reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wiecie czytalam ostatnio opinie i testy chusteczek i okazuje sie , ze te z Pampersa czy Penatena wcale nie sa takie dobre, okazalo sie , ze te tansze z marketow maja duzo mniej szkodliwych substancji i nie uczulaja. Bardzo dobra ocene maja te z Rossmanna Babydream.

reklama
No jak wyskoczy uczulenie to będzie zagadka. Ale zakładam z góry że będzie ok. W obu rodzinach brak alergowiczów.
co do chusteczek to też kupujemy dady od daawna i kiedyś pisałam jaka była fajna promocja. 3 paczki i jedna gratis:-)

Wiecie czytalam ostatnio opinie i testy chusteczek i okazuje sie , ze te z Pampersa czy Penatena wcale nie sa takie dobre, okazalo sie , ze te tansze z marketow maja duzo mniej szkodliwych substancji i nie uczulaja. Bardzo dobra ocene maja te z Rossmanna Babydream.

Saraa niestety tak jest, ze czesto myslimy (bynajmniej ja tak mam), ze jak juz cos jest renomowanej firmy to jest lepsze:dry:. A okazuje sie ze nie zawsze tak jest, przykład juz podałas. A o przepłacaniu nie wspomne:no:

Siostra mojego męża mówiła, że jej dzieciaki miały uczulenie na chusteczki z bambino a ja miałam zamiar kupić zapas takowych i chyba teraz się rozmyślę. Kupię z 5 paczek ale każde inne. Podobno z Nivei są dobre.

Ostatnio podczas upałów trochę podpuchły mi nogi i to nie byłoby takie straszne gdyby nie to, że bolały mnie stopy i łydki a w stopy było mi jeszcze jakoś strasznie gorąco aż mnie piekły i zakupiłam za 11 zł krem z Dax Cosmetics prefecta mama- chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone stopy i jak dla mnie się sprawdza a i skóra jest po nim taka gładka.

co do chusteczek to wczoraj nam polozna ze szkoly rodzenia mowila zeby ich wogole nie uzywaz lepiej parafinka bo bezpieczniejsze dla skory maluszka

ja moge powiedziec od siebie ze moja corcia zle toleruje chusteczki pampersa i uwaga najbardziej uczulaja ja sensitiv dziwnw hhheheh dodam ze nikt w rodzinie nie jest alergikiem.... a mloda jak jej wytarlam pupe sensitivka to miala takie krostki ze doslownie rany sie robily i krew leciala,dpowiadaja jej...johnsons&baby takze ja tez bede ostrozna przy kupnie chusteczek bo nie wiem co maluszkowi bedzie odpowiadac:-)

No jak wyskoczy uczulenie to będzie zagadka. Ale zakładam z góry że będzie ok. W obu rodzinach brak alergowiczów.
co do chusteczek to też kupujemy dady od daawna i kiedyś pisałam jaka była fajna promocja. 3 paczki i jedna gratis:-)

Włąśnie nabyłam i chyba znowu skocze po kolejna pakę :-)

Siostra mojego męża mówiła, że jej dzieciaki miały uczulenie na chusteczki z bambino a ja miałam zamiar kupić zapas takowych i chyba teraz się rozmyślę. Kupię z 5 paczek ale każde inne. Podobno z Nivei są dobre.

Ostatnio podczas upałów trochę podpuchły mi nogi i to nie byłoby takie straszne gdyby nie to, że bolały mnie stopy i łydki a w stopy było mi jeszcze jakoś strasznie gorąco aż mnie piekły i zakupiłam za 11 zł krem z Dax Cosmetics prefecta mama- chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone stopy i jak dla mnie się sprawdza a i skóra jest po nim taka gładka.
Ja saa osobiscie nie lubie używać chusteczek z Bambino, bo mi sie ręce i nie tylko po nich kleją ;-) Dada jak narazie sa Ok i jeszcze te tanszcze z Lidla też są dobre. A kremik z perfecty chyba wypróbuję, tak samo bolą i pucna mi stopy. Dzięki Jolu :-)

Ja właśnie wylicytowałam wózek na All. Miał byc ABC design, ale ponoc uzywane to juz graty...tak szybko sie zuzywaja, ale fakt sliczne sa. Znalazlam wózek ze Śląska, mało używany i zadbany po jednej dzidzi, w niedzielę jade odebrac, w cena tez superowa. Nie bede grymasic, ze nie mam super bryki, i tak juz dzieci nie planujemy.
Obejrzyjcie :

Wózek wielofunkcyjny Tako Jumper + super gratis (1148393624) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Beniaminko ja niedawno oglądając wózki postanowiłam,że kupie albo ten Tako co Ty wylicytowałaś albo Treeco. Dlatego mam prośbe, jak już go będziesz miała w domu to daj znać jak się go prowadzi i czy jest bardzo ciężki:)

Do góry