reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ja z butelkami czekam na kuzynkę bo nie spytalam do jakich ma sterylizator i ucieszyła mnei bardzo kiedy powiedziała mi że ma też dla mnie monitor oddechu :)

reklama
Ja przedwczoraj kupiłam taki metalowy zestaw koszy do szafy bo nie wiem gdzie mam już ciuchy układać młodej(jak kupywaliśmy szafę to wydawała się pojemna ale tylko się wydawała:-p) i wczoraj złozyłam ten kosz i masakra:szok:nie mogłam go do tej szafy wcisnąć:rofl2: pół szafy rozkręciłam a nabałaganiłam przy tym że hej!!W końcu musiałam ten kosz rozwalić i złożyć w szafie bo nijak się nie mieścił:dry:ale w końcu siedzi w środku!!! Tak się przy tym namęczyłam ,że składanie części szafy które porozkręcałam zostawiłam sobie na dzisiaj!!Teraz nie mogę patrzec na ten bałagan a wczoraj przed robotą sprzątałam:zawstydzona/y:ale jestem inteligentna inaczej!!:sorry2:
Kupiłam też różna pierdołki z apteki-gaziki,czopki, herbatke plantex(polecam!!!),sól fizjologiczną...

dziewczyny a ja jestem na etapie poszukiwania wózka..pamiętam jak córka urodziła się w sierpniu to w marcu miałam problem żeby zmieścić ją do gondoli wózka bo śpiworek i grube ubranie i dziecko było duuuuuuuże więc teraz mam schizę i szukam wózka o dużej gondoli i wpadła mi w oko
Inglesina Classica Balestrino

cena oszałamiająca bo przeszło 3 tys.:szok: ale ja mam takie szczęście, że co kupię to na allegro sprzedam w lepszej cenie :tak: no i mój mówi mi dzisiaj,że jak chcę to mam kupować:szok: dziewczyny wiecie jak się cieszę....co prawda przemyślę jeszcze sprawę bo wózek musi się składać i mieścić w samochodzie bo ja bez auta nie funkcjonuję ale sama świadomość możliwości baaaaaaardzo mnie cieszy:tak:

lilu nic nie słyszałam o tym wózeczku i widziec tez nie widziałam. A cena rzeczywiscie duza. Ale jak maz sie zgodził, to tez bym kupowała na Twoim miejscu. Jak szalec to szalec.
A swoja droga chciałabym, zeby mój maz tak sie ze mna zgadzał w sprawie zakupów:tak:.

Guusia, dziękuję :) Moze dzisiaj kołyska dojedzie, jesli beda kazali odebrac na poczcie nie dam rady, bo mam bardzo daleko, a bez auta dzwigac tego nie bede. Moj P w pracy do wieczora i pewnie skonczy sie na tym, ze odbiore ja w poniedzialek lub pozniej :(
Dzieki za instrukcje sterylizacji butelki, ja taka juz zakupilm, ale nie odpakowywałam jeszcze.
Lili- cudne sa Inglessiny- takie stylowe, inne. Ja juz powiekszenia rodzinki nie planuję, wiec nie inwestuje w drogi wozek, ale ten jest sliczny!!! A Wam jeszcze posłuży, może rodzinka sie powiększy ? ;-)

lilu to jesteśmy na tym samym etapie zakupow ja też właśnie szukam obecnie przeglądam allegro i sama nie wiem czego chce :(

ja tez na etapie wypatrywania wózka, i podobnie jak Ty, sama juz nie wiem czego chce. Własnie poczytałam sobie ze 30 ostatnich stron z sierpniówek, o wozkach, i tam dziewczyny wybieraja miedzy Jedo fyn, a Bolder sd Eco line. A wiekszosc wybiera czarny z zielonym. Tylko najgorszy problem mam z tym, ze chciałabym widziec wózek na zywo zanim go zakupie, a z tym to juz gorzej.

Kupiłam też różna pierdołki z apteki-gaziki,czopki, herbatke plantex(polecam!!!),sól fizjologiczną...

możesz napisać coś więcej o tej herbatce tzn ona jest dla dzidi czy dla mamy karmiacej???

dziewczyny a co bedziecie uzywać do pepuszka- ja 3 lata temu smarowałam fioletem ale teraz chyba sie go juz nie uzywa....

dzis dokupiłam kolejne rzeczy dla Leny, jestem troche zdziwona bo cenu u mnie w miescie praktycznie nie róźnią sie od tych na allegro...

kupiłam butelkę Lovi ( oczywiscie samostrylizującą)
koszule do karmienia,
kosmetyki,
okrycie kąpielowe ittp....

lista potrzebnych rzeczy znacznie się skraca.....

reklama
asiek ja nazamawiałam właśnie wszystko z allegro i o dziwo kilka dni temu byłam w sklepie dokupic coś i też ceny takie same jak na allegro, różniły się ale minimalnie.

u mnie tez lista się juz skraca, został mi tylko materac, stelaż do baldachimu, jakąś pidźame bo koszule już mam do szpitala, i kilka rzeczy z apteki i wsio.

Czekam właśnie na pościel, dziś ma przyjśc kurierem, łóżeczko już od wczoraj stoi rozłożone.

Do góry