reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Fiolet i zielen - super, ładny wózeczek ! :-)

Ja w koncu nie wytrzymałam i wylicytowałam kołyskę Simplicity firmy Coneco. Będę miała malutka w sypialni z nami, tam nie miescilo sie łóżeczko, a te pierwsze miesiące malutka będzie blisko przy mamie, za dnia w łóżeczku w swoim pokoiku.
Ech, no uległam :zawstydzona/y::cool2:
Taka, w kolorze ecru-zieleń, kupiłam używaną - 3 miesiące. Ale jestem happy.
Kołyska Coneco Simplicity

22marietta - też go nie widziałam na żywo, ale na aukcji wygląda bardzo fajnie!

Gaja - ten "Twój" wózeczek też bardzo przyjemny. Jak dla mnie to za duży wybór jest tych wózków, dobrze, że my wózek dostaniemy w spadku ;-)

Beniaminka - fajna ta kołyska, widziałam ją już gdzieś w Internecie - śliczna. U nas mała też będzie z nami w sypialni, ale od razu w łóżeczku, mam nadzieję, że wszystko upchniemy ;-)

A wiecie co? Mi jeszcze ten wózek wpadł w oko - kolor fiolet lub ten beż :)
NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1150654187) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek superowy!!! Ostatnio nawet na niemieckim ebay ktoś chciał właśnie całość taką sprzedać i śledziłam tę aukcję. Gdyby nie ten od szwagierki - nie wiadomo nadal w jakim stanie bo teściowa niby go wyjęła i obejrzała ale kółek gumowych nie napompowała więc jakby co to będę miała wózek bez opon :wściekła/y: - to bym go kupiła bo jest super.

Gaja , fajny ten wózeczek, choć mnie wpadł w oko najbardziej zielony;-). Ale to przecież rzecz upodobań.
Beniaminka, kołyska bajeczna. Sama bym taką chciała,ale kasa, kasa, kasa...:wściekła/y:- ciągle jej za mało!!!

marietta wózeczek na zdjeciach bardzo fajny, kolorki fajne, a najbardziej do gustu przypadł mi czarny. U tego sprzedawcy kupowała wózek moja kolezanka, ale inny model, i ona kupowała bezposrednio w hurtowni.

Gaja ten wózeczek tez fajny i cena przystepna. A jesli o kolor chodzi to ładny ten fiolecik:tak:

Beniaminka kołyska bajeczna

Monia łózeczko ładniusie. Ja szukam w kolorze ekri i i nigdzie znalezc nie moge. Miałam kupowac takie jak Beniaminka ale sie rozmysliłam, chociaz nadal mi sie podoba.

reklama
Do góry