reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Asiek1000- termometr wygląda na solidny. Daj znać jak przyjdzie do Ciebie. Tez mysle o takim, kurcze jeszcze tyle wydatkow czeka. Laktator ( chyba ?),łóżeczko turystyczne bądź kołyska- cos do sypialni, bo łózeczko tam nie wejdzie, ale chyba bedzie turystyczne bo przyda sie na wyjazdy, ale kołyski plastikowe takie śliczne- tylko ta cena ...Ech, czyWy kupowalyscie kołyske albo turystyczny kojec ?

witajcie !! ale wasze wyprawki rosna w mgnieniu oka coraz to wiecej wszystkiego macie ... a ja nadal w proszku narazie tyylko ogladam notuje i musze sie pochwalic ze szafa moja juz stoi drzwi nowe założone tylko zostało pomalować pokoik..i mam do was pytanie odnośnie termometru może któraś miała styczność z takim smoczkiem TERMOMETR DLA DZIECKA SMOCZEK-TYGRYSEK BEURER FT22 (1161193630) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie czy warto zainwestować w taki?

witajcie !! ale wasze wyprawki rosna w mgnieniu oka coraz to wiecej wszystkiego macie ... a ja nadal w proszku narazie tyylko ogladam notuje i musze sie pochwalic ze szafa moja juz stoi drzwi nowe założone tylko zostało pomalować pokoik..i mam do was pytanie odnośnie termometru może któraś miała styczność z takim smoczkiem TERMOMETR DLA DZIECKA SMOCZEK-TYGRYSEK BEURER FT22 (1161193630) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie czy warto zainwestować w taki?

Kurcze, no bajerancki jest, tylko na jak długo wystarczy. Bo wiesz, nie kazde dziecko chce ssac smoczek, zwlaszcza mlauchy karmione piersią mogę nie chciec i pluja smoczkami- ja jako dziecko wypluwalam smoczki i nigdy nie uzywałam, ze tak powiem ;-)
Poza tym, jak dziecko ma 4-8 miesiecy mogą byc już ząbki, czy dziecko tego nie pogrycie jak gryzaka ? I nie zniszczy? Moze lepiej taki termometr jak kupiła Asiek1000, widze ze mnostwo ludzi go zakupiło, mozna zobaczyc na dole aukcji i dobre komentarze ma.

Jednak wybór nalezy do Ciebie i jesli wydaje Ci sie przydatny, to oczywiscie kupuj.Za czasow dziecinstwa mojego syna byly tylko rtęciowe- i tu uwaga! I one mają rózne pomiary, mialam kilka i różnie mierzyły.

22marietta - fajny ten termometr, ale zgadzam się z opinią Beniaminki. Nie każde dziecko uznaje smoczki i taki termometr może służyć krótko. Ten, do którego link wlkeiła Asiek pewnie mógłby służyć w domu dłużej, chociaż troszkę droższy. Na szczęście każdy ma inny gust i dobrze, że są i takie i takie.

coś dla mam blizniakow na tej stronce jest pare promocji wartych uwagi i nawet sporo wozkow podwojnych :) Wózek głęboko-spacerowy dla bliźniąt Adbor Ring Duo :: Wszystko.dla.dziecka.pl

Dzieki za stronkę już tyle się tego naoglądałam a zdanie co do wózka zmieniałam z 3 razy, więc wzięłam dzis telefon do ręki i w końcu dla świętego spokoju zamówiłam dorjana szaro-pomarańczowego :D!! Juz sie nie moge doczekać aż przyjdzie. Co do termometru to ja będę kupować w sklepie medycznym lub w aptece może i będzie droższy ale w razie usterki łatwiej go będzie wymienić.

paulka24bardzo tani ten oilatum ja w promocji dałam 55 zł z 65 przeceniony,

A ja chciałam się zapytać o taką sprawę. Mam materac kokos gryka i nie wiem którą stroną powinnam go na początek ułożyć tą kokosową czy tą z łuską gryczaną???

reklama
Do góry