tosiu wszystko pieknie slicznie co oferuja sprzedawcy, w zestawie i z bajerami. Ja osobiscie wybrałabym wanienke nakładaną na duzą wannę lub po prostu zwykłą wanienkę. z tych linków, ktore podałaś to najbardziej praktyczny wydaje się ten zestaw z przewijakiem i wanienką, pod warunkiem,ze masz miejsce w łazience lub pokoju na takie cuda. A wanienke fisher price to o ile pamietam gaja lub karolinka chwaliły.
reklama
Beniaminka wózeczek bardzo ładny
Tosia fajne te wanienki, jesli chodzi o wyglad. Ale Aga ma racje, na ten pierwszy zestaw to trzeba miec miejsce. Ja mam zwykła wanienke, tylko stelaz musze dokupic. Po kapaniu stelaz bede składała, i do szafy albo pod prysznic bede wkładała. A ta wanienke z Fishera to któras miała, nie wiem czy nie Pati, ale pewna to nie jestem
Tosia fajne te wanienki, jesli chodzi o wyglad. Ale Aga ma racje, na ten pierwszy zestaw to trzeba miec miejsce. Ja mam zwykła wanienke, tylko stelaz musze dokupic. Po kapaniu stelaz bede składała, i do szafy albo pod prysznic bede wkładała. A ta wanienke z Fishera to któras miała, nie wiem czy nie Pati, ale pewna to nie jestem
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ja wreszcie dokonałam zakupu nawilżacza powietrza dla maluszka.
NAWILŻACZ POWIETRZA JONIZATOR2,2 NA LATO SPRAWDZ (1155874412) - Aukcje internetowe Allegro
NAWILŻACZ POWIETRZA JONIZATOR2,2 NA LATO SPRAWDZ (1155874412) - Aukcje internetowe Allegro
Tosia - ja mam wanienke z fisher prcewyglada fajnie i porzadnie, nic wiecej nie moge powiedziec, bo jeszcze nie wiem, ale Pati uzywala przy pierwszym dziecku i byla zadowolonatylko dosc mala, ale ja i tak pozniej mysle o przeniesieniu dziecka do duzej wanny!mi sie tez bardzo podobaly te wanienki z przewijakiem, ale zrezygnowalam na rzecz drewnianego przewijaka, bo stwierdzilam , ze moge go pozniej wykorzystac jako regal na zabawki, a ten z wanienka jest potem bezuzyteczny!ale jak masz miejsce i planujesz wiecej dzieci, to chyba Gaja bardzo to chwalila
Skrzacie - taki nawlizacz jest bardzo przydatny?
Skrzacie - taki nawlizacz jest bardzo przydatny?
Ja wczoraj przywiozłam od siostry torbe ciuszków po Oli, która ma 2 m-ce. Az zal jej było, ze juz tego nie załozy, w tym sensie, ze dzieciaczki rosna naprawde szybko. Niektore to jeszcze z metkami, bo nie zdazyła ich załozyc. Wiec naprawde nie trzeba tych małych rozmiarów miec bardzo duzo. A do wrzesnia to jeszcze sporo mi podaruje, wiec za duzo kupowac nie musze.
Tylko teraz segregacje musze zrobic, na te dla dziewczynki, i na neutralne, z racji, ze płci nie znam. Ale siostra miała sporo ciuszków neutralnych, bo tez płci nie znała:-)
Tylko teraz segregacje musze zrobic, na te dla dziewczynki, i na neutralne, z racji, ze płci nie znam. Ale siostra miała sporo ciuszków neutralnych, bo tez płci nie znała:-)
Beniaminka
Fanka BB :)
Beniaminko ja niedawno oglądając wózki postanowiłam,że kupie albo ten Tako co Ty wylicytowałaś albo Treeco. Dlatego mam prośbe, jak już go będziesz miała w domu to daj znać jak się go prowadzi i czy jest bardzo ciężki
Fajnie, że się podoba. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale za zaoszczędzone pieniądze moge kupic dzidzi cos extra, jak hustawke, krzeselko, a wozek i tak pewnie gora do wczesnego lata, a pozniej jak sama pamietam kupowalam lekka i poreczna spacerówkę- laskę.
