reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja mam z nivea wszystko prawie ale jak mały zareaguje to sie okaże w razie co w naszej aptece zamówię Oillan bo jest o połowe tańszy od Oilatum a to to samo praktycznie.
A poza tym dzis w końcu kupiłam sobie skarpety i majtaski do szpitala, do tego płyn do higieny i żel pod prysznic więc ja jestem gotowa do szpitala, dla małego czapulke białą bo była typowo chłopięca ale nigdy nie wiadomo czy pipcia nie wyskoczy ;) Wyprawkę ma kupić mi brat i przynieść na wyjście to nie kupuję :)

ja kupiłam oliatum 150ml za 24zl na początek ale mam też z nivea płyn do kapieli ten w białym opakowaniu, a u mnie na szkole rodzenia babka właśnie mówiła że w szpitalu myją dzieci w oliatum albo balleum

u mnie w szpitalu myją bambino. I ja też przechodząc przez nivea, oilatum, emolium itp. itd. odkryłam że mój Jaś ma najładniejszą skórę po zwykłym bambino

można dodać też do kąpieli kilka kropli oliwki i skóra jest też tak fajna jak po oilatum a myć wtedy dziecko już mydełkiem...a i jest to też do wykorzystania na sobie:-) Wlewam troszkę oliwki do wanny i potem mam skórę taką, że balsam już jest niepotrzebny:-)

Moje starsze dziecko ma atopowa skore i tylko oilatum na poczatku przechodzilo, chociaz najpier zakupilam zel do kapieli musteli i dostal strasznego uczulenia, a niby hipoalergiczne. polecam tez zwyla parafine, kilka kropel do wody. ale chyba najlepsze jest oilatum:)

dziekuje wam za opinię co do termometra nie pomyślałam o tym że nie każde dziecko akceptuje cycocha ... hehe ale od czego w końcu jest te forum prawda? zawsze można sie doradzić i podyskutować ... oglądałam dziś stronki z wózeczkami nr 1 jak narazie jeszcze tako aczkolwiek zaczyna mi sie nie podobać w nim wersja spacerowa jest jakaś taka hm ordynarna... a mam pytanko może któraś z was widziała taki wózeczek na żywo: GTi ______ NOWOŚĆ ______ 999 (1153237628) - Aukcje internetowe Allegro ma sporą gondolkę, szersza ciut od innych wozkow w miarę lekki co sadzicie ?

reklama
Do góry