reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

he he no tak:-) Wiesz mój mąż uważa, że im więcej tym lepiej;-) Małego chyba do połowy plecków pare razy wysmarował:-) A co do sudocremu to bardzo szybko przeszłam na niego bo właśnie jest bardziej wydajny a tak samo dobry, polecam bez dwóch zdań:-)

reklama
ja tez polecam linomag zielony- rewelacja!!!!

jak juz pojawiło się jakieś zaczerwienienie na pupie to nic nam tak nie pomagało :)

co do koloru wózka to ja też stawiam na czerwień......

Gdzie można kupić tak tani oilatum soft? w mojej mieścinie ok 70-80zł - zależnie od apteki:-(
spróbujcie zamienników np.emolium jest i wiele tańszy:tak:a ja kupiłam teraz atoperal baby w promocji emulsja do ciała i do kąpieli za 40zł (po 200ml) w sieci aptek takich pomarańczowych nie wiem jak one się zwą może w innych też jest!!!!! warto też w internecie poszperać!!
Asiek jak przyjdzioe ten termometr to daj znać czy dobry!!!!!

spróbujcie zamienników np.emolium jest i wiele tańszy:tak:a ja kupiłam teraz atoperal baby w promocji emulsja do ciała i do kąpieli za 40zł (po 200ml) w sieci aptek takich pomarańczowych nie wiem jak one się zwą może w innych też jest!!!!! warto też w internecie poszperać!!
Dzięki za info:-) co prawda pytałam tylko tak z ciekawości bo mój Mały kąpie się już w zwykłych płynach np hipp, ale zawsze warto wiedzieć co i jak, prawda?:-)

asiek fajny ten termometr, ja kupilam zwykły za 25 zł w sklepie dziecięcym, mam nadzieje że będzie dobrze mierzył.

wstretnamałpko może to apteki "dbam o zdrowie" one mają takie pomarańczowe chyba szyldy

no właśnie ja miałam do tej pory taki zwykły elektroniczny z taką cienką końcówką , jeden kupiłam w rossmanie za 13zl później drugi kupiłam w aptece za 19 i oba pokazuja inna temperature :/ i mam wrażenie ze ta koncówka musi sie "nagrzać" ... gdzieś dopiero za 4 pomiarem wychodzi w miare prawdopodobny wynik, moze ja trafiłam na jakieś wadliwe... pomiar traw 60 sekund wiec zanim zmierzyłam Juci temeprature zajeło mi to jakieś 5 minut, a przy dziecku nie jest to łatwe, dlatego teraz przy dwójce stwierdziła ze kupie juz lepszy, tym bardziej ze Jula idzie do przedszkola wiec nastawiam sie na choroby....

ja do mycia przy Juli uzywałam żel Nvea Baby ale ie ten w niebieskiej butelce tylko ten łagodniejszy w białej i byłam zadowolona wiec teraz tez go kupie...

reklama
Ja już mam 3 różne termometry elektroniczne i każdy pokazuje inną temperaturę. Chcę kupić zwykły rtęciowy - wiem, że na allegro można jeszcze dostać. One przynajmniej nie przekłamują temperatury. Może nie ta szybkość pomiaru i nie ta wygoda, ale przynajmniej pewny wynik :) Albo ja tak źle trafiam z tymi elektronicznymi ;P

Do góry