reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja mam z nivea wszystko prawie ale jak mały zareaguje to sie okaże w razie co w naszej aptece zamówię Oillan bo jest o połowe tańszy od Oilatum a to to samo praktycznie.
A poza tym dzis w końcu kupiłam sobie skarpety i majtaski do szpitala, do tego płyn do higieny i żel pod prysznic więc ja jestem gotowa do szpitala, dla małego czapulke białą bo była typowo chłopięca ale nigdy nie wiadomo czy pipcia nie wyskoczy ;) Wyprawkę ma kupić mi brat i przynieść na wyjście to nie kupuję :)

ja kupiłam oliatum 150ml za 24zl na początek ale mam też z nivea płyn do kapieli ten w białym opakowaniu, a u mnie na szkole rodzenia babka właśnie mówiła że w szpitalu myją dzieci w oliatum albo balleum

u mnie w szpitalu myją bambino. I ja też przechodząc przez nivea, oilatum, emolium itp. itd. odkryłam że mój Jaś ma najładniejszą skórę po zwykłym bambino

można dodać też do kąpieli kilka kropli oliwki i skóra jest też tak fajna jak po oilatum a myć wtedy dziecko już mydełkiem...a i jest to też do wykorzystania na sobie:-) Wlewam troszkę oliwki do wanny i potem mam skórę taką, że balsam już jest niepotrzebny:-)

Moje starsze dziecko ma atopowa skore i tylko oilatum na poczatku przechodzilo, chociaz najpier zakupilam zel do kapieli musteli i dostal strasznego uczulenia, a niby hipoalergiczne. polecam tez zwyla parafine, kilka kropel do wody. ale chyba najlepsze jest oilatum:)

dziekuje wam za opinię co do termometra nie pomyślałam o tym że nie każde dziecko akceptuje cycocha ... hehe ale od czego w końcu jest te forum prawda? zawsze można sie doradzić i podyskutować ... oglądałam dziś stronki z wózeczkami nr 1 jak narazie jeszcze tako aczkolwiek zaczyna mi sie nie podobać w nim wersja spacerowa jest jakaś taka hm ordynarna... a mam pytanko może któraś z was widziała taki wózeczek na żywo: GTi ______ NOWOŚĆ ______ 999 (1153237628) - Aukcje internetowe Allegro ma sporą gondolkę, szersza ciut od innych wozkow w miarę lekki co sadzicie ?

reklama
Do góry