reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
mpik - wózeczek rzeczywiście wygląda na świetny i pewnie w użyciu też taki będzie :-)
Co do wózków Tako, to doczytałam na stronie tej firmy, że wózki ważą średnio po 20 kg, co mnie trochę odstrasza, bo ja z tym wózkiem będę musiała wchodzić na 2 piętro... A do tego dzidziuś, jakiś kocyk, zabawki itp. Chociaż bardzo mi się podoba (i cenowo bardzo przystępny), to chyba będę musiała poszukać czegoś innego... :-(

22marietta - a możesz napisać, jaki to jest model, który waży 10 kg? Bo ja może go przeoczyłam, nie widziałam na stronie... Wózek, do którego link podałaś, waży aż 23 kg... :/ Ja chętnie zostałabym przy Tako, bo naprawdę mi się podobają te wózki, ale ta waga mnie nie przekonuje :/ U mnie w bloku nie ma wózkowni i nie miałabym gdzie zostawić stelaża, gdybym chciała wnosić wózek w częściach, a obawiam się, że na naszym osiedlu taki stelaż zniknąłby w oka mgnieniu... :/

mpik super wózek na pewno będziesz zadowolona - ja z Olą miałam Roana Cortinę i świetnie się sprawdził a chodził jak marzenie jednym palcem bujać można było i krawężniki to żadna przeszkoda :)

mpik śliczny ten wózeczek:)...widzę,że wyprawki na całego....piękności a jak oko cieszy!!!
A to kącik mojego małego maluszka....
ł

reklama
Do góry