reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no właśnie Monia może powinnaś zastanowić się nad pościelą w księżyce... a co do biedronkowej wanienki to moja też ma ryski ale nie przeszkadza to w kąpaniu malucha... tylko dno wanienki jest śliskie i trzeba podkładać coś (my przy kąpaniu siostrzenicy użyliśmy pieluchy tetrowej)

reklama
Monia, mi też najbardziej chyba podobają się te księżyce, w ogóle wszystkie są ładne :-)
Ja też zaopatrzyłam się w wanienkę z biedronki, mam jasnozieloną i bardzo mi się podoba :-) rysków nie zauważyłam, a co do śliskiego dna, to widziałam w sklepie takie specjalne wyprofilowane gąbki do wanienki, które można podłożyć - kosztowały parę groszy, więc chyba się w to zaopatrzę :-)

możesz napisać coś więcej o tej herbatce tzn ona jest dla dzidi czy dla mamy karmiacej???
..
herbatka jest dla maluszków!!Pomaga w trawieniu i jest super na brzuszek!!
LEK - Plantex
Lilu- Inglesina jest bardzo zachwalana!! Jeżeli masz fundusze i ci się podoba to się nie zastanawiaj!!!
Monia gryc -ciężki wybór!! Ta w serduszka jest ładna i ta 3-el. w kwiatuszki z pszczółką i seledynowymi dodatkami też...!!hmmm....sama nie wiem!!
Ja mam z Glucka -dałam za nią majątek bo chyba ponad 3 stówy:szok: o taką;
Pościel dziecięca - Pościel drukowana Warner Bros - Warner Bros 500 RW : GLÜCK

Małpko- cudna ta posciel, w ogole uwielbiam z Glucka, mam juz dwie , obie leko uzywane, ale nowa tez musze nabyc jakas, chyba te serca w zóltym kokorze nabędę :-)

Dziś w tesco widziałam wanienkę , dokładnie kropka w kropkę tę samą co zakupiłam biedronce i uwierzyć nie mogłam bo kosztowała 50 zł!!!! :szok:a w dronce połowę taniej !!!

Dziś w tesco widziałam wanienkę , dokładnie kropka w kropkę tę samą co zakupiłam biedronce i uwierzyć nie mogłam bo kosztowała 50 zł!!!! :szok:a w dronce połowę taniej !!!

a na allegro jeszcze drożej... nawet się zastanawiałam czy nie kupić więcej i nie sprzedawać na aukcjach ale zrezygnowałam bo na takie coś jestem za uczciwa

reklama
Monia ja tez chce czarny wózek, ale maz kreci nosem, ze za smutny. A dodam, ze płci nie znam. Fajny jest ten kolorek brazowy (roasted brown). A córcie jak wystroisz na rózowo to na pewno bedzie ładnie wygladac. A ze nie lubisz rózu, to recze ze na pewno dostaniesz w prezencie ciuszki w tym kolorze. Moja siostra wiekszosc rzeczy dla Oli dostaje rózowe i rózowopodobne, obłed normalnie:no:.

Co do poscieli, to podoba mi sie morelowa z ksiezycem. Ale która wybierzesz to i tak bedzie ładna.

Małpko posciel super.

Jesli chodzi o promocje, to by trzeba było najpierw po marketach pobiegac, popatrzec i dopiero kupowac. Ale kto ma na to czas? My, tylko nam brzuchy przeszkadzaja:-D.
i nieuniknione jest, ze czasami przepłacimy.

I jesli mowa o promocjach, to pewnie juz wiecie, ze w carfurze pampersy sa po 41 zeta:tak:

Do góry