reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja kupiłam w promocji pampersy 2 (3-6 kg) 17,99 za 45 szt.

To rzeczywiscie tanio, bo za 90 sztuk wychodzi Ci 36 zł. A w cerfurze ta paczka za 41 zł. w rozmiarze 2 ma 94 szt. A gdzie była taka promocja?

Justynka a czy to te zwykłe pamersy, bo sa jeszcze w pomaranczowych paczkach, i one sa tansze. Kolezanka mowiła, ze nie widzi róznicy. Ale jak stałam w markecie przed nimi to jakis doswiadczony tatus mnie poinformował, ze sa to rumiankowe bodajze, i nie maja jakis gumek, ale i tak nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

dziewczyny mam metlik w glowie i nie wiem kompletnie jakie pieluchy kupic..myslicie ze oplaca sie to?
4 x PAMPERS JUMBO PACK MINI 2 (3-6 kg) 376szt (1166614167) - Aukcje internetowe Allegro

Małgos nie za bardzo sie opłaca, jak pisałam wyzej w cerfurze jedna paczka 2 kosztuje 41zl. czyli 4*41zl=164. A sztuk tyle samo w paczce czyli 94.

PAMPERS NIEMIECKIE NEW BABY 2-248 SZT NAJTANIEJ:) (1165024460) - Aukcje internetowe Allegro

Pieluszki Happy Mini 4op.x78 sz+ chust. GRATIS (1155569281) - Aukcje internetowe Allegro

Małgos zawsze mozęsz policytować, a dałam Ci linka gdzize za pieluszkę wychodzi naprawde dobrze:tak: 0,47gr czyli7gr taniej na pieluszce. Ja lubię happy i jakosciowo dla mnie są naprawde ok.
Ale w carrefourze promocja faktycznie super. Wydaje mi się, że gosciowi chodziło o to, że pieluszki nie mają rozciągliwych boczków:tak: ale przy noworodku to naprawdę zbędna rzecz:tak:

reklama
Do góry