reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama

Dagna - spytaj tej Twojej znajomej, czy kuzynki jak wyglada sprawa z tym wyparzaniem butelek Lovi w mikrofali :-)

Tak, tak - pamiętam! Postaram się przejść do niej jakoś w weekend - wolę, żeby mi pokazała a nie tłumaczyła przez telefon, bo mi trzeba czasami tłumaczyć proste rzeczy łopatologicznie, zwłaszcza teraz.

Monia - tez kupilam lozeczko z szuflada, ale ciut inne :-)

Dagna - spytaj tej Twojej znajomej, czy kuzynki jak wyglada sprawa z tym wyparzaniem butelek Lovi w mikrofali :-)
Długo się zastanawiałam, w sumie zbiernina kurzu ,trudny dostęp itp, ale zawsze jakiś schowek się przyda, szczególnie jak się ma do dyspozycji 55 m:-(

dzięki za komentarze, opinii o wózkach jeszcze nie znam bo to w miarę młoda firma z tego co sie orientuję. No ale sie zobaczy, mam tylko 2 modele upatrzone i małż musi męską decyzję podjąć jak będę w szpitalu :)

Te Wasze wózeczki takie malutkie ;);)

A to mój nowy gadżet szkoda że tylko 1 sztuka była: body.jpg
pencil.png

reklama
Beniaminko sliczna ta kołyska którą zakupiłaś, ja nie mam kołyski ,bo już nie mioałabym gdzie jej postawic, ale moja siostra bujała dzidzie w tym malutkim foteliku od wózka, to w razie w też to wypróbuje.

co do butelek lovi to ja tez kupiłam i na aukcji pisało że w ten kapsel wrzyca się wszystkie części ( tzn. chyba tylko smoczek, wlewa wodę zamyka i do mikrofali do gory dnem, zaraz luknę i wstawie linka

o tutaj pisze ; Butelka SAMOSTERYLIZUJĄCA 150ml LOVI + smoczek (1158740795) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry