reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Widzę, że seria mały miś będzie miała wzięcie. My stwierdziliśmy, że pzygotujemy dla dzidzi pełne wyposażenie w osobnym pokoiku i będzie spokój na kilka latek, a na początek do swojej sypialni wstawimy kołyskę, żeby było łatwiej.
Mebelki zamawiamy tu, bo były sporo tańsze niż na allegro, a wysyłka tylko 90 zł całości :-)
www.beciksklep.nazwa.pl

Ostatnia edycja:
reklama
superaśne te łóżeczka ;)

Dziewczyny w H&Mie są teraz w wyprzedaży śliczniutkie ręczniczki dla dziewczynek z Hello Kitty. Także jak coś to możecie się udać i zakupić - ja już to zrobiłam!!!
Cena 19.99 przecenione z 39 zł a wyglądają tak ..
http://www.allegro.pl/item1093191153_h_m_recznik_plazowy_hello_kitty_wyprzedaz.html

2434b.jpg

2434.jpg

Co do pieluch to ja juz kupilam pake Huggies Newborn i dokupie je jeszcze, bo sa wyscielane super bawelenka. Noi z jedne paka pampersow New Baby - na sprobowanie :-) Mysle, ze mozna na dzien dobry kupic kilka roznych opakowac i zobaczyc, ktore najlepiej pasuja do pupci naszego maluszka.. :-)

Też tak zrobię - tyle rad słyszałam odnośnie pieluch - jednym dzieciakom podchodzą takie, innym inne, więc na wszelki wypadek kupię różne. Słyszałam, że Huggies są zawsze troszkę większe od innych w dokładnie tym samym rozmiarze. To prawda?

Dziwczynki jak tam z pieluszkami ,jakie marki kupujecie kurde moj synek mial uczulenie na wiekszosc pieluszek a szczegolnie na ,,pampers,, bo sa perfumowane i uzywalam huggies ,czy ktoras z was kupowala belle slyszalam ze sa dobre a i na stronie
Huggies - Pieluszki - Huggies - supermarket online pieluszki sa prawie o 10 zl tansze niz w sklepach ja zamowilam sobie huggies newborn
Huggies newborn są rewelacja,pampki także ok-polecam!
bella kiedyś w zastępstwie kupiona nie zdała egzaminu-raczej nie polecam!
dagna..szczerze przyznam kompletnie nie zauważyłam róznicy
a używałam dla Marcela i jednych i drugich;-))

Ja jestem mega zadowolona bo mebelki które wczoraj zamówiłam dziś kolo 9 już kurier przywiózł i są już rzłożone i się wietrzą bo niestety zapaszek świeżo ciętej płyty jest.

Dziwczynki jak tam z pieluszkami ,jakie marki kupujecie kurde moj synek mial uczulenie na wiekszosc pieluszek a szczegolnie na ,,pampers,, bo sa perfumowane i uzywalam huggies ,czy ktoras z was kupowala belle slyszalam ze sa dobre a i na stronie
Huggies - Pieluszki - Huggies - supermarket online pieluszki sa prawie o 10 zl tansze niz w sklepach ja zamowilam sobie huggies newborn
Emilia, ja też oglądałam te pieluszki na stronce,ale w Tesco bez żadnej promocji kupiłam te same za 15,99zł.

Huggies newborn są rewelacja,pampki także ok-polecam!
bella kiedyś w zastępstwie kupiona nie zdała egzaminu-raczej nie polecam!
dagna..szczerze przyznam kompletnie nie zauważyłam róznicy
a używałam dla Marcela i jednych i drugich;-))

Dzięki za odpowiedź! W takim razie je też na pewno wypróbuje :-)

reklama
Ja jestem mega zadowolona bo mebelki które wczoraj zamówiłam dziś kolo 9 już kurier przywiózł i są już rzłożone i się wietrzą bo niestety zapaszek świeżo ciętej płyty jest.
Wczoraj rano napisałam do tego sprzedawcy, bo pytałam również o materacyk, i nakładkę przewijak, ale nie odpisał jeszcze.Ma dobre ceny, czytałam troche opinii , ma duzo neutralnych na temat jakosci mebelków.
Co może powiedziec o wykonaniu, czy to jest druga jakosc jak sugeruja kupujacy? Bo juz sama nie wiem co robic....Ech moje niezdecydowanie.

Do góry