Mycha1
Fanka BB :)
Wczoraj wreszcie kupiliśmy łóżeczko i tak się cieszę, że szok:-)
Już się nie mogę doczekać kiedy je rozłożymy i będzie stało w pokoju.
Teraz to już czuję, że synuś już niedługo będzie z nami:-)
Po przeglądaniu różnych ofert zdecydowaliśmy się na takie:-)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1101352338) - Aukcje internetowe Allegro
śliczniutki zestawik!!!
Powiedzcie mi bo już zgłupiałam .....
Czy takiego niemowlaka trzeba kłaść w śpiworku do spania czy mozna na płasko bez podusi i przykryc kołderką ?
Podobają mi się łóżeczko z wyciąganym bokiem ale będziemy mieć z wyciąganymi szczebelkami bo po innym dziecku
Ja kladłam Huberta na taką płaską podusię, ale w sumie wydaje mi się że ani tym że ją dasz ani tym że jej nie dasz dziecku nie zaszkodzisz!! Byleby poduszka nie była za gruba!!
mamusie a kiedy zaczynacie się poakować do szpitala i co zabieracie może zrobimy jakąś liste może na innym wątku, albo tutaj mój malec tak szybko rośnie że lekarz istatnio stwierdził że to chyba będzie sierpniowy bobasek
Ja wczoraj zrobilam zakupki, także jeszcze tylko kupię koszulę do szpitala i biustonosz i już mogę startować ) a tak wogóle to pakowac się będę na początku sierpnia!!
Wczoraj zrobiłam sobie zakupki w aptece noi w sklepie z art. dziecięcymi. W sumie to mam już wszystko, jedynie brakuje mi koszuli, biustonosza a dla małej karuzelki do łóżeczka noi kocyka do wózka.
Powiedzcie mi.... myślałyście już o śpiworach?? Ale takich na zimę do wózka, ja muszę takowy zakupić bo w sumie ani się nie obejrzymy a tu będzie zima. Niby jest tego trochę na allegro ale ciężko mi się zdecydować.... może któraś z was dokonała już zakupu???