wszystkiego potrzebuję, czuję taką bezsilnośc że to nie porozumienie bo ja nie mam pojęcia ile i czego się przyda i co praktyczniejsze teraz zaczynam żałować że nie ma w rodzinie ani w śród znajomych żadnej świerzej mamusi :)

kerna Ty to juz chyba na całkowitym luzie żyjesz jeśli chodzi o przygotowanie do przyjścia maleństwa zapasy porobione jak widzę -super!! łóżeczko rewelacja

Lilula- super zdobycze !, sporo masz już tego :-)
Kerna, no, no to jesteś gotowa! Łożeczko cudowne, takie malutkie i poręczne.Wózek dla dwójeczki, jak znalazł, fajny :-)

KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzep :szok: ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)

agata dzieki za opinie. Ja jak juz pisałam nie mam mozliwosci zobaczyc go na zywo, a kupowac za tyle kasy w sumie kota w worku troche bezsensu mi sie wydaje. Ostatnio moja kolezanka tez kupiła jedo fyn, ale który dokładnie to nie wiem. Widziec tez nie widziałam. Ale jest zadowolona.

Wózek w końcu ABC i jestem zadowolona z zakupu:tak: Za taką kase to naprawde nie ma co narzekać. kolor mógłby być mniej niebieski ale trudno. Małą będę kładła na płasko z tyłu, pościele jej tam mięciutko, albo włożę do śpiworka..coś pomyślę. A na spacerek z menżem wybierzemy gondolkępo Miśku a mały na kaczorkach:tak:;-)
Pieluch mam zapas, wkąłdek laktacyjnych na cały okres chyba, podkąłdy i wsio wsio...bo potem głowy nie będę mieć zeby latać po sklepach:-) Lubię mieć zapasy:-D:-D:-D
Łożeczko w spadku, na fotce jakosmało fajnie wyglada ale na żywo jest słodkie..brakuje tylko małej księżniczki w różu:happy:

Kerna ja tez kupilam ABC i musze przyznac , ze sa bardzo ladnie wykonane. Na necie czytalam o nich rozne opinie tzn w Polsce bardzo zle a na niemieckich forach wrecz przeciwnie :-D,ale pozyjemy zobaczymy.

reklama
Nadrabiam zaległości zdjęciowe i wklejam zdjęcia wózka i łóżeczka. :)
dscf3680f.jpg
dscf3662q.jpg
dscf3664.jpg
dscf3667c.jpg

dscf3631x.jpg
dscf3629h.jpg
dscf3623.jpg
na zdjęciach nie ma "odbojników" jak to mówi moja mama :D Te boczki przy główce w łóżeczku :D mam nadzieje ,że wiecie oco chodzi :D Jak zamontuje to wstawie zdjęcie :)

Do góry