reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
No właśnie Tosiu mnie średnio pasuje czarny dla dziewczynki...ale pozostałe też średnio mi podchodzą, no może ten granatowy, nie wiem zgłupiałam już:crazy:
Może jeszcze doradźcie mi co do pościeli
6el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (1155832514) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy tą w kratkę różową z kwiatkami czy różową z serduszkami?
sory ,że tak was dopytuję ale ja waga jestem tak więc niezdecydowanie to moja druga natura. Dziękuję z góry za rady
Monia do mnie raczej kratka nie przemawia, choć kwiatuszki jak najbardziej. Ale z tych dwóch, to chyba jednak serduszka.
Co do wózka, mnie też strasznie podobają się MURY, ale ja znów waham się między Tango red a roasted brown. Tyle,że nie wiem czy uda mi się w ogóle go kupić. Kuzynka szuka mi w Niemczech używanego albo promocji.

POŚCIEL 3 EL 100x135 z haftem śliczne !!! (1154225604) - Aukcje internetowe Allegro
a jak się wam ta podoba - róż z brązem, z serduszkami- tę zamówiłam wcześniej.
Ta jest bardzo wyrazista-śliczna. Tutaj jest tak duży wybór,że może jeszcze jakąś inną z tych sobie zamówisz???

Pytałam , daj spokój....:crazy::rofl2::nerd:

łóżeczko mam dokładnie takie samo w kolorze miodowym:-)

gaju śliczny ten wózek i cena przystępna.
Beniaminko śliczna ta kołyska jak z bajki:-)

No i jak to łóżeczko na livie ja się wstrzymałam bo nie wiem czy naturalne czy kasztanowe....ehhh
Wiecie co pjechałam do tej biedrony i kupiłam tę wanienkę, osobiście wolałabym mniejszą ale za tę cenę to nie ma co się zastanawiać, czy wasze wanienki też mają w środku takie mini ryski , taka wada, przejrzałam kilka w sklepie i faktycznie było to na każdej.

Monia a ja sięwybijęi powiem dodatkowo ,że mi siępodoba z księżycem....a w ogóle kolor ten..morelowy wcale nie jest zły:no:

reklama
Do góry