reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Fiolet i zielen - super, ładny wózeczek ! :-)
Ja w koncu nie wytrzymałam i wylicytowałam kołyskę Simplicity firmy Coneco. Będę miała malutka w sypialni z nami, tam nie miescilo sie łóżeczko, a te pierwsze miesiące malutka będzie blisko przy mamie, za dnia w łóżeczku w swoim pokoiku.
Ech, no uległam
Taka, w kolorze ecru-zieleń, kupiłam używaną - 3 miesiące. Ale jestem happy.
Kołyska Coneco Simplicity
Ja w koncu nie wytrzymałam i wylicytowałam kołyskę Simplicity firmy Coneco. Będę miała malutka w sypialni z nami, tam nie miescilo sie łóżeczko, a te pierwsze miesiące malutka będzie blisko przy mamie, za dnia w łóżeczku w swoim pokoiku.
Ech, no uległam
Taka, w kolorze ecru-zieleń, kupiłam używaną - 3 miesiące. Ale jestem happy.
Kołyska Coneco Simplicity
dagna
22marietta - też go nie widziałam na żywo, ale na aukcji wygląda bardzo fajnie!
Gaja - ten "Twój" wózeczek też bardzo przyjemny. Jak dla mnie to za duży wybór jest tych wózków, dobrze, że my wózek dostaniemy w spadku ;-)
Beniaminka - fajna ta kołyska, widziałam ją już gdzieś w Internecie - śliczna. U nas mała też będzie z nami w sypialni, ale od razu w łóżeczku, mam nadzieję, że wszystko upchniemy ;-)
Gaja - ten "Twój" wózeczek też bardzo przyjemny. Jak dla mnie to za duży wybór jest tych wózków, dobrze, że my wózek dostaniemy w spadku ;-)
Beniaminka - fajna ta kołyska, widziałam ją już gdzieś w Internecie - śliczna. U nas mała też będzie z nami w sypialni, ale od razu w łóżeczku, mam nadzieję, że wszystko upchniemy ;-)
Hausfrau
Wózek superowy!!! Ostatnio nawet na niemieckim ebay ktoś chciał właśnie całość taką sprzedać i śledziłam tę aukcję. Gdyby nie ten od szwagierki - nie wiadomo nadal w jakim stanie bo teściowa niby go wyjęła i obejrzała ale kółek gumowych nie napompowała więc jakby co to będę miała wózek bez opon - to bym go kupiła bo jest super.A wiecie co? Mi jeszcze ten wózek wpadł w oko - kolor fiolet lub ten beż
NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1150654187) - Aukcje internetowe Allegro
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Gaja , fajny ten wózeczek, choć mnie wpadł w oko najbardziej zielony;-). Ale to przecież rzecz upodobań.
Beniaminka, kołyska bajeczna. Sama bym taką chciała,ale kasa, kasa, kasa...- ciągle jej za mało!!!
Beniaminka, kołyska bajeczna. Sama bym taką chciała,ale kasa, kasa, kasa...- ciągle jej za mało!!!
monia.gryc
A JA zamówiłam tyakie łóżeczko
EXTRA JAKOŚC! ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 KOLORY (1149215328) - Aukcje internetowe Allegro
GaJU wózeczek primo- kolorek fioletowy moim zdaniem będzie hitem jesieni.
EXTRA JAKOŚC! ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 KOLORY (1149215328) - Aukcje internetowe Allegro
marietta wózeczek na zdjeciach bardzo fajny, kolorki fajne, a najbardziej do gustu przypadł mi czarny. U tego sprzedawcy kupowała wózek moja kolezanka, ale inny model, i ona kupowała bezposrednio w hurtowni.
Gaja ten wózeczek tez fajny i cena przystepna. A jesli o kolor chodzi to ładny ten fiolecik
Beniaminka kołyska bajeczna
Monia łózeczko ładniusie. Ja szukam w kolorze ekri i i nigdzie znalezc nie moge. Miałam kupowac takie jak Beniaminka ale sie rozmysliłam, chociaz nadal mi sie podoba.
Gaja ten wózeczek tez fajny i cena przystepna. A jesli o kolor chodzi to ładny ten fiolecik
Beniaminka kołyska bajeczna
Monia łózeczko ładniusie. Ja szukam w kolorze ekri i i nigdzie znalezc nie moge. Miałam kupowac takie jak Beniaminka ale sie rozmysliłam, chociaz nadal mi sie podoba.
onionek
happy mama
Monia - tez kupilam lozeczko z szuflada, ale ciut inne :-)
Dagna - spytaj tej Twojej znajomej, czy kuzynki jak wyglada sprawa z tym wyparzaniem butelek Lovi w mikrofali :-)
Dagna - spytaj tej Twojej znajomej, czy kuzynki jak wyglada sprawa z tym wyparzaniem butelek Lovi w mikrofali :-)
reklama
A JA zamówiłam tyakie łóżeczko
Bardzo ładne łóżeczko. Ja muszę mieć 2 kolorowe, dlatego zostaje Mocca Drewexu.