troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Dzięki dziewczynki za pomoc - na Was zawsze można liczyć Zdecydowałam się jednak na zestaw 1 - liczę, że będę karmić piersią. Jeżeli nie będzie mi to dane to dokupię (w sklepach i na allegro będą przecież zawsze te butelki). :-)
majka2600
Początkująca w BB
Ja mam x-landera xgo i jest absolutnie fantastycznym wózkiem, ale ja szukałam czegoś lżejszego, co mogłabym z łatwością przenieść,spakować do samochodu itp. a x-go to parasolka do której wpinam po prostu gondolkę. Natomiast ten x-run też mnie kusi, bo jeżdżę na rolkach i ten model byłby idealny.Ogólnie x-landery bardzo mi się podobają wizualnie, a wykonanie i funkcjonalność mają na wysokim poziomie.
Beniaminka
Fanka BB :)
Całkiem ładny wózeczek, za nieduże pieniądze. Nie znam marki , nie wiem jak funkcjonuje, czy coś sie nie psuje- koła, zapięcia itd. Może jest jakieś info na necie.troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
X-lander bardzo oryginalny, i ponoc nie do zdarcia, dobra fura.
Witam, cały czas się zastanawiam nad butelkami. Kupuję te najmniejsze na początek, te duże mam jeszcze po Ani z Aventu, nie rozpakowałam ich nawet bo ona piła małe ilości mleka, a herbatkę na początku z małej buteleczki a potem już z kubków.
Wczoraj kupiłam w Realu chusteczki do pupy, były prawie wszystkie firmy dotępne w wielopakach, kupiłam sześciopak za 24,99. Do tego jeszcze duże opakowanie wkładek laktacyjnych.
Wczoraj kupiłam w Realu chusteczki do pupy, były prawie wszystkie firmy dotępne w wielopakach, kupiłam sześciopak za 24,99. Do tego jeszcze duże opakowanie wkładek laktacyjnych.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka
przytarpalam ciuchy z piwnicy po corze,
wlasnie wstawilam pierwsza partie do prania
swoją drogą mam ich tyle ze tylko pojedyncze sztuki kaftanikow i polspiochow dokupie
a jakie slodziaki,takie malusie skarpeteczki,rajstopki,oj doczekac sie nie moge normalnie
to pozostaje mi tylko kosmetyki,wanienke,butelki itp dokupic
oraz dla mnie do szpitala
swoją drogą mam ich tyle ze tylko pojedyncze sztuki kaftanikow i polspiochow dokupie
a jakie slodziaki,takie malusie skarpeteczki,rajstopki,oj doczekac sie nie moge normalnie
lilula8891
ja już mam wszystko został wózek do kupienia a mamusie już pierzecie ciuszki dla maleństwa bo też się nad tym zastanawiałam
ładny, bardzo funkcjonalny! i cena dobra. a najpiekniejszy ten turkusowy...bo ja ostatnio na turkusik choruję...troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
dorotka ja tak samo, mam mega duzo ciuszkow po córci, tylko ze u mnie oprócz prania jeszcze selekcja kolorystyczna dojdzie... bo dla synka.hejka
reklama
calineczka27
tez zastanawiałam się kiedy zacząć prać ?ja już mam wszystko został wózek do kupienia a mamusie już pierzecie ciuszki dla maleństwa bo też się nad tym zastanawiałam