reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Dziewczyny, a ja wczoraj spotkałam znajomą, która ma wózek Q12 Maked i bardzo sobie chwali, urodziła córe w zimie, Natala miała 57 cm i cieszy się, ze kupiła dużą gondole bo inaczej to by długo nnią nie pojeździła
Przedstawiam wam ten wózek- Kosztuje 1190 razem z fotelikiem, minus dość ciężki, ale bardzo zwrotny i świetnie się prowadzi:-)
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Q12- OPIS [wielofunkcyjny] - 1190.00PLN : Maked.pl : Wózki Foteliki Leżaczki Łóżeczka - art dziecięce

reklama
Ja po ostatnich wydarzeniach wiem na pewno że nie będę kupować fotelika samochodowego w jakimś zestawie mam zamiar wydać sporo kasy na fotelik który brał udział w crashtestach i jest dobrze oceniany przez specjalistów. Może troszeczkę panikuję ale... eh tam lepiej nie myśleć co by było gdyby :-)

Ja po ostatnich wydarzeniach wiem na pewno że nie będę kupować fotelika samochodowego w jakimś zestawie mam zamiar wydać sporo kasy na fotelik który brał udział w crashtestach i jest dobrze oceniany przez specjalistów. Może troszeczkę panikuję ale... eh tam lepiej nie myśleć co by było gdyby :-)

to zalezy jaki zestaw masz zamiar kupic
jesli w zestawie jest fotelik ktory w testach bezpieczenstwa ma najwiecej gwiazdek to czemu nie kupic w zestawie
my do quinny kupilismy maxi cosi fotelik w zestawie

tu stronka z fotelikami
http://fotelik.info/

to jest zestawienie fotelikow 0-13 kg
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0-13/ocena/malejaco/index.html

Ostatnia edycja:
to zalezy jaki zestaw masz zamiar kupic
jesli w zestawie jest fotelik ktory w testach bezpieczenstwa ma najwiecej gwiazdek to czemu nie kupic w zestawie
my do quinny kupilismy maxi cosi fotelik w zestawie

tu stronka z fotelikami
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

to jest zestawienie fotelikow 0-13 kg
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

W sumie to muszę przyznać Ci rację :-) dzięki za linki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my to przerabialismy 3 lata temu dla córy
teraz mam wszystkie foteliki wiec nie musze szukac w necie co jest bezpieczne,a to tak dla ulatwienia pierworodkom

tak chcialam ,a niechcacy edytowalam Twoj post:-D

tak przy okazji to gdzie kupowałaś swój fotelik bo js jakoś obawiam się kupować go w necie?? Mia naprawde już nie zależy na wyglądzie ani an cenie tylko na funkcjonalności i przedewszystkim na bezpieczeństwie.

tak przy okazji to gdzie kupowałaś swój fotelik bo js jakoś obawiam się kupować go w necie?? Mia naprawde już nie zależy na wyglądzie ani an cenie tylko na funkcjonalności i przedewszystkim na bezpieczeństwie.
ten pierwszy fotelik kupowalam w sklepie z artykulami dla dzieci w zestawie z wozkiem quinny
nastepne kupowalam maxi cosi priori i maxi cosi rodi tez w sklepie
w necie nto tylko informacji na temat fotelikow szukalam

reklama
MoniaGryc wiesz co ja nie znam tych wozkow,ale widze ze firma maxi cosi ktorej foteliki do samochodu ja goraco polecam wspolpracuje z quinny,wiec mix moze byc calkiem niezly
a mura 3 podobna do quinny buzza,ja go ma i rowniez polecam,wlasnie tego 3kolowego,
wydaje mi sie jeszce jedno w qiunny sa pompowane kolka z tylu,w tym i z tylu i z przodu--wiec lepsze rozwiazanie
powiem tak gdybym musiala kupowac wozek bylby to napewno wozek do zakupu
dzięki Dorotko za opinię quinny buzza też mi się b.podoba, miałam cię właśnie spytać o opinię nt. tego wózka

Do góry