W sumie gdyby nie ten kolor to jest super, mieciutki i grubszy , taki jakby nasza babunia go wydziergala na drutach. No ale jeszce go nie pralam i nie wiem jaki bedzie potem, czy sie np nie zrobi "luźny".O ten wlasnie, naprawde jest super . A napisz mi czy on jest mieciutki w dotyku? I czy jest gruby czy cienki?
reklama
Saraa
Fanka BB :)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
paulka ja kupiłam bo była naprawde super okazja. Jedna paczka w sklepie kosztuje prawie 40zł a tutaj wychodzi ok 16zł mam6 paczek jedynek a reszta trójki. Jak niewykorzystam, to sprzedam i już. A chusteczki to ja używam przy Michale do teraz..przez dwa lata to sie nzabierało paczuszek..tego to chyba nigdy za dużo;-)
kerna to w sumie duża różnica, więc naprawde się opłacało, ja pampersów jeszcze nie kupywałam, husteczek też nie, zostawiłam to na saaaaamiutki koniec:-)
zresztą u mnie raczej żadnych promocji nie mogę wyczaic bo nie mamy większych supermarketów, tylko biedronki, lidl, kaufland i intermarche i koniec
zresztą u mnie raczej żadnych promocji nie mogę wyczaic bo nie mamy większych supermarketów, tylko biedronki, lidl, kaufland i intermarche i koniec
dagna
Ja mam na razie 4 opakowania najmniejszych pampersów - po 45 sztuk, czyli 180, ale wiem, że to mało. I chyba z 8 opakowań chusteczek. Resztę będę kupować po remoncie, bo nie mam gdzie trzymać.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja kupiłam na allegro. A jak i tak miałabym kupować i tak to wolę postawić w kącie a wolę nie przepłacać;-):-)Pieluszki Happy Newborn 6op.x42sz +Chusteczki 4op (1101354292) - Aukcje internetowe Allegro. na tej aukcji
Beniaminka
paulka ja kupiłam bo była naprawde super okazja. Jedna paczka w sklepie kosztuje prawie 40zł a tutaj wychodzi ok 16zł mam6 paczek jedynek a reszta trójki. Jak niewykorzystam, to sprzedam i już. A chusteczki to ja używam przy Michale do teraz..przez dwa lata to sie nzabierało paczuszek..tego to chyba nigdy za dużo;-)
Dziewczyny, a co jesli dzidzia bedzie np uczulona na te akurat pieluszki ? Pytam teoretycznie, bo zakladam ze tfu, tfu, tfu nie bedzie. Tylko wtedy to ryzyko, prawda miec taka ilosc pieluszek. No tak, zawsze mozna sprzedac na ALL. Ja bede probowala od jednej paczki i zobaczymy. Moj syn byl uczulony nascie lat temu na jeden rodzaj pampersow, ale nie pamietam kompletnie co to bylo, wowczas byly 3 firmy na krzyż i tak pieruńsko drogie, ze pampers to byl jedynie 1 na noc i 1 na wizyte do lekarza, ja pralam jeszcze pieluchy, bo by nas pampersy przejadly.
Jesli chodzi o mokre chusteczki, to ja kupuje je od dawna, dla siebie. Do demakijżu, nosze w torebce i s niezbedne w obcych toaletach,ot zuużywam kilka dziennie na pewno. Oczywiscie mnie niepotrzebne jakies drogie , ostatnio polubiłam DADA i jesli malutkiej tez beda sluzyc bede nadal kupowała dla niej i dla siebie :-)
reklama
Kasiona wózek super, i wcale sie nie dziwie ze trenowalłas po tarasie pól dnia. Jak ogladam na zdjeciach jaki ja miałam z siostra jak byłysmy małe, to smiech mnie ogarnia, mama mówi ze nigdzie nie mogła sie z nim zmiescic, bo lezałysmy koło siebie.
Ja chusteczek mam szesc paczek na razie, a pampersów1 dopiero jedna, wiec musze jeszcze dokupic.
Dziewczynki jak mieszkacie w miastach to dobrze macie, ja wole miec wiecej, zeby potem specjalnie nie jechac, jak zabraknie, niby ze do miasta mam 5min. samochodem, ale zawsze trzeba czas znalezc zeby wyskoczyc.
Ja chusteczek mam szesc paczek na razie, a pampersów1 dopiero jedna, wiec musze jeszcze dokupic.
Dziewczynki jak mieszkacie w miastach to dobrze macie, ja wole miec wiecej, zeby potem specjalnie nie jechac, jak zabraknie, niby ze do miasta mam 5min. samochodem, ale zawsze trzeba czas znalezc zeby wyskoczyc.