reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

a ja jeszcze powróce do wózków, bo nie moge sie na zaden zdecydowac...normalnie mam taki mentlik w głowie ze hej. Jak gondola duza to reszta blee, jak wiekszosc ok to gondola zaś bleee albo za malutka.
Widzialam w sklepie cosik takiego i gondola ma niby 80 wewnatrz, a spacerówka rewelka w rzeczywistosci wyglada ten wózek o wiele lepiej. Co sadzicie o tym wózku? 5005 COLETTO WÓZEK OBROTOWY MATTEO + FOTELIK RATY (1102316816) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Magii - ogladalam tutaj bardzo podobny z mother care "spining", wyglada niezle, tylko nawet babki w sklepie zastanawialy sie po co on ma sie tak obracac?:)))ale moze to praktyczne w przypadku spacerowki...

Magii - ogladalam tutaj bardzo podobny z mother care "spining", wyglada niezle, tylko nawet babki w sklepie zastanawialy sie po co on ma sie tak obracac?:)))ale moze to praktyczne w przypadku spacerowki...
Obracanie słuzy do wyboru kierunku jazdy dzidzi, przodem lub tyłem i tu dotyczy gondolki jak i spacerówki.

Magi, ja rozumiem, tylko nie wiem, czy odwazylabym sie takiego maluszka w gondoli odwrocic, tak zebym ja go nie widziala...ale to pewnie doswiadczone Mamuski wiedza lepiej...ja sobie tylko tak gdybam:)

Alcia to jest poprostu taka funkcja wózka z której oczywiscie nie trzeba korzystac przy gondoli jak nie ma potrzeby.To tak jak masz wózki w których obraca sie rączke w przód i w tył i tez działa ona i do gondoli i do spacerówki, a korzysta sie tylko przy spacerówce w praktyce.

Dziewczyny a jaki rozmiar czapeczek kupujecie? Te wiazane, czy bez wiazania? Bo ja dzis na zakupach dostalam krecka :-D

Magi ja tez nie znam tej firmy, ale wózeczek mi sie podoba, i cena nie taka tragiczna. A jesli chodzi o o to obracanie to super sprawa, tylko ze sporo wózków tej funkcji nie ma.

Magi, ja rozumiem, tylko nie wiem, czy odwazylabym sie takiego maluszka w gondoli odwrocic, tak zebym ja go nie widziala...ale to pewnie doswiadczone Mamuski wiedza lepiej...ja sobie tylko tak gdybam:)

alcia moja siostra ma teraz wózek po starszym synku i jak wychodzimy na spacer to np. jak swieci słoneczko to przekłada raczke, i nie trzeba wózka ciagnac tyłem, tylko idziesz sobie normalnie. Chyba za bardzo nie pogmatwałam:confused::confused:

Justyna wydaje mi sie ze sporo masz tych ciuszków. Np. moja siostra teraz tylko ubiera mała w body. A jak chłodniejszy dzionek to na to pajacyk, albo bluzeczka i spodenki czy geterki i skarpeteczki. Ale to pewnie zalezy od pogody. My pewnie bedziemy miały wieksza okazje wykorzystac śpiochy i kaftaniki. Bo w koncu to wrzesien i pogoda nie wiadomo jaka.

reklama
ja mam czapeczki wiązane i takie bez też ale koleżanka mówiła mi że mam zaopatrzyć się w więcej tych bez wiązania że niby praktyczniejsze

Do góry