reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Asiek1000- termometr wygląda na solidny. Daj znać jak przyjdzie do Ciebie. Tez mysle o takim, kurcze jeszcze tyle wydatkow czeka. Laktator ( chyba ?),łóżeczko turystyczne bądź kołyska- cos do sypialni, bo łózeczko tam nie wejdzie, ale chyba bedzie turystyczne bo przyda sie na wyjazdy, ale kołyski plastikowe takie śliczne- tylko ta cena ...Ech, czyWy kupowalyscie kołyske albo turystyczny kojec ?

witajcie !! ale wasze wyprawki rosna w mgnieniu oka coraz to wiecej wszystkiego macie ... a ja nadal w proszku narazie tyylko ogladam notuje i musze sie pochwalic ze szafa moja juz stoi drzwi nowe założone tylko zostało pomalować pokoik..i mam do was pytanie odnośnie termometru może któraś miała styczność z takim smoczkiem TERMOMETR DLA DZIECKA SMOCZEK-TYGRYSEK BEURER FT22 (1161193630) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie czy warto zainwestować w taki?

witajcie !! ale wasze wyprawki rosna w mgnieniu oka coraz to wiecej wszystkiego macie ... a ja nadal w proszku narazie tyylko ogladam notuje i musze sie pochwalic ze szafa moja juz stoi drzwi nowe założone tylko zostało pomalować pokoik..i mam do was pytanie odnośnie termometru może któraś miała styczność z takim smoczkiem TERMOMETR DLA DZIECKA SMOCZEK-TYGRYSEK BEURER FT22 (1161193630) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie czy warto zainwestować w taki?

Kurcze, no bajerancki jest, tylko na jak długo wystarczy. Bo wiesz, nie kazde dziecko chce ssac smoczek, zwlaszcza mlauchy karmione piersią mogę nie chciec i pluja smoczkami- ja jako dziecko wypluwalam smoczki i nigdy nie uzywałam, ze tak powiem ;-)
Poza tym, jak dziecko ma 4-8 miesiecy mogą byc już ząbki, czy dziecko tego nie pogrycie jak gryzaka ? I nie zniszczy? Moze lepiej taki termometr jak kupiła Asiek1000, widze ze mnostwo ludzi go zakupiło, mozna zobaczyc na dole aukcji i dobre komentarze ma.

Jednak wybór nalezy do Ciebie i jesli wydaje Ci sie przydatny, to oczywiscie kupuj.Za czasow dziecinstwa mojego syna byly tylko rtęciowe- i tu uwaga! I one mają rózne pomiary, mialam kilka i różnie mierzyły.

22marietta - fajny ten termometr, ale zgadzam się z opinią Beniaminki. Nie każde dziecko uznaje smoczki i taki termometr może służyć krótko. Ten, do którego link wlkeiła Asiek pewnie mógłby służyć w domu dłużej, chociaż troszkę droższy. Na szczęście każdy ma inny gust i dobrze, że są i takie i takie.

coś dla mam blizniakow na tej stronce jest pare promocji wartych uwagi i nawet sporo wozkow podwojnych :) Wózek głęboko-spacerowy dla bliźniąt Adbor Ring Duo :: Wszystko.dla.dziecka.pl

Dzieki za stronkę już tyle się tego naoglądałam a zdanie co do wózka zmieniałam z 3 razy, więc wzięłam dzis telefon do ręki i w końcu dla świętego spokoju zamówiłam dorjana szaro-pomarańczowego :D!! Juz sie nie moge doczekać aż przyjdzie. Co do termometru to ja będę kupować w sklepie medycznym lub w aptece może i będzie droższy ale w razie usterki łatwiej go będzie wymienić.

paulka24bardzo tani ten oilatum ja w promocji dałam 55 zł z 65 przeceniony,

A ja chciałam się zapytać o taką sprawę. Mam materac kokos gryka i nie wiem którą stroną powinnam go na początek ułożyć tą kokosową czy tą z łuską gryczaną???

reklama
Do góry