reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja na początek kupiłam taki pas Pentelka PAS CIĄŻOWY, TOP granat TANIO!!! (990620588) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko okazało się że kolor jest znacznie ciemiejszy ale pasuje do białych czarnych granatowych a nawet zielonych bluzek. Teraz chciałabym kupić sobie coś w tym stylu Pentelka PAS CIĄŻOWY, TOP u mamuni TANIO !!! (989751893) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy albo Pas ciążowy 2w1 odzież ciążowa ROSSINI r.S-M (990639040) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (czerwony albo turkusowy)

Do leginsów można nosić coś takiego (też się zastanawiam jakby wyglądało) http://moda.allegro.pl/item975553351_pas_ciazowy_komplet_2_szt_rozm_l_xl.html sama bym kupiła ale nie ma mojego rozmiaru :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ja osobiście wolę tuniki takie szersze nie obcisłe bo niestety mam wielkie boczki i wogóle szerokie biodra i nie lubie obcisłych bluzek...wszystkie co miałam oddałam siostrze a teraz kupuje tylko tuniki...jeszcze mnie czeka kupno stroju na rocznice komuni mojej niuni ale to w czerwcu i nie wiem co wybrac jakis komplet czy moze przewiewna jakąs sukieneczke .... kto ma pomysła? może jakas rada?

ja osobiście wolę tuniki takie szersze nie obcisłe bo niestety mam wielkie boczki i wogóle szerokie biodra i nie lubie obcisłych bluzek...wszystkie co miałam oddałam siostrze a teraz kupuje tylko tuniki...jeszcze mnie czeka kupno stroju na rocznice komuni mojej niuni ale to w czerwcu i nie wiem co wybrac jakis komplet czy moze przewiewna jakąs sukieneczke .... kto ma pomysła? może jakas rada?

ja chyba bym wybrała sukienkę... w czerwcu brzusio będzie już ładnie wyglądać ale najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła... ale ja fajnej sukience mówię zdecydowane TAK

Ja jeszcze nie mam nawet jednych skarpeteczek czy śpioszków, choć bardzo chciałabym już zacząć kupować... Moja mama i teściowa mówią, że za wcześnie.. więc poczekam...
Wózek i łóżeczko zostawimy na sam koniec, chyba, że wcześniej trafimy na jakiś ciekawy używany wózek w okazyjnej cenie.

ale kupiłam sobie ostatnio bluzkę, odcinaną pod biustem.. z bufkami, cała jest w krateczkę.. Mam już kilka takich, bo zawsze lubiłam taki fason. Poza tym mam też sukienkę, w której dość długo pochodzę, bo tez jest odcinana pod biustem, a na dole rozkloszowana.

Tylko na brak spodni narzekam... ;/

oj na lato to ja też tylko chyba suienki będę nosić, jeśli rozmiar dostanę ;) Bo ja już teraz wielka a co potem?
Jeśli nie postaram się o lniane i przewiewne materiały, bo ja i bez ciąży strasznie się męczyłam w upały.

reklama
Do góry