reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
bardzo ładne łóżeczko a do pośceli z żyfakami mam sentyment- taka pierwsza miała Jula :)

Korba bardzo fajna wypraweczka, bardzo zaczeły mi sie podobac wózki w kolorze czarnym....

mi przyszły dzis pieluszki
(10 tetrowych, 2 flanelowe, 3 pieluchoceratki, podkłady x2, prześcieradło, wanienka i foczka, i jeszcze kilka gadżetów, zamawiałam wszystko u tego sprzedającego
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
i szczerze polecam, przesyłka szybka, ceny niskie a gatunkowo dobre produkty,
jutro upiore pieluszki i mam nadzieje ze po praniu nadal bedzie ok

przymierzam się do zakupu pościeli flanelowej
MAMO-TATO 2-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1161456027) - Aukcje internetowe Allegro
serduszka w paseczkach marchewkowych
może któraś z was ma korzystała z pościeli od tego sprzedającego?

moja znajoma ma tą pościel i prześlicznie sie prezentuje :) tylko pamietaj ze ten link co dałaś to w komplecie nie ma ochraniacza na szczebelki- chyba że Ty go nie chcesz....

reklama
Do góry