reklama
Gizelko widzę, że ty już jesteś zwarta i gotowa:-) Kącik dla maleństwa jest przeuroczy:-)
Mammi śliczny optymistyczny wózek:-)
Guusia jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:-) Ja też dla Szymcia mam gondolkę po mojej bratanicy:-) i jestem megawdzięczna bo odpadł mi spory wydatek. A w marcu kupię już spacerówkę według własnego uznania:-)
Mammi śliczny optymistyczny wózek:-)
Guusia jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:-) Ja też dla Szymcia mam gondolkę po mojej bratanicy:-) i jestem megawdzięczna bo odpadł mi spory wydatek. A w marcu kupię już spacerówkę według własnego uznania:-)
onionek
happy mama
Kupilam dzis zielona wanienke dla malego i kolejny komplet poscieli na zmiane :-) Zaraz wlaczam pranko :-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Szykujecie sie ostro widzę! Mammi wózek super!! I po jednym kole z przodu...dla mnie bomba
guusia ja też wolę jednolite kolory, ale przyzwyczaisz się ;-)
a ja sieteż pochwalę. Zakupiłam na allegro pieluchy jedynki z husteczkami.
Czyli podsumowując mam:
ciuszki
pieluchy 12 paczek
husteczek 20paczek
łóżeczko jest w trakcie poszukiwań bo zgubiliśmy kółka
A co do zakupu, to przeliczając wychodzi jedna paczka 42szt za 17zł z happy grosze!!!!
Jeszcze myślę kupić wózek podwójny i właśnie szperam po necie za jakąś używką.
guusia ja też wolę jednolite kolory, ale przyzwyczaisz się ;-)
a ja sieteż pochwalę. Zakupiłam na allegro pieluchy jedynki z husteczkami.
Czyli podsumowując mam:
ciuszki
pieluchy 12 paczek
husteczek 20paczek
łóżeczko jest w trakcie poszukiwań bo zgubiliśmy kółka
A co do zakupu, to przeliczając wychodzi jedna paczka 42szt za 17zł z happy grosze!!!!
Jeszcze myślę kupić wózek podwójny i właśnie szperam po necie za jakąś używką.
calineczka27
Fanka BB :)
jaki rozmiar biustonosza do karmienia kupujecie ?
wieksze niz teraz czy ten sam rozmiar ?
wieksze niz teraz czy ten sam rozmiar ?
Saraa
Guusia, Mammi wozeczki super.
Calineczka ja kupilam w moim rozmiarze i juz jest troche przyciasnawy wiec nastepny kupie rozmiar wiekszy, ale to zalezy od firmy.
Calineczka ja kupilam w moim rozmiarze i juz jest troche przyciasnawy wiec nastepny kupie rozmiar wiekszy, ale to zalezy od firmy.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
calineczka ja miałam chyba dwa rozmiary większy biust. Teraz mi się w ciąży powiększył o rozmiar i z mlekiem liczę na kolejny na plus albo nawet dwa...oby nie
Nie wiem czy tak jest zawsze czy zalezy od biustu
Nie wiem czy tak jest zawsze czy zalezy od biustu
reklama
Saraa
Dziewczyny , ktoras z Was wrzucala juz tu kiedys na watek link z kocykiem ( wygladal jak robiony na drutach taki gruby w warkocze) Nie potrafie go znalezc, jak macie dostep do tego linku albo firme to wrzuccie go prosze