reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
mpik - wózeczek rzeczywiście wygląda na świetny i pewnie w użyciu też taki będzie :-)
Co do wózków Tako, to doczytałam na stronie tej firmy, że wózki ważą średnio po 20 kg, co mnie trochę odstrasza, bo ja z tym wózkiem będę musiała wchodzić na 2 piętro... A do tego dzidziuś, jakiś kocyk, zabawki itp. Chociaż bardzo mi się podoba (i cenowo bardzo przystępny), to chyba będę musiała poszukać czegoś innego... :-(

22marietta - a możesz napisać, jaki to jest model, który waży 10 kg? Bo ja może go przeoczyłam, nie widziałam na stronie... Wózek, do którego link podałaś, waży aż 23 kg... :/ Ja chętnie zostałabym przy Tako, bo naprawdę mi się podobają te wózki, ale ta waga mnie nie przekonuje :/ U mnie w bloku nie ma wózkowni i nie miałabym gdzie zostawić stelaża, gdybym chciała wnosić wózek w częściach, a obawiam się, że na naszym osiedlu taki stelaż zniknąłby w oka mgnieniu... :/

mpik super wózek na pewno będziesz zadowolona - ja z Olą miałam Roana Cortinę i świetnie się sprawdził a chodził jak marzenie jednym palcem bujać można było i krawężniki to żadna przeszkoda :)

mpik śliczny ten wózeczek:)...widzę,że wyprawki na całego....piękności a jak oko cieszy!!!
A to kącik mojego małego maluszka....
ł

reklama
Do góry