reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Dziewczyny macie śliczne kaciki dla waszych pociech, my nawet łóżeczka nie kupilismy jeszcze bo wypłata mojego S. miała byc 10tego a nadal ani widu ani słychu :(

a co do wóżka to ja bede miała taki:
Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (1145413308) - Aukcje internetowe Allegro waży 14 kg, tak bynamniej napisali, ale ja bede miała uzywany od siostry bo ona prawie wogóle go nie używała, nie widziałam zebyście pisały coś na temat tych wózków, z tego co pamiętam to fanie mi się go prowadziło, był bardzo skrętny, aż za bardzo ale siostra mi mówiła wtedy ze moze przełaczy i nie będzie tak łatwo skręcał bo wiem ze mi to przeszkadzało i wydawało mi się ze on sam jedzie:)

reklama
Guusia - bardzo podoba mi się Twój wózeczek :D Jaki kolor będziesz miała?

gizelko i msdrakulko - ślicznie to wszystko macie już przygotowane! :)

Ja albo w przyszłym tygodniu zamówię łóżeczko, albo na początku sierpnia - wtedy będziemy mieć już wszystko dla maleństwa :D

marta2411 no właśnie ta moja siostra zaszalała i wybrała P1 picasso-przedostatni na tej aukcji, taki w jakby kwadraty, tylko ze ta gondola wcale nie jest w kwadraty z tego co kojarze tylko jest jednokolorowa. Ogólnie to kolor mi się nie podoba,ja bym wolała jakis jedno kolorowy, ale co tam i tak później kupie sobie jaka spacerówkę nową, ważne że ten ma tez fotelik taki malusi- przyda mi się na początek. Zresztą co tu wybrzydzac, duzy wydatek mi odszedł a wózek nowy prawie :)

Dziękuję wam moje kochane mamuśki....to dodaje mi siły,ze mam w czym dziecko położyć....dobrze ,ze kupiłam jeszcze za nim maluszek się począł:tak:,bo dziś nie miałabym za co....:-(.Brakuje mi tylko mojego skarba....
Guusia śliczny ten wózeczek....i patrz jak zaoszczędziłaś-na co innego dla maluszka:-)
Wszystkie wyprawki są piękne....aż mogę godzinami się wpatrywać...-po prostu piękności.....

To chyba tylko mi te kolorki się nie podobaja, ja lubie jak coś jest jednolite a nie naciapane. Ale i tak się cieszę, w sumie od początku wiedziałam ze nie będe musiała kupywac.

To chyba tylko mi te kolorki się nie podobaja, ja lubie jak coś jest jednolite a nie naciapane. Ale i tak się cieszę, w sumie od początku wiedziałam ze nie będe musiała kupywac.

Mnie też się jednolite bardziej podobają, ale Twojemu nie mam co zarzucić :D Jak to się mówi: darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :D

My mamy Jedo 4ds w kolorze 193 - lawendowym. Już go wklejałam w tym wątku :)

reklama
W takim razie i ja się pochwalę limuzyną naszego Igorka:-)

DSCF0058.jpg DSCF0057.jpg DSCF0056.jpg DSCF0060.jpg

Do góry