no właśnie Monia może powinnaś zastanowić się nad pościelą w księżyce... a co do biedronkowej wanienki to moja też ma ryski ale nie przeszkadza to w kąpaniu malucha... tylko dno wanienki jest śliskie i trzeba podkładać coś (my przy kąpaniu siostrzenicy użyliśmy pieluchy tetrowej)
reklama
marbus
Marzena
Monia, mi też najbardziej chyba podobają się te księżyce, w ogóle wszystkie są ładne :-)
Ja też zaopatrzyłam się w wanienkę z biedronki, mam jasnozieloną i bardzo mi się podoba :-) rysków nie zauważyłam, a co do śliskiego dna, to widziałam w sklepie takie specjalne wyprofilowane gąbki do wanienki, które można podłożyć - kosztowały parę groszy, więc chyba się w to zaopatrzę :-)
Ja też zaopatrzyłam się w wanienkę z biedronki, mam jasnozieloną i bardzo mi się podoba :-) rysków nie zauważyłam, a co do śliskiego dna, to widziałam w sklepie takie specjalne wyprofilowane gąbki do wanienki, które można podłożyć - kosztowały parę groszy, więc chyba się w to zaopatrzę :-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
herbatka jest dla maluszków!!Pomaga w trawieniu i jest super na brzuszek!!możesz napisać coś więcej o tej herbatce tzn ona jest dla dzidi czy dla mamy karmiacej???
..
LEK - Plantex
Lilu- Inglesina jest bardzo zachwalana!! Jeżeli masz fundusze i ci się podoba to się nie zastanawiaj!!!
Monia gryc -ciężki wybór!! Ta w serduszka jest ładna i ta 3-el. w kwiatuszki z pszczółką i seledynowymi dodatkami też...!!hmmm....sama nie wiem!!
Ja mam z Glucka -dałam za nią majątek bo chyba ponad 3 stówy o taką;
Pościel dziecięca - Pościel drukowana Warner Bros - Warner Bros 500 RW : GLÜCK
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
taaaa tylko mogłaby się lepiej prasować
Beniaminka
Fanka BB :)
Małpko- cudna ta posciel, w ogole uwielbiam z Glucka, mam juz dwie , obie leko uzywane, ale nowa tez musze nabyc jakas, chyba te serca w zóltym kokorze nabędę :-)
Dziś w tesco widziałam wanienkę , dokładnie kropka w kropkę tę samą co zakupiłam biedronce i uwierzyć nie mogłam bo kosztowała 50 zł!!!! a w dronce połowę taniej !!!
a na allegro jeszcze drożej... nawet się zastanawiałam czy nie kupić więcej i nie sprzedawać na aukcjach ale zrezygnowałam bo na takie coś jestem za uczciwa
reklama
Monia ja tez chce czarny wózek, ale maz kreci nosem, ze za smutny. A dodam, ze płci nie znam. Fajny jest ten kolorek brazowy (roasted brown). A córcie jak wystroisz na rózowo to na pewno bedzie ładnie wygladac. A ze nie lubisz rózu, to recze ze na pewno dostaniesz w prezencie ciuszki w tym kolorze. Moja siostra wiekszosc rzeczy dla Oli dostaje rózowe i rózowopodobne, obłed normalnie.
Co do poscieli, to podoba mi sie morelowa z ksiezycem. Ale która wybierzesz to i tak bedzie ładna.
Małpko posciel super.
Jesli chodzi o promocje, to by trzeba było najpierw po marketach pobiegac, popatrzec i dopiero kupowac. Ale kto ma na to czas? My, tylko nam brzuchy przeszkadzaja.
i nieuniknione jest, ze czasami przepłacimy.
I jesli mowa o promocjach, to pewnie juz wiecie, ze w carfurze pampersy sa po 41 zeta
Co do poscieli, to podoba mi sie morelowa z ksiezycem. Ale która wybierzesz to i tak bedzie ładna.
Małpko posciel super.
Jesli chodzi o promocje, to by trzeba było najpierw po marketach pobiegac, popatrzec i dopiero kupowac. Ale kto ma na to czas? My, tylko nam brzuchy przeszkadzaja.
i nieuniknione jest, ze czasami przepłacimy.
I jesli mowa o promocjach, to pewnie juz wiecie, ze w carfurze pampersy sa po 41 zeta