reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
To rzeczywiscie tanio, bo za 90 sztuk wychodzi Ci 36 zł. A w cerfurze ta paczka za 41 zł. w rozmiarze 2 ma 94 szt. A gdzie była taka promocja?

Justynka a czy to te zwykłe pamersy, bo sa jeszcze w pomaranczowych paczkach, i one sa tansze. Kolezanka mowiła, ze nie widzi róznicy. Ale jak stałam w markecie przed nimi to jakis doswiadczony tatus mnie poinformował, ze sa to rumiankowe bodajze, i nie maja jakis gumek, ale i tak nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

promocja była w naszym lokalnym markecie (żadna tam sieć handlowa) i to są takie zwykłe w żółto-zielonym opakowaniu
Chwilowo nie będę kupować więcej pieluszek mam 66 pampersów 2 (45 kupione+21otrzymane "w spadku") pozatym mój mąż pracuje w biedronce i tu podobno każdy po urodzeniu dostaje taką specjalną paczkę gdzie m.in. są pieluszki i chusteczki dada... zawsze można kupować na bierząco zwłaszcza że dziecko na początku szybko rośnie, moja siostra i kuzynka szybko wskoczyły na "3"

promocja była w naszym lokalnym markecie (żadna tam sieć handlowa) i to są takie zwykłe w żółto-zielonym opakowaniu
Chwilowo nie będę kupować więcej pieluszek mam 66 pampersów 2 (45 kupione+21otrzymane "w spadku") pozatym mój mąż pracuje w biedronce i tu podobno każdy po urodzeniu dostaje taką specjalną paczkę gdzie m.in. są pieluszki i chusteczki dada... zawsze można kupować na bierząco zwłaszcza że dziecko na początku szybko rośnie, moja siostra i kuzynka szybko wskoczyły na "3"

Moja szwagierka - mama dwoch dziewczynek tez potwierdza to, o czym piszesz Justyna.. ze nie opyla sie kupowac za duzo "dwojek", bo szybko przechodzi sie na "trojki".

macie racje, moja siostra juz przechodzi na 3, a Ola ma 11 tyg. wiec wydaje mi sie ze szybko. Wiec troche 2 dostane, akupiłam 2 duze paczki. Reszta na biezaca:tak:

Kalcha wózeczek superowy. I wszystkie kolorki ładne. Fajnie, ze masz juz to za soba.

Kalcha- śliczny ten wózeczek, nie widziałam jeszcze tej nowej kolekcji 2010" Fajny! :-)
Małgos, ja nie mam jeszcze ani pół pampersa...chyba wypada już kupić, tym bardziej za kazali do szpitala zabrac i mokre chusteczki- tych akurat mam zapas z DADA.

Ostatnia edycja:
A ja zakupiłam wreszcie pojazd dla mojej malutkiej :) Dokładnie taki model:
CHICCO WOZEK TRIO ENJOY FUN +FOTELIK SYNTHESIS X+ (1161635184) - Aukcje internetowe Allegro

Czytałam bardzo pozytywne o nim opinie i co najważniejsze sterowny, leciutki szybki i łatwy w montażu i demontażu Ogólnie jestem zadowolona z zakupu mam nadzieję że służył też będzie dobrze.

Kalcha mnie tez sie podoba ten wózek i nawet byliśmy zdecydowani go kupić, ale...no własnie..Nie chce Cie straszyć,bo ile ludzi tyle opinii, ale nie wiem czy zwróciłas uwagę na koła w wózku? Są one piankowe:sorry2:.a co sie z tym wiąże, to to , że bardzo szybko się zużywają. Poprostu wycierają się..najlepsze w tym jest to -nie podlega to reklamacji:no: Fakt jest leciutki, i mało miejsca zajmuje w bagażniku, ale my jednak z niego zrezygnowalismy.
I tym samym dyskutujemy o wózku Kadex Elipse lub Graco Symbio - ten ostatni jest lekki i super sie prowadzi:tak:
Mam jednak nadzieję, że nie bedziesz miała zadnych przygód i Twojej dzidzi bedzie długo słuzył wózio:-p

Kalcha ja dokładnie ten wózeczek kupiłam przy mojej pierwszej córci- jeździła nim 2,5 roku i nic się nie działo, koła lekko się starły w niczym to nie przeszkadzało i wózeczek jeszcze sprzedałam na allegro więc myślę, że będziesz zadowolona :))

kalcha śliczny wózeczek, będziesz napewno zadowolona, a co do piankowych kół to podobno są bardzo dobre, i nie scierają się wcale tak szybko. Zresztą wszystko ma swoje wady i zalety, w pompowanych można złapac gume:-D

reklama
Kalcha mnie tez sie podoba ten wózek i nawet byliśmy zdecydowani go kupić, ale...no własnie..Nie chce Cie straszyć,bo ile ludzi tyle opinii, ale nie wiem czy zwróciłas uwagę na koła w wózku? Są one piankowe:sorry2:.a co sie z tym wiąże, to to , że bardzo szybko się zużywają. Poprostu wycierają się..najlepsze w tym jest to -nie podlega to reklamacji:no: Fakt jest leciutki, i mało miejsca zajmuje w bagażniku, ale my jednak z niego zrezygnowalismy.
I tym samym dyskutujemy o wózku Kadex Elipse lub Graco Symbio - ten ostatni jest lekki i super sie prowadzi:tak:
Mam jednak nadzieję, że nie bedziesz miała zadnych przygód i Twojej dzidzi bedzie długo słuzył wózio:-p

Ja używałam przez 2 lata parasolki chicco na kołach piankowych i jestem bardzo zadowolona, koła może nieco się zdarły ale niczemu to nie przeszkadza, tym bardziej, że tyle co ten wózek przeszedł-wycieczki po górach itp. a jeszcze posłuży mojemu drugiemu dziecku. Jedno tylko co się szybo zużyło to hamulce, które trzymają ale się "rozklekotały", przywiązałam je rzepem bo nie mogłam znieść tego dźwięku i było ok.

Wanienki w biedronce bardzo mi się podobają, a cena faktycznie atrakcyjna.
Byłam w czwartek w smyku i oglądałam taką jedną zabawkę-taki sześcian z puzli plastikowych z róznymi bajerami - cena 149 zł, ja dokładnei identyczny tej samej firmy kupiłam 2 lata temu w buedronce za ponad 40 zł. Zastanawiam się skąd biora się te ceny.

A ja teraz też pochwalę się moim zakupem, tzn. zamowieniem - odbieram towar we wrześniu. Wyciągnęłam z piwnicy mój wózek po Ani, wybrałam budkę, torbę, a jednak zdecydowaliśmy się kupić dla naszego maluszka nowy wózek, taki który wejdzie do naszego samochodu i nie bedzie w kolorze różowym mutsy transorter, dokupiliśmy komplet kół pompowanych jeszcze do tego bo miałam taki kupon rabatowy do sklepu ze szkoły rodzenia.
Transporter-grey-side.jpgTransporter-grey-side spacer

Do góry