reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
dziewczyny a ja jestem na etapie poszukiwania wózka..pamiętam jak córka urodziła się w sierpniu to w marcu miałam problem żeby zmieścić ją do gondoli wózka bo śpiworek i grube ubranie i dziecko było duuuuuuuże więc teraz mam schizę i szukam wózka o dużej gondoli i wpadła mi w oko
Inglesina Classica Balestrino

cena oszałamiająca bo przeszło 3 tys.:szok: ale ja mam takie szczęście, że co kupię to na allegro sprzedam w lepszej cenie :tak: no i mój mówi mi dzisiaj,że jak chcę to mam kupować:szok: dziewczyny wiecie jak się cieszę....co prawda przemyślę jeszcze sprawę bo wózek musi się składać i mieścić w samochodzie bo ja bez auta nie funkcjonuję ale sama świadomość możliwości baaaaaaardzo mnie cieszy:tak:
NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro

NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro

no z takim wózkiem to lans na pewno będzie :-) super.. ja bym wybrała tango red albo roasted brown, ale chyba ten pierwszy.. a jak tobie podoba sie czarny to przecież jak Księżniczkę ubierzesz w róż to będzie si,ę cudnie komponowało :tak:

no z takim wózkiem to lans na pewno będzie :-) super.. ja bym wybrała tango red albo roasted brown, ale chyba ten pierwszy.. a jak tobie podoba sie czarny to przecież jak Księżniczkę ubierzesz w róż to będzie si,ę cudnie komponowało :tak:

No właśnie Tosiu mnie średnio pasuje czarny dla dziewczynki...ale pozostałe też średnio mi podchodzą, no może ten granatowy, nie wiem zgłupiałam już:crazy:
Może jeszcze doradźcie mi co do pościeli
6el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (1155832514) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy tą w kratkę różową z kwiatkami czy różową z serduszkami?
sory ,że tak was dopytuję ale ja waga jestem tak więc niezdecydowanie to moja druga natura. Dziękuję z góry za rady

Ja z tych 2 wybrała bym z serduszkiem. Pościel bardzo ładna taka delikatna ale osobiście wzieła bym albo brąz albo zieleń. Nie wiem jakoś mam już dość różu chociaż będe miała córeczkę. :)

No to 1;1 ehhh ja też skumałam,że mamprawie wsio różowe, trochę mnie to niepokoi ale co tam nie lubię zielonego, żółtego, niebieski raczej dla chłopca, skupię się jeszcze na bieli, beżu i czerwieni.

reklama
Lilu wozek czadowy

Musisz przemyslec w jakim kolorze bedziesz uzywala kocyk do wozeczka czy pozniej spiworek. Ja z reguly nie lubie granatow i uwazam , ze roz nie pasuje do tego koloru, wiec nic Ci nie napisze na temat tego granatowego. Za to tym razem strasznie mi sie podobja czarne wozeczki ( tez kupilam czarny haha) . A do tego zdecydowany rozowy, zielony lub niebieski kocyk. Ale dzis widzialam kobietke ktora mila wozeczek brazowy i rozowe dodatki i musze przyznac wygladalo super.

A co do poscieli to mi sie podoba ta w serduszka i masz juz 2:2:-)
Ona ma zreszta bardzo dobre opinie na necie.

Do góry