reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
IMG_5523.jpgIMG_5524.jpgIMG_5525.jpgIMG_5522.jpgIMG_5518.jpgIMG_5526.jpg

to powtórzę swoje fotki. Wózek bliźniaczy za 350zł..kurcze za taką kasę to naprawdę w dobrym stanie! Wanienka, nasza szafa za 100zł i sterta pieluch i chusteczek no i łóżeczko:-)

lilu ale zaszalałaś!!!

Kasik No ja z listopada. Chodzę po tych forach i szukam opisu kolorów.. Ale widze, że u Was też nikt się nie wypowiada na ich temat:-(

Moja mama zakupiła kilka dni temu ten wózek- KOLOR OLYMPIC. Jest naprawdę świetny, gdyby nie to, że obie w ciąży jesteśmy pewnie miałabym "po niej". A tak nie dość, że chce koniecznie ten model, więc musze kupić nowy to i kolor musze wybrać inny żeby nie jeździć takimi samymi brykami.

Póki co widziałam na żywo dwa kolory: OLYMPIC i ATLATIC. Oba wyglądają inaczej niż na zdjęciu i youtubie.
Olympic wcale nie jest taki rażący, natomiast Atlantic jest dużo ciemniejszy w rzeczywistości. Tak jak wcześniej ustaliłam z mężem, że my zamówimy GRASS, tak po zobaczeniu tego OLYMPICA mam pewne wątpliwości, bo jest śliczny. No ale nie kupie takiego samego..
Jakoś pierwsza klasa, wszystko dobrze odszyte, dobrze się prowadzi, składa, dobra amortyzacja, ogromna gondolka.
Więcej wrażeń opisałam na Listopadówkach.

Przepraszam, że się wtrąciłam do Was:-) Ale zawzięcie poszukuje wszelkich info odnośnie kolorów na żywo... i cisza.
Więc może ja Wam choć troche powiem.

Pozdrawiam!

Lilua ciuszki super
Kerna- zaszalałaś z pieluchami nie ma co.
Łóżeczko ekstra takie inne nietypowe.
Wózek w stanie dobrym jak na tą cenę i masz z głowy problem ze spacerem z dzieciaczkami

reklama
Lilula ciuszki slodziaki
Kerna kobieto ty juz gotowa jestes wszystko pico bello, fajowe lozeczko, ja tez mam cos takiego malego na poczatek. A wozek jakiej firmy w koncu kupilas? I powiedz mi dla corci dokupujesz gondolke przenosna czy tak na plasko?
Kasik wozek wyglad piekny, cena dosc wysoka ale nie umiem ci doradzic.

Do góry