reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
To rzeczywiscie tanio, bo za 90 sztuk wychodzi Ci 36 zł. A w cerfurze ta paczka za 41 zł. w rozmiarze 2 ma 94 szt. A gdzie była taka promocja?

Justynka a czy to te zwykłe pamersy, bo sa jeszcze w pomaranczowych paczkach, i one sa tansze. Kolezanka mowiła, ze nie widzi róznicy. Ale jak stałam w markecie przed nimi to jakis doswiadczony tatus mnie poinformował, ze sa to rumiankowe bodajze, i nie maja jakis gumek, ale i tak nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

promocja była w naszym lokalnym markecie (żadna tam sieć handlowa) i to są takie zwykłe w żółto-zielonym opakowaniu
Chwilowo nie będę kupować więcej pieluszek mam 66 pampersów 2 (45 kupione+21otrzymane "w spadku") pozatym mój mąż pracuje w biedronce i tu podobno każdy po urodzeniu dostaje taką specjalną paczkę gdzie m.in. są pieluszki i chusteczki dada... zawsze można kupować na bierząco zwłaszcza że dziecko na początku szybko rośnie, moja siostra i kuzynka szybko wskoczyły na "3"

promocja była w naszym lokalnym markecie (żadna tam sieć handlowa) i to są takie zwykłe w żółto-zielonym opakowaniu
Chwilowo nie będę kupować więcej pieluszek mam 66 pampersów 2 (45 kupione+21otrzymane "w spadku") pozatym mój mąż pracuje w biedronce i tu podobno każdy po urodzeniu dostaje taką specjalną paczkę gdzie m.in. są pieluszki i chusteczki dada... zawsze można kupować na bierząco zwłaszcza że dziecko na początku szybko rośnie, moja siostra i kuzynka szybko wskoczyły na "3"

Moja szwagierka - mama dwoch dziewczynek tez potwierdza to, o czym piszesz Justyna.. ze nie opyla sie kupowac za duzo "dwojek", bo szybko przechodzi sie na "trojki".

macie racje, moja siostra juz przechodzi na 3, a Ola ma 11 tyg. wiec wydaje mi sie ze szybko. Wiec troche 2 dostane, akupiłam 2 duze paczki. Reszta na biezaca:tak:

Kalcha wózeczek superowy. I wszystkie kolorki ładne. Fajnie, ze masz juz to za soba.

Kalcha- śliczny ten wózeczek, nie widziałam jeszcze tej nowej kolekcji 2010" Fajny! :-)
Małgos, ja nie mam jeszcze ani pół pampersa...chyba wypada już kupić, tym bardziej za kazali do szpitala zabrac i mokre chusteczki- tych akurat mam zapas z DADA.

Ostatnia edycja:
A ja zakupiłam wreszcie pojazd dla mojej malutkiej :) Dokładnie taki model:
CHICCO WOZEK TRIO ENJOY FUN +FOTELIK SYNTHESIS X+ (1161635184) - Aukcje internetowe Allegro

Czytałam bardzo pozytywne o nim opinie i co najważniejsze sterowny, leciutki szybki i łatwy w montażu i demontażu Ogólnie jestem zadowolona z zakupu mam nadzieję że służył też będzie dobrze.

Kalcha mnie tez sie podoba ten wózek i nawet byliśmy zdecydowani go kupić, ale...no własnie..Nie chce Cie straszyć,bo ile ludzi tyle opinii, ale nie wiem czy zwróciłas uwagę na koła w wózku? Są one piankowe:sorry2:.a co sie z tym wiąże, to to , że bardzo szybko się zużywają. Poprostu wycierają się..najlepsze w tym jest to -nie podlega to reklamacji:no: Fakt jest leciutki, i mało miejsca zajmuje w bagażniku, ale my jednak z niego zrezygnowalismy.
I tym samym dyskutujemy o wózku Kadex Elipse lub Graco Symbio - ten ostatni jest lekki i super sie prowadzi:tak:
Mam jednak nadzieję, że nie bedziesz miała zadnych przygód i Twojej dzidzi bedzie długo słuzył wózio:-p

Kalcha ja dokładnie ten wózeczek kupiłam przy mojej pierwszej córci- jeździła nim 2,5 roku i nic się nie działo, koła lekko się starły w niczym to nie przeszkadzało i wózeczek jeszcze sprzedałam na allegro więc myślę, że będziesz zadowolona :))

kalcha śliczny wózeczek, będziesz napewno zadowolona, a co do piankowych kół to podobno są bardzo dobre, i nie scierają się wcale tak szybko. Zresztą wszystko ma swoje wady i zalety, w pompowanych można złapac gume:-D

reklama
Kalcha mnie tez sie podoba ten wózek i nawet byliśmy zdecydowani go kupić, ale...no własnie..Nie chce Cie straszyć,bo ile ludzi tyle opinii, ale nie wiem czy zwróciłas uwagę na koła w wózku? Są one piankowe:sorry2:.a co sie z tym wiąże, to to , że bardzo szybko się zużywają. Poprostu wycierają się..najlepsze w tym jest to -nie podlega to reklamacji:no: Fakt jest leciutki, i mało miejsca zajmuje w bagażniku, ale my jednak z niego zrezygnowalismy.
I tym samym dyskutujemy o wózku Kadex Elipse lub Graco Symbio - ten ostatni jest lekki i super sie prowadzi:tak:
Mam jednak nadzieję, że nie bedziesz miała zadnych przygód i Twojej dzidzi bedzie długo słuzył wózio:-p

Ja używałam przez 2 lata parasolki chicco na kołach piankowych i jestem bardzo zadowolona, koła może nieco się zdarły ale niczemu to nie przeszkadza, tym bardziej, że tyle co ten wózek przeszedł-wycieczki po górach itp. a jeszcze posłuży mojemu drugiemu dziecku. Jedno tylko co się szybo zużyło to hamulce, które trzymają ale się "rozklekotały", przywiązałam je rzepem bo nie mogłam znieść tego dźwięku i było ok.

Wanienki w biedronce bardzo mi się podobają, a cena faktycznie atrakcyjna.
Byłam w czwartek w smyku i oglądałam taką jedną zabawkę-taki sześcian z puzli plastikowych z róznymi bajerami - cena 149 zł, ja dokładnei identyczny tej samej firmy kupiłam 2 lata temu w buedronce za ponad 40 zł. Zastanawiam się skąd biora się te ceny.

A ja teraz też pochwalę się moim zakupem, tzn. zamowieniem - odbieram towar we wrześniu. Wyciągnęłam z piwnicy mój wózek po Ani, wybrałam budkę, torbę, a jednak zdecydowaliśmy się kupić dla naszego maluszka nowy wózek, taki który wejdzie do naszego samochodu i nie bedzie w kolorze różowym mutsy transorter, dokupiliśmy komplet kół pompowanych jeszcze do tego bo miałam taki kupon rabatowy do sklepu ze szkoły rodzenia.
Transporter-grey-side.jpgTransporter-grey-side spacer

Do góry