calineczka27
Fanka BB :)
u nas niestety ceny w sklepach duzo wyższe niz na allegro
dlatego prawie wszystko mam z neta
dlatego prawie wszystko mam z neta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?dziewczyny a ja jestem na etapie poszukiwania wózka..pamiętam jak córka urodziła się w sierpniu to w marcu miałam problem żeby zmieścić ją do gondoli wózka bo śpiworek i grube ubranie i dziecko było duuuuuuuże więc teraz mam schizę i szukam wózka o dużej gondoli i wpadła mi w oko
Inglesina Classica Balestrino
cena oszałamiająca bo przeszło 3 tys. ale ja mam takie szczęście, że co kupię to na allegro sprzedam w lepszej cenie no i mój mówi mi dzisiaj,że jak chcę to mam kupować dziewczyny wiecie jak się cieszę....co prawda przemyślę jeszcze sprawę bo wózek musi się składać i mieścić w samochodzie bo ja bez auta nie funkcjonuję ale sama świadomość możliwości baaaaaaardzo mnie cieszy
NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro
no z takim wózkiem to lans na pewno będzie :-) super.. ja bym wybrała tango red albo roasted brown, ale chyba ten pierwszy.. a jak tobie podoba sie czarny to przecież jak Księżniczkę ubierzesz w róż to będzie si,ę cudnie komponowało
.więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro