kerna
http://www.lauraziobro.pl
sprawdzam czy fotki wchodzą...nadal nic..Zobacz załącznik 270967
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliniaczki jeszcze sie kiedys przydadza. Ja pamietam , ze dostalam dla mojego syneczka piekne spioszki- ROZOWEwlasnie malgos jak zapytaja... a jak nie, to mozesz dostac roznosci.... chyba najbardziej pamietam nietrafiony prezent od mamy mojego T.ktora 2 dni po urodzeniu przyniosla nam komplet sliniaczkow...hmmm skromnie jak na babcie, ale nie jestem zlosliwa, uwierzcie mi, tylko ona po prostu kompletnie nie ma wyczucia.
Jak ja kocham te glosne migajace zabawkiehhh z tymi prezenrtami to moja mama przebija wszystkich. Na roczek kupiła małemu chińską wrzeszczącą zabawkę. Jeździła w kółko, migały światełka i leciała muzyka. Dodam, że była tak cholernie głośna, że wściekłą zabroniłam jej używać. No zamaist kupić juzjaką bajkę, klocki czy cos to motorek...i co ma dziecko z tym robić? Siedzieć i siepatrzeć jak światełka migają...cudowniedo tego zapomniała odkleić cene....
Masz racje te wszystkie cuda po 5 zlotych to odrazu kosz.oj tak babcie juz tak mają... wynika to pewnie z tego ze jak same chowały swoje dzieci to nic nie było w sklepach... moja teściowa tez kupuje mnustwo badziewi ze sklapu typu wszystko po 5zl... ja to po prostu później wyrzucam- P mówił jej wiele razy ale efektów brak..
a jeśli chodzi o nie trafione prezenty to- dzis przyszła do mnie moja kolezanka, ma ona śliczna córeczke ale tatus małej wypioł sie tyłkiem na nie- nawet ani razu nie widział swojego dziecka.. no i ona teraz sądzi sie z nim o alimenty... kazdy wie jaka ma Gosia sytuacje bo już w ciązy została sama... a jej zanajoma przyszła zobaczyć córcie i przyniosła jej body z napisem "kocham mojego tatusia" :/ no i ja dzis dostałam te body bo wiadomo jej mała tego nie załozy...