reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Kasik ja tez poczatkowo byłam za Mutsy transporter i x-landerem xa. Czytalam opinie o transporterze to juz dla mnie odpada, bo duzo negatywnych było.

reklama
aaaaaa...żeby nie zaśmiecać wyprawkowego to polecam zaopatrzyć się w dwa kocyki zwykłe bawełniane np. do kupienia w 5/10/15 są super !!!!! maluchy się nie pocą , dobre do wózka i do łóżeczka do przykrycia i jako podkład!! Niezastąpione!!!!!!!!:tak:a na lato- obowiązkowe!!!!!!

Dziewczyny, a jak to jest z rozmiarami dziecięcymi? Bo ja się na tym kompletnie nie znam i pojęcia nie mam, czym się sugerować i jakie rozmiary kupować... Może macie jakiś artykuł na ten temat? Albo możecie coś doradzić? Dziękuję :)

Hej my juz zdecydowalismy ze kupimy malej x-landera x-run 2010 szkoda tylko ze nie ma go jeszcze na allegro byl by moze troche tanszy Wózek dziecięcy XRUN - X-lander czytałam opinie ze jezdzi sie nim rewelacyjnie mimo ze ma 3 koła i zimą po sniegu tez sie sprawdza świetnie. , a wy juz macie 4 kółka dla swoich maluszków kupione czy narazie tylko przymiarki my kupimy krótko przed terminem mysle :)

aaaaaa...żeby nie zaśmiecać wyprawkowego to polecam zaopatrzyć się w dwa kocyki zwykłe bawełniane np. do kupienia w 5/10/15 są super !!!!! maluchy się nie pocą , dobre do wózka i do łóżeczka do przykrycia i jako podkład!! Niezastąpione!!!!!!!!:tak:a na lato- obowiązkowe!!!!!!

Ta moja położna domowa jak przyszła pyta czy mam taki kocyk. Ja jej mówię o tym z Lidla - taki z mikrofibry z jednej strony puchaty z drugiej ala polar. Ona maca i mówi, że niedobry bo to sztuczne i dziecko będzie się pocić. Mam jechać do IKEI i tam są takie zwykłe bawełniane kocyki.
Akurat wczoraj byłam w IKEI i zerknęłam na te kocyki i co tam pisze? 100% poliester... Baba sama nie ma pojęcia co mówi :no:

fajniutki ten wózek:tak:

Ja dziś nabyłam koszulkę do szpitala dla siebie, mało bo planowałam większe zakupy ale przy tym upale i tak rewelacja.

Ja jeszcze niec dla siebie nie mam do szpitala, no może klapki jednorazowe pod prysznic bo mi zaostało kilka sztuk zapakowanych po zamknięciu salonu więc je wykorzystam .

Magi i Sara śliczniutkie te wózki:-):-):-)

Gusia nie martw się ja jeszcze też nic nie mam dla siebie, a to co mam dla Szymka też woła o pomstę do nieba:-) Z kopyta planuję ruszyć w sierpniu:-) a wówczas to kupowanie, pranie, prasowanie...:-) Oby tylko nie było upałów:-)

reklama
Do góry