W niedziele jedziemy osobiscie odebrac wózek, to da znac jak sie prowadzi. Pani mówiła , że sama wnosi na I piętro, ale ponoc łątwo sie gondolkę odpina i wnosi sama do gory a stelaz zostaje na dole. Kółka pompowane,w razie draki dętka kosztuje 9 zł. Zobaczymy, sprawdzimy :-)
Tosiu, ja nie dokonywalam wyboru, nie wiem czy pamietacie , ale wygralismy z P. w konkursie wiedzy o pielegnacji niemowląt na tej akcji Odety Moro w Sosnowcu- sliczna wanienke na stelażu z Disneya, stoi nadal na honorowym miejsu w salonie i tylko ja myje co tydzien,, a schowac az żal, taka sliczna zieloniutko-soczysta.
Ja pewnie wybralabym wanienke fischerprice, cos mi sie te gotowe zestawy do kapieli takie nieporeczne wydaja, bo to musi gdzies stac,ale jak sie ma duzo miejsca, to czemu nie- wszystko w jednym miejscu przynajmniej.
KasikN82- ale fajnie Wam sie udało z sisostrą w jednym roku miec dzieciaczki i taka mała przerwa, idealnie :-) Fajnie, ze masz wiele po dzidzi siostry i jeszcze doswiadczenie i złote porady- bezcenne ! Kasik- Ty nadal nie wiesz jaka płeć ? Ojej, ale jestescie cierpliwi, ja pewnie bym juz 3 lekarzy zlatała :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Saraa
Fanka BB :)
Tosia wszystkie sa super , ja przy pierwszym dziecku tez mialam taka z bajerami , szufladkami itp. Ale okazalo sie , ze dlugo nie kapalam w wynience bo moj maly chcial sie kapac w duzej wannie na siedzaco. Wiec teraz kupilam najzwyklejsza wanienke i osobno przewijak.
przyszla_mama81
Mama81
ja dzisaj zakupilam BEPANTHEN masc co radzilyscie(moja corka pogryzla mi sutka i pamietam jaki ti byl bol wiec masc moze sie przydac) i tej samej firmy na pierwsze kampiele w domciu plyn do kampieli i jedna paczke majtek jednorazowych(5szt)kupie jeszczce jedna ale to za jakis czas i mysle dokupic z 2 paczki podpasek poporodwych bo mam 2 dostalam od kolezanki za duzo kupila.
reklama
KasikN82- ale fajnie Wam sie udało z sisostrą w jednym roku miec dzieciaczki i taka mała przerwa, idealnie :-) Fajnie, ze masz wiele po dzidzi siostry i jeszcze doswiadczenie i złote porady- bezcenne ! Kasik- Ty nadal nie wiesz jaka płeć ? Ojej, ale jestescie cierpliwi, ja pewnie bym juz 3 lekarzy zlatała :-)
tez mysle ze super, z tym ze lepiej to pewnie mam ja:-). Bo duzo od niej dostaje, i rzeczy i porady, które rzeczywiscie sa bezcenne. Ale staram sie jej rewanzowac w inny sposób. Chyba od wrzesnia musze do niej dodatkowy pakiet na rozmowy wykupic
A co do płci to pewnie zebym chciała wiedziec. Z usg w 13 tyg. wiemy na 75% ze chłopczyk, ale wydaje mi sie ze to nic pewnego i nikomu nic nie mówimy. Ale wazniejsze jest zebym doczekała do konca i dzidzia zeby zdrowa była. Ja w zeszłym roku miałam poronienie, to teraz inaczej troszke do tego podchodze, tak bynajmniej mi sie wydaje.