reklama
siedze i sie nudze i wydaje pieniądze
kupiłam 2 staniczki te co Gusia i koszule do szpitala
dla niuni spodenki za cale 4zl plus przesyłka _ NEXT __ JEANSY haftowane kwiatki dzinsy __0-3m__ (1163668300) - Aukcje internetowe Allegro
i sukienkę za 3,70 Jeansowa sukienka z myszką-ogrodniczką 3-6 m (1166345377) - Aukcje internetowe Allegro
juz jakis czas temu zauważyłam że na allegro najlepiej kupować na weekend- wówczas mało osób licytuje.....
kupiłam 2 staniczki te co Gusia i koszule do szpitala
dla niuni spodenki za cale 4zl plus przesyłka _ NEXT __ JEANSY haftowane kwiatki dzinsy __0-3m__ (1163668300) - Aukcje internetowe Allegro
i sukienkę za 3,70 Jeansowa sukienka z myszką-ogrodniczką 3-6 m (1166345377) - Aukcje internetowe Allegro
juz jakis czas temu zauważyłam że na allegro najlepiej kupować na weekend- wówczas mało osób licytuje.....
Beniaminka
Fanka BB :)
Fajne i tanie zakupki Aseik :-) Ja kupiłam całkiem podobne z nexta tez na Allegro i tez za smieszne pieniadze, mam fioła na punkcie tych ubranek, juz musialam sobie stop wlaczyc, bo niby male kwoty ale przesylka i ilosc, to sie tez nazbieralo. No ale, co zrobic wicie gniazdka w toku ;-)
Anitas- a wózek...NO super!!! Fajnie, ze kupiliscie nowy :-)
Anitas- a wózek...NO super!!! Fajnie, ze kupiliscie nowy :-)
marbus
Marzena
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie, może wydawać się ono głupie, ale kogo mam zapytać, jak nie Was ;-) Co z tych wszystkich różnych rzeczy dla mnie i dzidziusia mogę kupić w aptece, a co tylko w pozostałych sklepach?? Chodzi mi np. o majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, zasypkę, maść na odparzenia itp. Bo ja jestem kompletnie zielona, a nie chcę wyjść na wariatkę... Przypomniało mi się właśnie, jak koleżanka, która pracuje w Empiku, opowiadała, że kiedyś do nich do sklepu przyszła klientka, lekko na rauszu, podeszła do kasy i wypaliła: Macie majtki?
No więc nie chcę, żeby potem o mnie opowiadano podobne historie... ;-)
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie, może wydawać się ono głupie, ale kogo mam zapytać, jak nie Was ;-) Co z tych wszystkich różnych rzeczy dla mnie i dzidziusia mogę kupić w aptece, a co tylko w pozostałych sklepach?? Chodzi mi np. o majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, zasypkę, maść na odparzenia itp. Bo ja jestem kompletnie zielona, a nie chcę wyjść na wariatkę... Przypomniało mi się właśnie, jak koleżanka, która pracuje w Empiku, opowiadała, że kiedyś do nich do sklepu przyszła klientka, lekko na rauszu, podeszła do kasy i wypaliła: Macie majtki?
Maści, spirytus i lub gaziki, majtki, podkłady, sól fizjologiczna, woda oczyszczona w aptece, reszta dostępna w normalnych sklepach
kerna
http://www.lauraziobro.pl
asiek a jakie staniki kupiłaś? bo szperam i nie mogę odnaleźć linków...dzisiaj byłam juzpoprzegladać sklepy z dużymi rozmiarami dla karmiących...niestety..takich dużych nie szyją. chyba, że z fiszbinami, a na początek wolę bez.i co teraz?
Anitas jak bedziesz juz miała ten wózeczek to powiedz jak sie prowadzi itp., bo kurcze tez sie nad nim na poczatku zastanawiałam ale jak poczytałam opinie to zrezygnowalam....niby sie mechanizmy składania łamią, cos z kołami nieteges...i jestem teraz w kropce. Mutsy niby dobra marka a tu takich rzeczy sie naczytałam na temat transportera. Moze byc ze to był przypadek..no nie wiem sama.
kerna tu masz link Biustonosz mamy karmiącej koronkowy 75 C czarny (1166493533) - Aukcje internetowe Allegro jak już kiedys pisałam nie mam zamiaru dużo wydać na stanik- pierwszą córcie karmiłam tylko przez 3 miesiące mimo szczerych chęci... a Gusia pisała że są one fajne więc kupiłam 2 sztuki jeden czarny drugi różowy....
reklama
kalcha
Fanka BB :)
anitas wózek rewelacyjny
Co do staników do karmienia to ja kupilam na razie jeden bo nie wiem jakiego rozmiaru będę potrzebowała, a kupiłam go na jednym ze straganów na targu z bielizną i kobieta powiedziała że jak będzie za mały to wymieni, nie jest taki sportowy jak gusi tylko wygląda tak normalnie i ma odsuwane klapki na piersi, nie wiem jak wam wyjaśnić. Znajoma mi poleciła podobno rewelacyjny.
Co do staników do karmienia to ja kupilam na razie jeden bo nie wiem jakiego rozmiaru będę potrzebowała, a kupiłam go na jednym ze straganów na targu z bielizną i kobieta powiedziała że jak będzie za mały to wymieni, nie jest taki sportowy jak gusi tylko wygląda tak normalnie i ma odsuwane klapki na piersi, nie wiem jak wam wyjaśnić. Znajoma mi poleciła podobno rewelacyjny.