reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

jejku, ja tez wciaz czekam z zakupem biustonosza do karmienia, ze wzgledu na rozmiar!ja przez ta ciaze cala rozmiarowke uzbieram!!!!!!!!!wlasnie wczoraj stwierdzilam, ze musze cos nowego kupic, bo te z miseczkami d za male ( a od b zaczynalam)chociaz chyba bardziej w obwodzie i wtedy tez biust zgnieciony...co ja pozniej z tymi stanikami zrobie??????czy biust wraca do dawnych rozmiarow tez tak stopniowo?
no i ktos mi radzil, zeby od razu po porodzie zalozyc dobry, wzmacniany biustonosz, pomoze to trzymac "na miejscu" wypelniajacy sie biust...tylko jaki rozmiar, nie mam pojecia...ale chyba lepiej wiekszy niz mniejszy...ja jeszcze czekam...

reklama
Co do biustnosza to fakt, mocno trzymający to super sprawa, bo piersi są pełne i ich "wiszenie" nie jest fajne. Ale jednak proponuję bez fiszbin na początek, bo zastoje się robią. Pierś nei może mieć ucisku.
Kasiona wózek ekstra!!!

Kasiona- wspaniała fura, i kolorki extra! :-)
O stanikach to juz lepiej nie mowie, dopiero kiupiłam i juz mi wszystko wyłazii uciska, nie nadążam, poczekam do karmienia:wściekła/y:

kasiona ale extra wózeczek, mmm... dzidzie będą zadowolne:tak:

a co do staników i piersi to ja miałam b i mam dalej b:-D tylko nieznacznie rozmiar pod biustem mi się zmienił, i nie sądze zeby miały jeszcze znacznie urosnąc:zawstydzona/y:
ale z jednej strony to dobrze, a stanik do karmienia kupie przed samym porodem, albo po, i tak wydaje mi się on zbędny dla mnie, bo pewnie nie ubiore tylko w normalnych będe śmigac.

reklama
dzieki dziewczynki taka bylam i jestem zreszta podjarnaa tym wozkiem ze przez pol godziny jezdzilam nim po tarasie, sasiadka sie smiala ze ostro sie przygptowywuje do tego co mnie czeka :)

co do stanika to ja tez poczekam moze jeszcze cyce mi urosna :)

Do góry