Tak , spacerówka w Tako jest duża, ale wg Pani od której kupiłam ten wózek TAKO, spacerówka juz od 5 miesiąca spkojnie, bo mozna w róznych pozycjach dziecko ta kłaść i sa takie ładne pokrowce na nózki, budka, i folia przeciwdeszczowa, sporo Tako maja dodatków. A pewnie za rok to i tak kupię małą spacerówkę - parsolkę- 3 kg wagi i bedzie spokój, o ile dzidzia nie zechce juz tylko w jezdziku, bo dziewczynka od którek kupilismy wózeczek nie miala jeszcze roczku jak przestała chcieć w tym siedzieć, także wózek mało używany, co nam odpowiada.
Staniki do karmienia kupiłam 2, jeden Anabel taki droższy i jest naprawde super kupilam 75 E, wczesniej nosilam 75 d, i pasuje jak ulal, chociaz tak jak Dagna zawsze musze wiele modeli przymierzyc bo mam tak rozstaw piersi ze potem mi bokami wychodza, ale ten jest Ok.Drugi kupilam miekki z bawełny , coś jak top, ale nie lubie go, bo rozpłaszcza tylko piersi, raczej nie podtrzymuje.
Tosia, ładne te staniki i topy-gorseciki :-)Cos bym wybrała...ale poczekam bo wiem ze znowu biust urosnie, i to jak !