reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Fiolet i zielen - super, ładny wózeczek ! :-)

Ja w koncu nie wytrzymałam i wylicytowałam kołyskę Simplicity firmy Coneco. Będę miała malutka w sypialni z nami, tam nie miescilo sie łóżeczko, a te pierwsze miesiące malutka będzie blisko przy mamie, za dnia w łóżeczku w swoim pokoiku.
Ech, no uległam :zawstydzona/y::cool2:
Taka, w kolorze ecru-zieleń, kupiłam używaną - 3 miesiące. Ale jestem happy.
Kołyska Coneco Simplicity

22marietta - też go nie widziałam na żywo, ale na aukcji wygląda bardzo fajnie!

Gaja - ten "Twój" wózeczek też bardzo przyjemny. Jak dla mnie to za duży wybór jest tych wózków, dobrze, że my wózek dostaniemy w spadku ;-)

Beniaminka - fajna ta kołyska, widziałam ją już gdzieś w Internecie - śliczna. U nas mała też będzie z nami w sypialni, ale od razu w łóżeczku, mam nadzieję, że wszystko upchniemy ;-)

A wiecie co? Mi jeszcze ten wózek wpadł w oko - kolor fiolet lub ten beż :)
NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1150654187) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek superowy!!! Ostatnio nawet na niemieckim ebay ktoś chciał właśnie całość taką sprzedać i śledziłam tę aukcję. Gdyby nie ten od szwagierki - nie wiadomo nadal w jakim stanie bo teściowa niby go wyjęła i obejrzała ale kółek gumowych nie napompowała więc jakby co to będę miała wózek bez opon :wściekła/y: - to bym go kupiła bo jest super.

Gaja , fajny ten wózeczek, choć mnie wpadł w oko najbardziej zielony;-). Ale to przecież rzecz upodobań.
Beniaminka, kołyska bajeczna. Sama bym taką chciała,ale kasa, kasa, kasa...:wściekła/y:- ciągle jej za mało!!!

marietta wózeczek na zdjeciach bardzo fajny, kolorki fajne, a najbardziej do gustu przypadł mi czarny. U tego sprzedawcy kupowała wózek moja kolezanka, ale inny model, i ona kupowała bezposrednio w hurtowni.

Gaja ten wózeczek tez fajny i cena przystepna. A jesli o kolor chodzi to ładny ten fiolecik:tak:

Beniaminka kołyska bajeczna

Monia łózeczko ładniusie. Ja szukam w kolorze ekri i i nigdzie znalezc nie moge. Miałam kupowac takie jak Beniaminka ale sie rozmysliłam, chociaz nadal mi sie podoba.

reklama
Do góry