reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Gizelko widzę, że ty już jesteś zwarta i gotowa:-) Kącik dla maleństwa jest przeuroczy:-)

Mammi śliczny optymistyczny wózek:-)

Guusia jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:-) Ja też dla Szymcia mam gondolkę po mojej bratanicy:-) i jestem megawdzięczna bo odpadł mi spory wydatek. A w marcu kupię już spacerówkę według własnego uznania:-)​

Szykujecie sie ostro widzę! Mammi wózek super!! I po jednym kole z przodu...dla mnie bomba:tak:
guusia ja też wolę jednolite kolory, ale przyzwyczaisz się :tak:;-)
a ja sieteż pochwalę. Zakupiłam na allegro pieluchy jedynki z husteczkami.
Czyli podsumowując mam:
ciuszki
pieluchy 12 paczek:-D
husteczek 20paczek
łóżeczko jest w trakcie poszukiwań bo zgubiliśmy kółka:crazy:
A co do zakupu, to przeliczając wychodzi jedna paczka 42szt za 17zł z happy:szok: grosze!!!!
Jeszcze myślę kupić wózek podwójny i właśnie szperam po necie za jakąś używką.

Guusia, Mammi wozeczki super.
Calineczka ja kupilam w moim rozmiarze i juz jest troche przyciasnawy wiec nastepny kupie rozmiar wiekszy, ale to zalezy od firmy.

calineczka ja miałam chyba dwa rozmiary większy biust. Teraz mi się w ciąży powiększył o rozmiar i z mlekiem liczę na kolejny na plus albo nawet dwa...oby nie:sorry2:
Nie wiem czy tak jest zawsze czy zalezy od biustu:baffled:

reklama
Dziewczyny , ktoras z Was wrzucala juz tu kiedys na watek link z kocykiem ( wygladal jak robiony na drutach taki gruby w warkocze) Nie potrafie go znalezc, jak macie dostep do tego linku albo firme to wrzuccie go prosze:blink:

Do góry