reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Racja z tymi cenami za ciuchy ciązowe. Jak szukałam spodni z "kieszenią" to poszłam do najtańszych tych w których zwykle kupuję ubrania a tu co? Ubrania ciązowe prawie dwa razy tyle co normalne, żadnych przecen... Chcąc nie chcąc musiałam kupić bo w czymś przecież trzeba chodzić.
Z bluzkami jest trochę lepiej bo jest tutaj taki discount odzieżowy Zeeman. Jakośc może nie jest zniewalająca ale za 5 Euro już można kupić fajną bluzkę ciążową. W sumie nie wiem czy to ciązowa ale taka tunika i pasuje do brzuszka idealnie!
Z bluzkami jest trochę lepiej bo jest tutaj taki discount odzieżowy Zeeman. Jakośc może nie jest zniewalająca ale za 5 Euro już można kupić fajną bluzkę ciążową. W sumie nie wiem czy to ciązowa ale taka tunika i pasuje do brzuszka idealnie!
Jej a mi się marzy tuniczka be mama z buźką na brzuszku, ale kurde 100zł za bluzeczkę to chyba jednak za dużo na moja kieszeń. Moda rzeczywiście przychylna ciężarnym i w sklepach kupuję tuniczki już od 30zł.co do spodni o na allegor jest torchę modeli, ja jensy kupuję, po pierwszej ciąży mam sztruksy, ale te jensy to z materiału, z którego teraz mam spódniczkę i to jmest taki fajny przeiweny materiał;-)no i sukienusie na laato na bank superaśna sprawa;-)
a co powiecie o takim wozeczku NEW 2010 ! ABC DESIGN CONDOR 4S+WYS.0ZŁ+CANPOL (989162770) - Aukcje internetowe Allegro
wpadl mi ostatnio w oko tyle ze na niemieckich stronach jest tanszy bo kosztuje jakies 1200zl
wpadl mi ostatnio w oko tyle ze na niemieckich stronach jest tanszy bo kosztuje jakies 1200zl
tosia1
zakochana mama
może i mnie zacyna nabierać na jakieś zakupy.. znalazłam łóżeczko... ma szufladę, 4 poziomy i kołyskę... wydaje mi się fajne i praktyczne.. wklejam link.. ŁÓŻECZKO DIISNEY MATERAC KOŁYSKA POSC+BAL FULL (981930136) - Aukcje internetowe Allegro
tosia śliczne miałam podobne tylko bez funkcji kołysania. Teraz chcę turystyczne ale jakies porządne bo zawsze problem miałam jak gdzies jechałam bo mała w łóżeczku nauczona spania i problem był a tak spakuję w torbę i zabieram sypialnię ze sobą :-)
toshi wózek fajny, ciekawe jaki jest w realu :-) Najważniejsza gondolka nie zobaczyłam ile ma dł ale z córka miałam 80 cm i jak miała 5 m-cy już spacerówkę trzeba było robić Ale 80 cm to chyba największa, w każdym razie widziałam takie zgrabne wózeczki gdzie dziecku w 3-cim m-cu nogi z gondoli wystawały
toshi wózek fajny, ciekawe jaki jest w realu :-) Najważniejsza gondolka nie zobaczyłam ile ma dł ale z córka miałam 80 cm i jak miała 5 m-cy już spacerówkę trzeba było robić Ale 80 cm to chyba największa, w każdym razie widziałam takie zgrabne wózeczki gdzie dziecku w 3-cim m-cu nogi z gondoli wystawały
KAROLINA84
Toshi no ładny ten wózek, ja więcej wózków nie mogę oglądać bo sie nigdy nie zdecyduje,tak ja pisałam wczeniej ja mam juz 3 swoje typy i nie wiem na którego sie wkońcu zdecydować i nikt mi nie potrafi doradzić,dobrze ze mamy jeszcze troszke czasu
Saraa
Toshi sliczny ten wozeczek, ja tez sie do niego przymierzam, tylko, ze on u nas kosztuje niecale 800 zl plus przesylka za darmo.a co powiecie o takim wozeczku NEW 2010 ! ABC DESIGN CONDOR 4S+WYS.0ZŁ+CANPOL (989162770) - Aukcje internetowe Allegro
ABC Design Alu Kinderwagen Astro inkl. Tragewanne bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.04.10 09:19:04 MESZ)
reklama
sylwia781122
a ja jestem zachwycona lozeczkiem Tosi1 , po prostu zakochalam sie (i Sebo tez), my niestety ze wzgledu na nasze wyjazdy i loty do Uk kupujemy turystyczne ale gdyby nie to juz bym licytowala