reklama
lilu02
Fanka BB :)
gizelko widzę że masz prześcieradełko z falbanką też chcę takie bo wtedy łóżeczko wygląda takie "wykończone"....pięknie teraz tylko małego mieszkańca potrzeba
calineczka27
Gizelko sliczny teraz czekac na dzidziusia
Kasiona
Gizela super
też już bym chciała rozstawić łóżeczko ale narazie to nawet nie wiemy gdzie będziemy mieszkać :-( i rodzice do tego szykują mały remont w domu, musimy też kupić jakąś komodę na rzeczy dla malucha... ciekawe czy wyrobię się do porodu... teoretycznie powinnam urodzić między 1 a 28 września
Kasiona
justynka to jeszcze poltorej miesiaca, na pewno zdazysz
przyszla_mama81
Mama81
Figi poporodowe korygujące brzuch r. M /białe/ (1094190386) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
co sadzicie dziewczyny o zakupie takich majteczek ja sie chyba skusze!!
MAJTKI WYSOKIE WYSZCZUPLAJĄCE PAS od 58-92 (1140242428) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy lepsze te wysokie??
A mam zamiar zamowic ten spiworek....czy on pasuje do kazdego wozka??
ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO WÓZKA 3w1 OD PRODUCENTA (1151873756) - Aukcje internetowe Allegro
co sadzicie dziewczyny o zakupie takich majteczek ja sie chyba skusze!!
MAJTKI WYSOKIE WYSZCZUPLAJĄCE PAS od 58-92 (1140242428) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy lepsze te wysokie??
A mam zamiar zamowic ten spiworek....czy on pasuje do kazdego wozka??
ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO WÓZKA 3w1 OD PRODUCENTA (1151873756) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Beniaminka
Gizelko- śliczny, przytulny kącik dla Michałka :-) Łożeczko prezentuje się super, a ta falbanka...jej, ja tez takie chcę :-)
Przyszła_mama - ja też planuje zakup takich majteczek, poleca się je na rozciągnięte powłoki brzuszne, pewnie nie każdej a nas będą konieczne, ale wiem po sobie że mnie będą niebędne, bo juz po I ciąży nieco mi sie brzuchol rozciągnał i została skóra w nadmiarze
Te pierwsze, chyba najdroższe- wyglądaja najsolidniej, to znaczy - że będą chyba najlepiej trzymać brzuszek, a te drugie mogą być fajne jako bielizna pod sukienki, na wyjście.
Przyszła_mama - ja też planuje zakup takich majteczek, poleca się je na rozciągnięte powłoki brzuszne, pewnie nie każdej a nas będą konieczne, ale wiem po sobie że mnie będą niebędne, bo juz po I ciąży nieco mi sie brzuchol rozciągnał i została skóra w nadmiarze
Te pierwsze, chyba najdroższe- wyglądaja najsolidniej, to znaczy - że będą chyba najlepiej trzymać brzuszek, a te drugie mogą być fajne jako bielizna pod sukienki, na wyjście.