reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

a ja jeszcze powróce do wózków, bo nie moge sie na zaden zdecydowac...normalnie mam taki mentlik w głowie ze hej. Jak gondola duza to reszta blee, jak wiekszosc ok to gondola zaś bleee albo za malutka.
Widzialam w sklepie cosik takiego i gondola ma niby 80 wewnatrz, a spacerówka rewelka w rzeczywistosci wyglada ten wózek o wiele lepiej. Co sadzicie o tym wózku? 5005 COLETTO WÓZEK OBROTOWY MATTEO + FOTELIK RATY (1102316816) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Magii - ogladalam tutaj bardzo podobny z mother care "spining", wyglada niezle, tylko nawet babki w sklepie zastanawialy sie po co on ma sie tak obracac?:)))ale moze to praktyczne w przypadku spacerowki...

Magii - ogladalam tutaj bardzo podobny z mother care "spining", wyglada niezle, tylko nawet babki w sklepie zastanawialy sie po co on ma sie tak obracac?:)))ale moze to praktyczne w przypadku spacerowki...
Obracanie słuzy do wyboru kierunku jazdy dzidzi, przodem lub tyłem i tu dotyczy gondolki jak i spacerówki.

Magi, ja rozumiem, tylko nie wiem, czy odwazylabym sie takiego maluszka w gondoli odwrocic, tak zebym ja go nie widziala...ale to pewnie doswiadczone Mamuski wiedza lepiej...ja sobie tylko tak gdybam:)

Alcia to jest poprostu taka funkcja wózka z której oczywiscie nie trzeba korzystac przy gondoli jak nie ma potrzeby.To tak jak masz wózki w których obraca sie rączke w przód i w tył i tez działa ona i do gondoli i do spacerówki, a korzysta sie tylko przy spacerówce w praktyce.

Dziewczyny a jaki rozmiar czapeczek kupujecie? Te wiazane, czy bez wiazania? Bo ja dzis na zakupach dostalam krecka :-D

Magi ja tez nie znam tej firmy, ale wózeczek mi sie podoba, i cena nie taka tragiczna. A jesli chodzi o o to obracanie to super sprawa, tylko ze sporo wózków tej funkcji nie ma.

Magi, ja rozumiem, tylko nie wiem, czy odwazylabym sie takiego maluszka w gondoli odwrocic, tak zebym ja go nie widziala...ale to pewnie doswiadczone Mamuski wiedza lepiej...ja sobie tylko tak gdybam:)

alcia moja siostra ma teraz wózek po starszym synku i jak wychodzimy na spacer to np. jak swieci słoneczko to przekłada raczke, i nie trzeba wózka ciagnac tyłem, tylko idziesz sobie normalnie. Chyba za bardzo nie pogmatwałam:confused::confused:

Justyna wydaje mi sie ze sporo masz tych ciuszków. Np. moja siostra teraz tylko ubiera mała w body. A jak chłodniejszy dzionek to na to pajacyk, albo bluzeczka i spodenki czy geterki i skarpeteczki. Ale to pewnie zalezy od pogody. My pewnie bedziemy miały wieksza okazje wykorzystac śpiochy i kaftaniki. Bo w koncu to wrzesien i pogoda nie wiadomo jaka.

reklama
ja mam czapeczki wiązane i takie bez też ale koleżanka mówiła mi że mam zaopatrzyć się w więcej tych bez wiązania że niby praktyczniejsze

Do góry