reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Gizelko widzę, że ty już jesteś zwarta i gotowa:-) Kącik dla maleństwa jest przeuroczy:-)

Mammi śliczny optymistyczny wózek:-)

Guusia jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:-) Ja też dla Szymcia mam gondolkę po mojej bratanicy:-) i jestem megawdzięczna bo odpadł mi spory wydatek. A w marcu kupię już spacerówkę według własnego uznania:-)​

Szykujecie sie ostro widzę! Mammi wózek super!! I po jednym kole z przodu...dla mnie bomba:tak:
guusia ja też wolę jednolite kolory, ale przyzwyczaisz się :tak:;-)
a ja sieteż pochwalę. Zakupiłam na allegro pieluchy jedynki z husteczkami.
Czyli podsumowując mam:
ciuszki
pieluchy 12 paczek:-D
husteczek 20paczek
łóżeczko jest w trakcie poszukiwań bo zgubiliśmy kółka:crazy:
A co do zakupu, to przeliczając wychodzi jedna paczka 42szt za 17zł z happy:szok: grosze!!!!
Jeszcze myślę kupić wózek podwójny i właśnie szperam po necie za jakąś używką.

Guusia, Mammi wozeczki super.
Calineczka ja kupilam w moim rozmiarze i juz jest troche przyciasnawy wiec nastepny kupie rozmiar wiekszy, ale to zalezy od firmy.

calineczka ja miałam chyba dwa rozmiary większy biust. Teraz mi się w ciąży powiększył o rozmiar i z mlekiem liczę na kolejny na plus albo nawet dwa...oby nie:sorry2:
Nie wiem czy tak jest zawsze czy zalezy od biustu:baffled:

reklama
Dziewczyny , ktoras z Was wrzucala juz tu kiedys na watek link z kocykiem ( wygladal jak robiony na drutach taki gruby w warkocze) Nie potrafie go znalezc, jak macie dostep do tego linku albo firme to wrzuccie go prosze:blink:

Do góry